★ Free online encyclopedia. Did you know? page 8



                                               

Stasion Karangkandri

Stasion Karangkandri nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Menganti, Kesugihan, Cilacap. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 8 m milik Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion geus dua garis, jeung line 1 salaku jalur anu lugas ...

                                               

Stasion Karangsari (Banyumas)

Stasion Karangsari nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di D, Cilongok, Banyumas. Stasion ieu ayana di hiji level ka pagunungan 156 m milik Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion geus opat garis, jeung garis 2 jeung 3 salaku j ...

                                               

Stasion Karangsari (Garut)

Stasion Karangsari nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Karangsari, Leuwigoong Garut. Stasion ieu gaduh dua jalur 2 salaku jalur anu lugas luhur. Dina jaman baheula stasion ieu dingaranan Gandamirah, saacan eta diganti taun 1980-an. Stasion d ...

                                               

Stasion Karangsuwung

Stasion Karangsuwung nyaéta hiji stasion karéta api non-aktif kelas III / leutik nu aya di Karangsuwung, Karangsembung, Cirebon. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 19.7 m ieu kaasup kana Wewengkon Operasi di MANA datang ti. Stasion ieu ngan ngabog ...

                                               

Stasion Karangtengah

Station D nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Ciheulang Tonggoh, Cibadak, Sukabumi, propinsi Jawa Barat. Stasion ieu ayana di Wewengkon Operasi mah Boga. Station D sakali boga 2 garis, line 1 salaku jalur anu lugas luhur. Tapi, saprak nilai ...

                                               

Stasion Karawang

Stasion Karawang nyaéta hiji stasion karéta api kelas jeung kuring nu aya di Nagasari, Karawang Barat, Karawang. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 16 m ieu kaasup kana Wewengkon Operasi jeung Eta. Stasion geus opat garis, jeung garis 2 jeung 3 sa ...

                                               

Stasion Karét

Stasion tina Karét téh hiji stasion karéta api kelas III / leutik pererahna di Tanah tina Adi, nu Puseur Kota. Stasion pererahna di luhurna 11 métér téh kaasup ti Wewengkon Operasi jeung Eta jeung nu ngan service ruteu KRL Garis Komuter. Stasion ...

                                               

Kawasaki, Kanagawa

Artikel ieu ngeunaan kota di Jepang. Pikeun pabrik motor, ningali Kawasaki Heavy Industries. Kota Kawasaki 川崎市, Kawasaki-shi? eta nyaeta hiji kota nu aya di Kanagawa, Jepang. Kawaasaki aya antara Tokyo jeung Yokohama bagian nu leuwih gede Toky ...

                                               

Stasion Kawunganten

Stasion Kawunganten nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leuwih leutik anu perenahna dina Kawunganten Lor, Kawunganten, Cilacap. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 15 m milik Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion geus tilu garis, jeung galu ...

                                               

Stasion Kebasén

Stasion Kebasén nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Gambarsari, Kebasén, Banyumas. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 16 m milik Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion geus opat garis, jeung garis 2 jeung 3 salaku jalur anu ...

                                               

Stasion Kebumén

Stasion Kebumén nyaéta hiji stasion karéta api kelas jeung kuring nu aya dina mayar turun, Kebumén, Kebumén. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 21 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion ieu station panggedena di Kebumén jeun ...

                                               

Stasion Kedunggedéh

Stasion Kedunggedéh nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Bojongsari, Kedungwaringin, Turki. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 16 m ieu kaasup kana Wewengkon Operasi jeung Eta. Stasion geus opat garis, jeung garis 2 jeung 3 ...

                                               

Stasion Kemayoran

Stasion Dumasar nyaéta hiji stasion karéta api kelas II aya dina wates antara Desa Gunung Sahari Alam, Dumasar, jeung Gunung Sahari Afrika, Widang great Wall, nu Puseur Kota. Stasion ieu ayana di luhurna 4, m kaasup ti Wewengkon Operasi jeung Eta ...

                                               

Stasion Kertasemaya

Stasion Kertasemaya nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leuwih leutik anu perenahna dina Kertasemaya ngawengku katerangan. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 12, m téh kaasup ka Wewengkon Operasi di MANA datang ti. Stasion geus opat garis, ...

                                               

Stasion Kasugihan

Stasion Kasugihan atawa Station Kesugihan nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Kesugihan Cilacap. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 9 m milik Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion geus tilu garis, jeung galur 2 salaku jalu ...

                                               

Stasion Ketanggungan Barat

Stasion Ketanggungan ka jawa Barat stasion kareta api non-aktif kelas III / leutik nu aya di Cigedog, Kersana, Brebes. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 16 m milik Wewengkon Operasi di MANA datang ti. Stasion geus dua lagu. Mimiti 15 désémber 201 ...

                                               

Stasion Ketanggungan

Stasion Ketanggungan nyaéta hiji stasion karéta api kelas II aya di Dukuh Tengah, Ketanggungan, Brebes. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 7, m téh kaasup ka Wewengkon Operasi di MANA datang ti. Stasion geus opat garis, jeung garis 2 jeung 3 salak ...

                                               

Rayon Khojali

                                               

Propinsi Khost

Khost mangrupa salah sahiji 34 propinsi di Apganistan. Propinsi anu aya di east nagara. Propinsi Khost, baheulana mangrupakeun bagian ti Propinsi Paktia. Ibukota city téh Kota Khost.

                                               

Kings College London

Raja College London nyaeta hiji panalungtikan universitas nu aya di London, Karajaan inggris. Kampus diadegkeun di taun 1829. Raja College London mangrupa salah sahiji universitas pangkolotna di britania raya.

                                               

Stasion Klari

Stasion Klari nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Gintungkerta, Klari, Karawang. Stasion ieu ayana di tingkat luhurna 23 m ieu kaasup kana Wewengkon Operasi jeung Eta. Stasion geus opat garis, jeung garis 2 jeung 3 salaku ...

                                               

Stasion Klénder Baru

Stasion Klénder Anyar nyaéta hiji stasion karéta api kelas II aya dina Penggilingan, Cakung, Jakarta Timur. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 11, alun ieu kaasup kana Wewengkon Operasi jeung Eta. Stasion téh ngan service KRL Garis Komuter. Stasio ...

                                               

Stasion Klénder

Stasion Klénder nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Jatinegara Urang, Pulo Gadung, Jakarta Timur. Stasion ieu ayana di hiji level ka pagunungan 10 méter ieu kaasup kana Wewengkon Operasi jeung Kota jeung ngawula KRL Garis ...

                                               

Kobe

Nu Otheruses1 Kota Kobe 神戸市, Kobe-shi? nyaéta ibukota Préféktur Hyogo jeung salah sahiji kota palabuhan mangrupa imah ka Jepang jeung populasi kira-kira 1.4 juta. Kota ieu ayana di Wewengkon Kansai Japan jeung bagian tina metropolitan Osaka-Ko ...

                                               

Kota Dépok

Kota Dépok nyaéta hiji kota di Propinsi Jawa Kulon, Indonesia. Kota anu aya di kiduleun Kota, antara City-London. Dépok, baheulana hiji kota kacamatan di wewengkon Kacamatan London, nu mana maranehna meunang status of the municipal administration ...

                                               

Kota Makassar

Kota Makassar hiji munisipalitas jeung sakaligus ibu kota Propinsi Sulawesi Kidul, Indonesia. Waktu anu perenahna di kidul-kulon Pulo Sulawesi, dina basisireun Selat Makassar.

                                               

Kota New York

The city of New York, anu ilahar disebut New York hungkul, nu boga pangeusi, nu panggedéna di Amérika Sarikat. Nu boga populasi sensus-estimasi jumlah 8.336.817 dina taun 2019 jeung eta dina lega wewengkon 302.6 mil pasagi, New York City ogé hiji ...

                                               

Kota Semarang

                                               

Kota Tangerang Kidul

                                               

Stasion Kramat

Stasion Kramat nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik pererahna dina Jalan ka Percetakan of State TAMAN, Paséban, senén, Puseur Kota, teu jauh ti Salémba Tengah Gang. Stasion pererahna di luhurna 10 m ieu kaasup ti Wewengkon Operasi je ...

                                               

Stasion Kranji

Stasion ka Kranji nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Kranji, Bekasi Barat, Turki. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 18 m ieu kaasup kana Wewengkon Operasi jeung Eta. Stasion téh ngan service KRL Garis Komuter. Salaku Per ...

                                               

Krai Krasnodar

Krai Krasnodar nyaéta subjék féderal di Rusia, aya dina Federal District Kidul. Puseur administrasi centre kota Krasnodar. Populaai: 5.226.647.

                                               

Stasion Kroya

Stasion Kroya nyaéta station railway nyaéta angka nu gede kelas tipe B, nu aya di Bajing, Kroya, Cilacap. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 11, pasagi téh kaasup ka Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion ieu ayana di jalur kareta api lalu lintas ...

                                               

Stasion Kréték

Stasion Kréték nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Taraban, Paguyangan, Brebes. Stasion ieu ayana di hiji level ka pagunungan 156 m milik Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion geus opat garis, jeung garis 2 jeung 3 salaku ...

                                               

Stasion Kutoarjo

Stasion Kutoarjo nyaéta hiji stasion karéta api téh hiji kelas badag tipe B, nu aya di Semawung Daleman, Kutoarjo, Purworejo. Stasion téh ineu di luhurna 16 m jeung hiji stasion tina aktif pangwétanna di Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion ieu ...

                                               

Rayon Lachin

Lachin ngarupakeun ukuran di Rusia. Ibukota city téh Kota Lachin. Wewengkon ieu geus dina aturan Républik Nagorno-Karabakh, salaku bagian ti Propinsi Qashatagh, saprak éta téh Perang Nagorno-Karabakh.

                                               

Stasion Lampegan

Stasion Lampegan mangrupa stasion karéta api nu aya di Cibokor, Cibeber, Cianjur. Stasion luhur 439 méter dioperasikeun ku Wewengkon Operasi of the KADUA Sex. Torowongan Lampegan aya sawatara méter ka kulon ieu stasion.

                                               

Stasion Larangan (Brebes)

Stasion Larangan nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Ban Brebes. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 21 m milik Wewengkon Operasi di MANA datang ti. Stasion geus opat lagu, jeung garis 1 jeung 2, salaku jalur anu lugas luhur ...

                                               

Stasion Legok

Station Alur téh hiji stasion kareta api non-aktif kelas III / leutik nu aya di Pekuncén Banyumas. Stasion ieu ayana di tingkat éropa 299 m milik Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion geus dua lagu. Pangwangunan jalur ganda dina hiji traffic Pru ...

                                               

Stasion Lemahabang

Stasion Lemahabang nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leuwih leutik anu perenahna di Simpang, North of Rélaxasi, Turki. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 16 m ieu kaasup kana Wewengkon Operasi jeung Eta. Ngaran ieu stasion asalna ti tempa ...

                                               

Stasion Lénténg Agung

Stasion Lénténg Agung, hal ieu kadang-kadang disebut salaku Station tina Lénténg ngan, nyaeta, hiji stasiun kareta api kelas II aya dina Jalan ka Lénténg Agung Timur, Lénténg Agung, Jagakarsa, Jakarta Kidul. Stasion nu boga tingkat nu imf, 57 mét ...

                                               

Rayon Lerik

                                               

Halteu Leuwigoong

Di antara Leuwigoong atawa platform kareta api aktip anu perenahna di Leuwigoong Garut. Di antara ieu téh nu ngan boga hiji jalur anu lugas luhur. Di antara ieu ogé ngan balik pas aya hiji kareta nu téh rék datang. Di antara dilayanan ku hiji kar ...

                                               

Liberty Bell

The Liberty Bell nyaéta bel nu ngalambangkeun lambang nu kabebasan jeung kamerdekaan Amérika Sarikat. Bell aya di Philadelphia, Pennsylvania.

                                               

Stasion Linggapura

Stasion Linggapura nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Tonjong Brebes. Stasion ieu ayana di hiji level ka pagunungan 156 m milik Wewengkon Operasi di MANA datang ti. Stasion geus opat garis, jeung garis 2 jeung 3 salaku ja ...

                                               

Lini jeung sunami Samudra Indonésia 2004

Lini jeung sunami Kawas Indonésia, taun 2004 kajadian di 00:58:53 UTC tanggal désémber 26, hiji di luar west coast of north Sumatra, Indonesia. Ieu téh hiji garis handapeun laut mégatrus anu gedéna kacatet 9.1-9.3 Mw, ngahontal Mercalli inténsita ...

                                               

Llotja de la Seda

Nu Llotja de la Seda wangunan ahir Valensia Gothic gaya sipil di Valéncia, Spanyol, diwangun antara 1482 jeung 1548, jeung salah sahiji daya tarik wisatawan ka kota utama. UNESCO dianggap salaku Situs Warisan Dunya dina taun 1996 saprak "loka ieu ...

                                               

Propinsi Logar

                                               

Los Angeles

Los Angeles, spanyol: Los angeles steel, spanyol pikeun "Malaikat"), resmina disebut the City of Los Angeles jeung biasana dipikawanoh ku singgetan L. A., nu boga pangeusi, nu panggedéna di California, kota nu boga populasi kadua panglobana di Am ...

                                               

Stasion Losari

Stasion Losari nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Panggangsari, Losari, kota Cirebon. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 3 méter ieu kaasup kana Wewengkon Operasi di MANA datang ti. Ka kulon stasion, aya hiji Stasion tina ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →