ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 8



                                               

Adam Sandler

Adam Richard Sandler nyaéta saurang aktor, komédian, panulis naskah, produser pilem, sarta musisi asal Amérika Sarikat. Adam ngamimitian karirna dina taun 1989. Sanggeus midang dina pilem Saturday Night Live minangka peran pangrojong, Sandler tul ...

                                               

Agus Djaya

Radén Agoes Djajasoeminta atawa Agus Djaya nyaéta saurang guru sareng palukis anu katelah di Jawa Kulon. Anjeunna katelah salaku palukis anu nyandak inspirasi tina pawayangan, sareng pendiri Persatuan Ahli Gambar Indonesia, anu mayungan seniman r ...

                                               

Ahdi A.W.

Achdi Atmawiria, atanapi Ahdi A.W., mangrupa salah sahiji sastrawan Sunda sareng jurnalis media. Ahdi A.W. katelah ku ngaran sandina, nyaéta Andjasmara.

                                               

Ahmad Yani

Jénderal TNI Anumerta Ahmad Yani nyaéta hiji pahlawan révolusi jeung nasional Indonésia. Anjeunna katelah salaku hiji tentara nu pamikiranna sok ngalawan eujeung PKI Partéy Komunis Indonésia. Nalika ngajabat salaku Menteri/Panglima Angkatan Darat ...

                                               

Ajam Syamsupraja

Adjam Djamaluddin Sjamsupradja mangrupi salah sahiji tokoh kadaérahan. Ngawitan anjeuna diwulang di HIS Pasundan sareng Budi Priyayi di Garut, mung nepi kelas V, kumargi kabujeng sumping panjajah ti Jepang. Teras namatkeun Sakola Rakyat di Garut ...

                                               

Alicia Chanzia

Alicia Chanzia ogé katelah Acha nyaéta salah sahiji penyanyi Indonesia sareng urut anggota ti kelompok idola JKT48. Acha mangrupikeun anggota JKT48 generasi ka-2, anu tungtungna janten anggota KIII Tim dina 25 Juni 2013. Saat ini, Acha sebagai an ...

                                               

Allen Leech

Allen Leech mangrupikeun aktor Irlandia anu katelah peranna salaku Tom Branson dina séri drama bersejarah Downton Abbey. Anjeunna damel debut akting profésional kalayan peran anu leutik dina produksi "A Streetcar Named Desire" di 1998. penampilan ...

                                               

Amber Heard

Amber Heard mangrupa saurang aktris tina Amérika Serikat. Dilahir sareng digedékeun di Texas, anjeunna debut pilem na dina ngarojong peran leutik dina drama olahraga Friday Night Lights, dituturkeun ku séri peran sanésna dina televisi sareng pile ...

                                               

Amber Valletta

Amber Evangeline Valletta nyaéta saurang aktris sarta modél asal Amérika Sarikat. Amber ngamimitian karirna di hiji agénsi modél. Debut pilemna dimimitian di pilem Drop Back Ten. Tuluy ngabéntangan pilem Hitch, Man About Town, Dead Silence, Gamer ...

                                               

Amin Syam

Mayjen TNI H. Amin Sjam mangrupikeun politikus Indonesia. Anjeunna ngawula salaku Gubernur Sulawesi Kidul ti 2003 ka 2008. Mitra na salaku wakil gubernur nyaéta Syahrul Yasin Limpo. Sateuacanna anjeunna parantos janten hakim sareng guru dina mili ...

                                               

Amy Adams

Amy Lou Adams nyaéta saurang aktris jeung panyanyi asal Amérika Sarikat. Amy meunangkeun nominasi Golden Globe Award liwat pilem Disney, Enchanted taun 2007. Amy ngamimitian karirna di dunya pilem ti taun 1999. Amy dipikawanoh suksés liwat perann ...

                                               

Anastasia Nikolaevna

Anastasia Nikolaevna nyaéta putri bungsu ti Tsar Nikolai II, pamaréntahan pamungkas Kakaisaran Rusia sareng garwa Tsarina Aleksandra Fyodorovna. Anastasia nyaéta adina ngora ti Olga, Tatiana, sareng Maria, sareng adina Alexei Nikolaevich. Anastas ...

                                               

Anggie Putri Kurniasari

Anggie Putri Kurniasari atanapi anu biasa dikenal ku Anggie mangrupikeun saurang anggota tina JKT48 generasi katilu ti Surabaya, Jawa Wétan, anjeunna minangka anggota JKT48 dina 15 Maret 2014 2014, dugi ka 23 Maret 2015. Anggie ngantunkeun JKT48 ...

                                               

Aninditha Rahma Cahyadi

Aninditha Rahma Cahyadi gumelar di Palembang, 5 Juli 1999; umur 21 taun atanapi anu biasa dikenal ku Anin mangrupikeun salah sahiji grup idola JKT48 Generasi ka-3 asalna tina Palembang, Sumatra Kidul, Indonesia. Anin parantos janten anggota 3 Tim ...

                                               

Aoh K. Hadimaja

Aoh Karta Hadimadja nyaèta panyair sarta pangarang anu karyana ngagunakeun basa Indonèsia. Anjeunna mangrupa salah sahiji panulis sajak dina Pujangga Baru. Hadimadja kungsi janten panarjamah di Keimin Bunka Shidosho sareng Sticusa, rèdaktur di Mi ...

                                               

Ardi HS

Ardi HS nyaéta pamaén sandiwara sarta pamaén pilem. Lulusan ti Sakola Rakyat taun 1916. Saacan anclum ka dunya perpanggungan antawis taun 1920-1924, anjeunna kungsi gawé jadi wagen mandoor di Stasiun Cikampék sabari dadagangan és. Taun 1926 mimit ...

                                               

Astrid Kirchherr

Astrid Kirchherr mangrupikeun fotografer sareng seniman Jerman anu kawéntar pikeun pakaitna sareng Beatles sareng foto dirina tina anggota aslina band – John Lennon, Paul McCartney, George Harrison, Stuart Sutcliffe jeung Pete Best. Kirchherr pat ...

                                               

Ayana Shahab

Ayana Shahab atanapi anu biasa dikenal ku Ayana atanapi Achan, ogé katelah Ayana JKT48 salami keanggotaannya JKT48 nyaéta salah sahiji penyanyi Indonesia sareng urut anggota grup idola JKT48 generasi munggaran sareng sub-unit 4 Gulali ti Bekasi, ...

                                               

Bambang Pamungkas

Bambang Pamungkas dipikawanoh ogé minangka Bépé nyaéta pamaén bal Indonésia anu maén pikeun Persija Jakarta di Liga Super Indonésia sarta Tim nasional sépak bola Indonésia. Posisi ilaharna mah nyaéta striker.

                                               

Banadhi Kurnia Dewi

Banadhi Kurnia Dewi atanapi anu biasa disebat Onad mangrupikeun penyanyi anu asalna tina Indonesia nyaéta anggota Cherrybelle formasi 2015. Anjeunna dipilih nalika ngéléhkeun ratusan pamilon audisi. Onad diaudit pikeun milarian anggota énggal Che ...

                                               

Banana Yoshimoto

Banana Yoshimoto mangrupa ngaran pena panulis Jepang Mahoko Yoshimoto. Ti 2002 dugi ka 2015, anjeunna nyerat namina dina hiragana.

                                               

Barbara Bush

Barbara Pierce Bush nyaéta pamajikan Présidén ka-41 Amérika Serikat, George H. W. Bush, anu ngajabat dina periode ti 1989 dugi ka 1993. Anjeunna ogé indung ka Présidén ka-43 Amérika Serikat, George W. Bush, sareng tilas Gubernur Florida, Jeb Bush ...

                                               

Beby Chaesara Anadila

Beby Chaesara Anadila, S.Psi. atanapi anu biasa dikenal "Beby," ogé katelah Beby JKT48 nalika janten anggota JKT48 mangrupikeun salah sahiji penyanyi sareng penari asal Indonesia anu ogé mangrupikeun anggota generasi pertama JKT48 sareng anggota ...

                                               

Bill Gates

William Henry Bill Gates III mangrupikeun pabisnis, investor, filantropis, panulis ti Amérika Serikat, sareng tilas CEO anu ayeuna janten ketua Microsoft, perusahaan perangkat lunak anu anjeunna didirikeun sareng Paul Allen Anjeunna rengking perm ...

                                               

Billy Boen

Billy Boen nyaéta entrepreneur ngora asal Indonésia. Billy lahir di Jakarta tanggal 13 Agustus 1978. Dina umur anu relatif ngora, Billy geus jadi lulugu di sawatara pausahaan. Dina 2005, sabot umurna anyar 26 taun, Billy dinobatkeun jadi General ...

                                               

Bob Dylan

Bob Dylan nyaéta panyanyi-panulis lagu, musisi sareng pujangga anu Amérika Serikat nyaéta Amérika anu nyumbangkeun pikeun musik Amérika anu lami sareng tiasa dibandingkeun, dina popularitas sareng pangaruh, sareng karya Stephen Foster, Irving Ber ...

                                               

Bohemian Rhapsody (pilem)

Bohemian Rhapsody nyaéta pilem biografi 2018 ngeunaan band batu Inggris, Queen. Pilem ieu nyarios ngeunaan kahirupan panyanyi Freddie Mercury, anu nyababkeun pagelaran Queen di konser Live Aid di Stadion Wembley di 1985. "Bohemian Rhapsody" diara ...

                                               

Brian May

Brian Harold May, CBE nyaéta musisi, panyanyi, panulis lagu, sareng astrofisika UK. Anjeunna gitaris utama band rock Queen.

                                               

Bruce Springsteen

Bruce Frederick Joseph Springsteen nyaéta panulis lagu, panyanyi, sareng gitaris Amérika Serikat. E Street Band mangrupikeun pita anu aya nalika tur sareng rekaman. Springsteen mawa wangun rock and roll anu namina heartland rock anu dicampur sare ...

                                               

Cassandra Lee

Gemma Galgani Cassandra Sheryl Lee mangrupikeun aktris Indonésia, modél sareng penyanyi. Cassandra mimiti karirna dibintanginya dina sinetron Hanya Kamu pada tahun 2012. di 2012. Anjeunna janten anggota tina grup vokal awéwé kalayan nami Elovii.

                                               

Cha Tae-hyun

Cha Tae-hyun nyaéta saurang aktor tipi, layar rubak sarta panyanyi. Tarékah éktingna dipintonkeun liwat drama tipi, judulna Papa taun 1996, sedengkeun éktingna di layar rubak liwat pilem Hallelujah taun 1997. Disabéhditueunna Hyun ogé boga peran ...

                                               

Chris Evans

Christopher Robert Evans leuwih dipikawanoh Chris Evans nyaéta saurang aktor anu dipikawanoh liwat peranna minangka pahlawan nu miboga kakuatan seuneu, John Storm atawa Human Torch, dina pilem Fantastic Four jeung Fantastic Four: Rise of the Silv ...

                                               

Cindy Yuvia

Cindy Yuvia atanapi disebat Cinvia atanapi Yupi nyaéta salah sahiji penyanyi Indonesia sareng urut anggota grup idola JKT48 anu asalna ti Jakarta. Cindy Yuvia mangrupikeun anggota generasi kadua JKT48, anu akhirna janten anggota Tim KIII dina tan ...

                                               

Cita Citata

Cita Rahayu leuwih dipikawanohna mah Cita Citata nyaéta saurang panyanyi ogé aktris Indonésia. Cita mimiti kaceluk ku lagu Sakitnya Tuh di Sini anu diwanohkeun dina sinétron Diam-Diam Suka: Cinta Lama Bersemi Kembali. Cita ogé jadi salah sahiji p ...

                                               

Dana Brunetti

Dana Brunetti mangrupikeun eksekutif média asal Amérika, produser pilem, wirausaha sareng pendiri jeung Kapala tina Cavalry Media.

                                               

Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe leuwih dipikawanohna ku ngaran Daniel Radcliffe nyaéta saurang aktor asal Inggris. Daniel mangrupa anak dari pasangan Alan Radcliffe jeung Marcia Gersham. Bakat aktingna geus dimimitian ti keur Daniel ilubiung di sawatara p ...

                                               

Dena Siti Rohyati

Dena Siti Rohyati atanapi anu biasa disebutna Dena nyaéta tilas penyanyi Indonesia sareng mantan anggota grup idola JKT48 Generasi kadua anu asalna ti Depok, Indonesia. Dena anu gaduh sikepna 160 cm / 46 kg ieu resmi ngagabung sareng Tim J sasare ...

                                               

Desy Genoveva

Desy Genoveva, ngagaduhan nami lengkep Maria Genoveva Natalia Desy Purnamasari Gunawan, terlahir Natalia Desy Purnamasari Gunawan atanapi anu biasa dikenal ku Desy mangrupikeun salah sahiji seniman sareng penyanyi anu asalna tina Cilacap, Jawa Te ...

                                               

Devi Kinal Putri

Devi Kinal Putri atanapi disebutna "Kinal," ogé katelah Kinal JKT48 nalika janten anggota JKT48 mangrupikeun salah sahiji penyanyi sareng aktris ti Indonesia sareng urut anggota grup idola JKT48 generasi munggaran ti Bandung, Indonesia.

                                               

Diana Spencer

Diana, Putri Wales nyaéta istri munggaran Charles, Pangeran Wales, putera sulung Ratu Elizabeth II sareng ogé pewaris tahta Karajaan Inggris sareng 15 nagara Pasamakmuran Inggris. Putrana, Pangeran William sareng Harry masing-masing nempatkeun ka ...

                                               

Donald Trump

Donald John Trump nyaéta jalma-jalma bisnis, tokoh televisi realitas, politikus, sareng Présidén Amérika Serikat, ke-45.

                                               

Drew Barrymore

Drew Blythe Barrymore nyaéta saurang aktris, panulis, sutradara, modél jeung produser asal Amérika Sarikat. Dina umur salapan taun, Barrymore merankeun Gertie dina pilem arahan sutradara Steven Spielberg, E.T. Extra-Terrestrial ieu ngaraih nomina ...

                                               

Dwayne Johnson

Dwayne Douglas Johnson leuwih dipikawanoh Dwayne Johnson nyaéta saurang aktor Amérika anu ngabéntangan sawatara pilem kasohor kayaning Furious 7, G.I. Joe: Retaliation, jeung réa deui. Dwayne mimiti ténar tina acara gulat World Wresting Entertain ...

                                               

Déddy Mizwar

Déddy Mizwar) nyaéta Wakil Gubernur Jawa Kulon anu mimiti ngajabat ti 13 Juni 2013. Anjeunna ogé mangrupa saurang aktor sénior sarta sutradara Indonésia. Dina Pilkada Jawa Kulon taun 2013, anjeunna kapilih minangka wakil gubernur bareng Ahmad Her ...

                                               

Dédi Gumelar

Tubagus Dédi Gumelar nyaéta palawak nu sok dipikawanoh salaku Miing dina grup lawak Bagito. Miing nu tamatan STM ieu geus mikaresep widang seni ti mimiti sakola di SLTP. Miing jeung adina, Tubagus Zaénal Abidin, ngamimitian manggung jang ngalawak ...

                                               

Elizabeth Berkley

Elizabeth Berkley Lauren nyaéta saurang aktris asal Amérika Sarikat. Elizabeth Berkley dipikawanoh minangka béntang akting tipi, pilem jeung pangung. Elizabeth Berkley kasohor ku aktingna minangka Nomi Malone dina pilem Showgirls jeung peranna di ...

                                               

Elton John

Sir Elton Hercules John nyaéta panyanyi Inggris. Anjeunna kasohor salaku panyanyi lagu Lilin di Angin anu kasohor nalika pertengahan taun 70an. Sanaos lagu aslina didédikasikeun ka Norma Jean alias Marilyn Monroe, Elton John ngarobih lagu janten ...

                                               

Fakhriyani Shafariyanti

Fakhriyani Shafariyanti atanapi anu biasa dikenal ku Shafa mangrupikeun salah sahiji penyanyi Indonesia sareng urut anggota brahala JKT48 anu asalna ti Depok, Jawa Kulon. Shafa mangrupikeun anggota generasi kadua JKT48, anu tungtungna janten angg ...

                                               

Feni Fitriyanti

Feni Fitriyanti gumelar di Cianjur, 16 Januari 1999; umur 22 taun atanapi anu biasa dikenal ku Feni mangrupikeun salah sahiji penyanyi asal Indonesia sareng anggota grup idola JKT48 Generasi ka-3 parantos aya dina Tim J saprak 1 Desember 2016. Fe ...

                                               

Forrest Gump

Forrest Gump mangrupikeun pilem drama Amérika 1994 dumasar kana novél anu diterbitkeun taun 1986 karya Winston Groom. Pilem ieu mangrupikeun kasuksésan komérsial sareng janten pilem terlaris di Amérika Kalér dina taun pelepasanna. Pilem meunang j ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →