ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 79




                                               

Karéta api Pangrango

Karéta api Pangrango nyaéta karéta api lokal jarak manengah anu ngalayanan ruteu Stasion Bogor Palédang - Stasion Sukabumi. Karéta ieu dijalankeun jeung Karéta api Siliwangi anu nagalayanan ruteu Stasion Sukabumi - Stasion Cianjur. Karéta ieu dio ...

                                               

Karéta api Parahyangan

Karéta api Parahyangan nyaéta karéta api kelas bisnis anu pernah ngalayanan rute Bandung-Jakarta. Karéta ieu mimiti beroperasi taun 1971. Karéta ieu ngaliwatan sababaraha jambatan jeung hiji torowongan, nyaéta Torowongan Sasaksaat. Karéta ieu din ...

                                               

Karéta api Pasundan

Karéta api Pasundan nyaéta karéta api kelas ékonomi nu ngahubungkeun Stasion Kiaracondong jeung Stasion Surabaya Gubeng. Karéta api Pasundan dioperasikeun ku Daop 2 Bandung anu saméméhna ku Daop 8 Surabaya per 1 Désémber 2019.

                                               

Karéta api Prambanan Éksprés

Karéta api Prambanan Éksprés atawa Karéta api Praméks nyaéta karéta api komuter anu ngalayanan rute Stasion Solo Balapan - Stasion Yogyakarta - Stasion Kutoarjo. Karéta ieu maké rangkéan KRD eks. KRL BN-Holec, sarua jeung anu dipaké ku Karéta api ...

                                               

Karéta api Probowangi

Karéta api Probowangi nyaéta karéta api lokal jarak manengah anu ngalayanan rute Stasion Surabaya Kota - Stasion Banyuwangi Baru (asalna Stasion Probolinggo - Stasion Banyuwangi Baru. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi IX Jember.

                                               

Karéta api Progo

Karéta api Progo nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Lempuyangan - Stasion Pasar Senén. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi VI Yogyakarta.

                                               

Karéta api Purwojaya

Karéta api Purwojaya nyaéta karéta api kelas éksekutip anu ngalayanan rute Stasion Cilacap - Stasion Gambir. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi V Purwokerto.

                                               

Karéta api Rangkas Jaya

Karéta api Rangkas Jaya nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Tanahabang - Stasion Rangkasbitung. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi I Jakarta.

                                               

Karéta api Sancaka

Karéta api Sancaka nyaéta karéta api kelas éksekutip-ekonomi AC Premium anu ngahubungkeun Yogyakarta jeung Surabaya.

                                               

Karéta api Sancaka Utara

Karéta api Sancaka Utara nyaéta karéta api kelas éksekutip-bisnis anu ngalayanan ruteu Surabaya Pasarturi–Kutoarjo liwat Bojonegoro–Gambringan–Solo. Karéta api ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi VIII Surabaya. Karéta ieu mangrupa karéta api mung ...

                                               

Karéta api Sarangan Éksprés

Karéta api Sarangan Éksprés nyaéta karéta api kelas bisnis anu pernah ngalayanan rute Stasion Surabaya Gubeng - Stasion Madiun. Karéta ieu maké rangkéan Karéta api Mutiara Selatan anu teu dijalankeun beurang.

                                               

Karéta api Sawunggalih

Karéta api Sawunggalih nyaéta karéta api kelas éksekutip-prémium atawa Full Bisnis AC dina layanan karéta tambahan anu ngalayanan rute Stasion Kutoarjo - Stasion Pasar Senén. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi V Purwokerto.

                                               

Karéta api Sembrani

Karéta api Sembrani nyaéta karéta api kelas éksekutip satwa anu ngalayanan rute Jakarta - Surabaya. Kiwari karéta ieu dioperasikeun ku daop 8 Surabaya anu saméméhna dioperasikeun ku daop 1 jakarta. Alasanna rangkéan KA Sembrani sabab ditambihan s ...

                                               

Karéta api Serayu

Karéta api Serayu nyaéta karéta api nu ngalayanan rute Purwokerto - Kiaracondong - Pasar Senén. Karéta ieu jadi hiji-hijina karéta rute Jakarta-Purwokerto anu maké jalur kidul, lain jalur kalér. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi V Purwok ...

                                               

Karéta api Sidomukti

Karéta api Sidomukti nyaéta karéta api bisnis anu ngalayanan ruteu Stasion Solo Balapan-Stasion Yogyakarta. Karéta ieu rangkéanna nginjeum ti karéta api Senja Utama Solo anu teu dijalankeun beurang. Karéta ieu ngan dijalankeun poé saptu jeung min ...

                                               

Karéta api Siliwangi

Karéta api Siliwangi nyaéta karéta api lokal anu ngahubungkeun Stasion Cipatat jeung Stasion Sukabumi. Karéta ieu dijalankeun jeung Karéta api Pangrango anu ngalayanan rute stasion Sukabumi-Stasion Bogor Palédang. Karéta ieu dioperasikeun ku Daér ...

                                               

Karéta api Singasari

Karéta api Singasari nyaéta karéta kelas éksékutip jeung ékonomi AC plus non-PSO anu ngalayanan rute Stasion Pasar Senén - Stasion Lempuyangan - Stasion Blitar. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi I Jakarta. Saacan 17 Juli 2017, karéta ieu ...

                                               

Karéta api Songgoriti

Karéta api Songgoriti nyaéta karéta api kelas ékonomi AC prémium anu ngalayanan ruteu Surabaya Gubeng–Malang jeung sabalikna. Karéta api ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi VIII Surabaya. Karéta api ieu mimiti dioperasikeun dina tanggal 1 Désémbe ...

                                               

Karéta api Sri Tanjung

Karéta api Sri Tanjung nyaéta karéta api kelas ékonomi jarak jauh anu ngalayanan rute Stasion Ketapang - Stasion Surabaya Gubeng - Stasion Lempuyangan. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi IX Jember. Ngaran karéta api ieu dicokot ti Sri Tan ...

                                               

Karéta api Taksaka

Karéta api Taksaka nyaéta karéta api kelas éksekutip plus anu ngalayanan rute Stasion Gambir - Stasion Yogyakarta. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi VI Yogyakarta.

                                               

Karéta api Tawang Alun

Karéta api Tawang Alun nyaéta karéta api ékonomi jarak manengah amu ngalayanan rute Stasion Ketapang - Stasion Malang Kotalama ngaliwatan Stasion Bangil. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi IX Jember.

                                               

Karéta api Tawang Jaya

Karéta api Tawang Jaya nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Pasar Senén - Stasion Semarang Poncol. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi IV Semarang. Karéta ieu dina pangoperasian regulér dibagi jadi dua, nyaéta Tawang ...

                                               

Karéta api Tegal Arum

Karéta api Tegal Arum nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Tegal - Stasion Pasar Senén. Karéta ieu maké Lokomotip CC201 atawa CC203, 6-7 karéta ékonomi, 1 karéta makan pembangkit, jeung 1 karéta bahasi. Karéta ieu eureun di ...

                                               

Karéta api Tegal Bahari

Karéta api Tegal Bahari nyaéta karéta api kelas éksekutip-ékonomi AC New Image anu ngalayanan rute Stasion Tegal - Stasion Gambir. Karéta ieu maké rangkéan ti dipo Cirebon. Ti tanggal 16 Agustus 2019, karéta ieu diubah ngrananna jadi Karéta api A ...

                                               

Karéta api Tegal Éksprés

Karéta api Tegal Éksprés nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Tegal - Stasion Pasar Senén. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi I Jakarta. Karéta ieu ngagunakeun rangkéan Karéta api Progo. Karéta ieu diluncurkeun dina ...

                                               

Karéta api Tumapel

Karéta api Tumapel nyaéta karéta api lokal anu ngalayanan rute Stasion Malang - Stasion Surabaya Kota. Karéta ieu ogé mindeng disebut Karéta api Penataran. Karéta ieu dioperasikeun deui ti tanggal 1 Juni 2014. Karéta api Tumapel eureun di ampir u ...

                                               

Karéta api Turangga

Karéta api Turangga nyaéta karéta api kelas éksekutip satwa anu ngahubungkeun Stasion Surabaya Gubeng jeung Stasion Gambir liwat Stasion Bandung. Karéta ieu dioperasikeun ku Daop 8 Surabaya. Asalna, KA Turangga mawa rangkéan éksekutip-bisnis, tap ...

                                               

Karéta api Walahar Éksprés

Karéta api Walahar Éksprés atawa anu osok disebut odong-odong nyaéta karéta api lokal anu ngalayanan rute Tanjung Priok - Purwakarta. Karéta ieu dioperasikeun ku Daop 1 Jakarta.

                                               

Karéta api Wijayakusuma

Karéta api Wijayakusuma nyaéta karéta api campuran kelas éksekutip jeung ékonomi prémium anu ngalayanan ruteu Cilacap-Ketapang liwat jalur kidul. Karéta api ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi V Purwokerto. KA ieu diresmikeun ku Bupati Cilacap To ...

                                               

Karéta Éksprés Bandara Internasional Soekarno-Hatta

Karéta Éksprés Bandara Internasional Soekarno-Hatta nyaéta layanan karéta api éksprés anu dioperasikeun ku Railink ka Stasion Bandar Udara Internasional Soekarno-Hatta minangka Airport Railink Station, sarta Stasion Sudirman Baru jeung Stasion Be ...

                                               

Karéta api lokal Merak

Karéta api Lokal Merak atawa disingkatna Lokmer nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Rangkasbitung - Stasion Merak. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi I Jakarta. KA ieu nyaéta pangganti Karéta api Merak Jaya anu kon ...

                                               

Karéta api Penataran

Karéta api Penataran nyaéta kereta api lokal anu ngalayanan ruteu Surabaya Kota-Malang-Blitar. Unikna, saenggeus nepi di Blitar, karéta ini ganti ngaran jadi Rapih Dhoho anu ngalanjutkeun perjalanan deui ka Surabaya ngaliwatan Kertosono. Karéta i ...

                                               

Railink

Railink mangrupa parusahaan hasil kerja sama antara dua BUMN, nyaéta PT Kereta Api Indonesia jeung PT Angkasa Pura II sareng komposisi kapemilikan saham 60% ti PT KAI jeung 40% ti PT AP II. Kagiatan usaha anu dijalanina nyaéta pangoperasian, pang ...

                                               

Karéta api Ranggajati

Karéta api Ranggajati mangrupa karéta api kelas éksekutip jeung bisnis anu dioperasikeun ku PT Kereta Api Indonesia Daérah Operasi III Cirebon anu ngalayanan lintas Cirebon–Jember liwatan Yogyakarta–Surabaya Gubeng jeung sabalikna. Karéta api ieu ...

                                               

Jalur Higashiyama

Jalur Higashiyama nyaéta jalur subway, bagéan ti sistim Nagoya Municipal Subway di Nagoya, Jepang. Sacara resmi, ieu jalur disebut Jalur 1 Kareta api Cepet Kota Nagoya. Manjang ti Takabata, Nakagawa Ward nepi ka Fujigaoka, Meitō Ward, sadayana di ...

                                               

Jalur Meitetsu Kakamigahara

Jalur Kakamigahara nyaéta jalur kareta di Préféktur Gifu Jepang dioperasikeun ku Nagoya Railroad antara Stasion Meitetsu Gifu di Kota Gifu jeung Shin Unuma Station di Kakamigahara.

                                               

Jalur Utama Kansai

Jalur Utama Kansai nyaéta jalur kareta di Jepang nu ngahubungkeun Stasion Nagoya jeung JR Namba Station di Osaka. Dioperasikeun babarengan ku Central Japan Railway Company jeung West Japan Railway Company nu wates antara kaduana di Kameyama Stati ...

                                               

Jalur Utama Meitetsu Nagoya

Jalur Utama Nagoya nyaéta jalur kareta nu dioperasikeun ku Nagoya Railroad, antara Toyohashi Station, Toyohashi City jeung Meitetsu Gifu, Gifu. Sakabéh stasion bisa narima Tranpass, kartu magnetik pra bayar.

                                               

Jalur Utama Takayama

Jalur Utama Takayama nyaéta jalur kareta di Jepang antara Stasion Gifu, Gifu jeung Toyama Station, Toyama, dioperasikeun ku Central Japan Railway Company jeung West Japan Railway Company. Jalur langsung nu ngahubungkeun metropolitan Nagoya jeung ...

                                               

Monkey Park Monorail Line

Jalur Monorel Meitetsu Monkey Park nyaéta monorel di Inuyama, Aichi nu ngahubungkeun Japan Monkey Park ka Inuyama-yuen Station, dioperasikeun ku Nagoya Railroad. Jalur ieu ngaliwatan bagéan nu curam, kaasup 9.7% grade, jeung jalanna ngaliwatan le ...

                                               

Stasion Atami

Stasion ieu ngalayanan sababaraha jalur dihandap ieu. Itō Line East Japan Railway Company Jalur Tōkaidō Jalur Tōkaidō Tōkaidō Shinkansen Central Japan Railway Company

                                               

Stasion Gifu

Pikeun stasion Nagoya Railroad, tempo Stasion Meitetsu Gifu. Gifu Station nyaéta stasion kareta nu dioperasikan ku Parusahaan Kareta Api Jepang Tengah tur ayana di pusat Kota Gifu, Préféktur Gifu, Jepang. Salian ti éta aya ogé Stasion Meitetsu Gi ...

                                               

Stasion Gifu-Hashima

Stasion Gifu-Hashima nyaéta stasion kareta di Hashima, Gifu, Jepang dina jalur Tōkaidō Shinkansen. Stasion dibuka dina tanggal 1 Oktober, 1964. Gifu-Hashima nyaéta stasion Shinkansen di Préféktur Gifu. Shin-Hashima Station, terminal Meitetsu Hash ...

                                               

Stasion Hakata

Stasion Hakata nyaéta stasion karéta utama di Kota Fukuoka, Jepang. Sataion ieu mangrupa panggedéna tur pangsibukna di Kyūshū, tur mangrupkaeun panto utama keur ka kota-kota séjén di Kyūshū ti Honshū. Stasion panungtung Sanyō Shinkansen ti Osaka ...

                                               

Stasion Kanayama (Aichi)

Stasion Kanayama nyaéta stasion kareta di Naka-ku, Nagoya, Préféktur Aichi, Jepang. Ieu stasion mangrupa terminal keur JR Central, Meitetsu jeung Nagoya Municipal Subway. Stasion ieu, ngarupakan akses utama ka Chūbu Centrair International Airport.

                                               

Stasion Kanazawa

Stasion Kanazawa nyaéta stasion kareta JR West nu aya di Kanazawa, Ishikawa Prefecture, Jepang. Stasion ieu aya di Hokuriku Main Line. Kareta cepet Thunderbird, Shirasagi, Hokuetsu jeung Hakutaka, sarta kareta malem Kitaguni jeung Hokuriku ka Osa ...

                                               

Stasion Kintetsu Nagoya

Stasion Kintetsu Nagoya nyaéta titik ahir Jalur Kintetsu Nagoya. Stasion ieu nyambung ka Stasion Nagoya tur Stasion Meitetsu Nagoya.

                                               

Stasion Maibara

Stasion Maibara nyaéta stasion kareta di Maibara, Préféktur Shiga, Jepang. Stasion ieu tungtung kaler keur West Japan Railway Company Jalur Utama Hokuriku, saerta water kontrol antara JR West jeung JR Central di Jalur Utama Tōkaidō. Stasion ieu d ...

                                               

Stasion Meguro

Stasion Meguro nyaéta stasion kareta di ward Shinagawa Tokyo deukeut jeung wates ward Meguro. Stasion kiduleun Meguro Dori. Jalur Yamanote di handap taneuh keur sababaraha kilo kiduleun stasion.

                                               

Stasion Mishima

Stasion Mishima nyaéta stasion kareta di Mishima, Shizuoka, Jepang. Aya di Tōkaidō Shinkansen, Jalur Utama Tōkaidō, jeung Izuhakone Railway.