★ Free online encyclopedia. Did you know? page 79



                                               

1997 EN23

Hayu urang 1997 EN23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.630, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO57664.

                                               

1997 GD32

Hayu urang 1997 GD32 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPC29935.

                                               

1997 GK3

Hayu urang 1997 GK3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.290, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294786.

                                               

1997 GL3

Hayu urang 1997 GL3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.781, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297820.

                                               

1997 MS

Hayu urang 1997 CIK, nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.728, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO57665.

                                               

1997 PN

Ayeuna dina taun 1997 PN jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 122657.

                                               

1997 QK1

Hayu urang 1997 QK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.647, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297820.

                                               

1997 RT

Poé nu dina taun 1997, RT mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu ...

                                               

1997 TC25

Hayu urang 1997 TC25 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.619, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�124286.

                                               

1997 TT25

Hayu urang 1997 TT25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 3880.

                                               

1997 TZ16

Hayu urang 1997 TZ16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPC30908.

                                               

1997 UA11

Hayu urang 1997 UA11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.628, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO77363.

                                               

1997 UR

Hayu 1997 nu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.312, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO73932.

                                               

1997 UZ10

Hayu urang 1997 UZ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO73932.

                                               

1997 VG

Hayu urang 1997 VG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO62221.

                                               

1997 VG6

Hayu urang 1997 VG6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166084.

                                               

1997 VM4

Hayu urang 1997 VM4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.813, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�326939.

                                               

1997 VN4

Hayu urang 1997 VN4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 388832.

                                               

1997 WQ23

Hayu urang 1997 WQ23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288398.

                                               

1997 XE10

Hayu urang 1997 XE10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPC31155.

                                               

1997 XS2

Hayu urang 1997 XS2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 189186.

                                               

1997 YM9

Hayu urang 1997 YM9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.104, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO99888.

                                               

1997 YR10

Hayu urang 1997 YR10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.334, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147130.

                                               

1998 BR26

Hayu 1998 BR26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPC31293.

                                               

1998 BT13

Hayu 1998 BT13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.603, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPC31291.

                                               

1998 BY7

Hayu 1998 BY7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO57667.

                                               

1998 DV20

Hayu 1998 DV20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO57667.

                                               

1998 DX11

Ayeuna dina taun 1998 nu DX11 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina ...

                                               

1998 EE3

Hayu 1998 EE3, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242995.

                                               

1998 EP4

Hayu 1998 EP4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO46336.

                                               

1998 FF14

Hayu 1998 FF14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.312, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�241837.

                                               

1998 FG12

Hayu 1998 FG12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPC32063.

                                               

1998 FJ74

Hayu 1998 FJ74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 264917.

                                               

1998 FL5

Hayu 1998 FL5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPC32062.

                                               

1998 FM9

Hayu 1998 FM9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234345.

                                               

1998 GC1

Ayeuna dina taun 1998 nu GC1 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.293, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409270.

                                               

1998 GL10

Ayeuna dina taun 1998 nu GL10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.668, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368996.

                                               

1998 HH1

Hayu 1998 HH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO73935.

                                               

1998 HH49

Hayu 1998 HH49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�8039.

                                               

1998 HK49

Hayu 1998 HK49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.331, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200210.

                                               

1998 HM1

Hayu 1998 HM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242995.

                                               

1998 HN3

Hayu 1998 HN3, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357105.

                                               

1998 HT31

Hayu 1998 HT31 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.696, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�7464.

                                               

1998 KD3

Hayu 1998 KD3 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO53586.

                                               

1998 KF3

Hayu 1998 KF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 112717.

                                               

1998 KH

Poé éta dina taun 1998 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.713, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342202.

                                               

1998 KJ17

Hayu 1998 KJ17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPC32089.

                                               

1998 KO3

Hayu 1998 KO3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.775, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242996.

                                               

1998 KY26

Hayu 1998 KY26 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.202, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO38186.

                                               

1998 LE

Hayu 1998 LE téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.700, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPC32337.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →