★ Free online encyclopedia. Did you know? page 78



                                               

1994 CJ1

Poé éta dina taun 1994 CJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392273.

                                               

1994 EK

Poé éta dina taun 1994 EK téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254715.

                                               

1994 ES1

Poé éta dina taun 1994 ES1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 28.5. Ari nu jadi référénsina nu MPC23345.

                                               

1994 EU

Poé éta dina taun 1994 EU jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.279, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164143.

                                               

1994 FA

Hayu 1994 PALASIK nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164143.

                                               

1994 GK

Poé éta dina taun 1994 GK salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.611, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164143.

                                               

1994 GV

Poé éta dina taun 1994 GV téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164143.

                                               

1994 NE

Hayu 1994 HIJI nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPC36071.

                                               

1994 NK

Poé éta dina taun 1994 NK mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu ...

                                               

1994 RB

Poé éta dina taun 1994 RB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164143.

                                               

1994 TA2

Poé éta dina taun 1994 TA2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO57659.

                                               

1994 TE2

Poé éta dina taun 1994 TE2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina n ...

                                               

1994 US

Poé éta dina taun 1994 US mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu ...

                                               

1994 VH8

Poé éta dina taun 1994 VH8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242994.

                                               

1994 XG

Poé éta dina taun 1994 XG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397717.

                                               

1994 XM1

Poé éta dina taun 1994 XM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242994.

                                               

1995 BK2

Hayu 1995 BK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164144.

                                               

1995 CS

Ayeuna dina taun 1995 CS mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.774, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MP ...

                                               

1995 DV1

Hayu 1995 DV1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.649, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164144.

                                               

1995 FF

Hayu 1995 FF nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.709, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPC28318.

                                               

1995 FG

Hayu 1995 FG nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPC25735.

                                               

1995 FJ

Hayu 1995 FJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.270, bari magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258303.

                                               

1995 FO

Poé éta dina taun 1995 FO mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.364, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu M ...

                                               

1995 FX

Ayeuna dina taun 1995 nu FX jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 222812.

                                               

1995 HM

Hayu 1995 WEWENGKON mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.220, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi réfé ...

                                               

1995 LA

Poé éta dina taun 1995 LA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPC25434.

                                               

1995 NA

Poé éta dina taun 1995 pikeun jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.391, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164144.

                                               

1995 SA4

Hayu 1995 SA4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO15011.

                                               

1995 SB

Poé éta dina taun 1995 KEUR hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.085, bari magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373431.

                                               

1995 SC1

Hayu 1995 SC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166082.

                                               

1995 SD1

Hayu 1995 SD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 163598.

                                               

1995 UB

Hayu 1995 UB mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294786.

                                               

1995 UC2

Hayu 1995 UC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.301, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166082.

                                               

1996 AE2

Poé 1996 AE2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.257, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368996.

                                               

1996 AP1

Poé 1996 AP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166082.

                                               

1996 BA1

Poé 1996 BA1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.372, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 177952.

                                               

1996 BT

Poé éta 1996, BT mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.834, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPC26751.

                                               

1996 FQ3

Poé 1996 FQ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 208164.

                                               

1996 FT1

Poé 1996 FT1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO47702.

                                               

1996 GQ

Poé 1996 GQ nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 198853.

                                               

1996 HN

Poé 1996 HN téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPC27569.

                                               

1996 JA1

Poé 1996 JA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.700, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO66057.

                                               

1996 KE

Poé 1996 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO66057.

                                               

1996 MQ

Poé 1996 MQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPC27563.

                                               

1996 TC1

Poé 1996 TC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.721, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166083.

                                               

1996 TD9

Poé 1996 TD9, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�388832.

                                               

1996 TP6

Poé 1996 TP6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.637, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�273862.

                                               

1996 VB3

Poé 1996 VB3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.546, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J70.

                                               

1996 VZ4

Poé 1996 VZ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.369, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166083.

                                               

1996 XX14

Poé 1996 XX14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO71954.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →