★ Free online encyclopedia. Did you know? page 77



                                               

164215 Doloreshill

Hayu 164215 Doloreshill atawa 2004 MF6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 177942.

                                               

1685 Toro

Poé 1685 Toro atawa 1948 OA mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 14.23. Ari nu jadi référénsina n ...

                                               

16912 Rhiannon

Hayu 16912 Rhiannon atawa 1998 EP8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.273, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406032.

                                               

18106 Blume

Hayu 18106 atawa 2000 NX3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337411.

                                               

1862 Apollo

Poé taun 1862 Apollo atawa 1932 SAPATU mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 16.25. Ari nu jadi ré ...

                                               

1863 Antinous

Poé 1863 Antinous atawa 1948 ti kasta nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 15.54. Ari nu jadi référénsina nu MPO�400012.

                                               

1864 Daedalus

Poé 1864 Daedalus atawa 1971 PALASIK, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 14.85. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405860.

                                               

1865 Cerberus

Poé 1865 atawa Cerberus 1971 nu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 16.84. Ari nu jadi référénsina nu MPO�395010.

                                               

1866 Sisyphus

Poé 1866 Sisyphus atawa 1972 XA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 12.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384765.

                                               

189011 Ogmios

Hayu 189011 Ogmios atawa 1997 NJ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.232, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu M ...

                                               

1915 Quetzalcoatl

Poé taun 1915 Quetzalcoatl atawa 1953 ti kasta nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.570, salaku magnitudo mutlakna 18.97. Ari nu jadi référénsina ...

                                               

1916 Boreas

Ayeuna dina 1916 Boréas atawa 1953 ka BISA kitu téh beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 14.93. Ari nu jadi référénsi ...

                                               

1917 Cuyo

Ayeuna dina taun 1917 Cuyo atawa 1968 KU hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 13.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405861.

                                               

1943 Anteros

Hayu 1943 Anteros atawa 1973 EC jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.256, salaku magnitudo mutlakna 15.75. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405861.

                                               

1979 XB

Hayu 1979 XB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.708, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO70208.

                                               

1980 Tezcatlipoca

Hayu 1980 Tezcatlipoca atawa 1950 LA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 13.92. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405861.

                                               

1981 Midas

Hayu 1981 Midas atawa 1973 ti kasta nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 15.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�350815.

                                               

1982 YA

Hayu 1982 KABOGOH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.692, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 295669.

                                               

1983 LC

Poé éta dina taun 1983 LC téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.714, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO71937.

                                               

1986 NA

Ayeuna dina 1986 NYA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.402, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 279017.

                                               

1988 NE

Hayu 1988 HIJI nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361091.

                                               

1989 AZ

Poé 1989 IEU jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264917.

                                               

1990 UN

Hayu 1990 sacara PBB jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO77350.

                                               

1990 UP

Hayu taun 1990-an NEPI ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.171, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397717.

                                               

1991 BA

Hayu 1991 BA, jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.671, salaku magnitudo mutlakna 28.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242993.

                                               

1991 GO

Ari dina maret taun 1991 pikeun PINDAH ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.654, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�33 ...

                                               

1991 JR

Ari dina 1991 JEUNG béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.259, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147125.

                                               

1991 TF3

Hayu 1991 TF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.570, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230176.

                                               

1991 TT

Hayu 1991 TT nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.161, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164143.

                                               

1991 TU

Poé 1991 MENYIMPULKAN jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.327, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242993.

                                               

1991 VA

Hayu 1991 VA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.352, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPC19516.

                                               

1991 VG

Poé 1991 VG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.050, salaku magnitudo mutlakna 28.5. Ari nu jadi référénsina nu MPC28316.

                                               

1991 XA

Hayu 1991 XA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164143.

                                               

1991 XB

Hayu 1991 XB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 202377.

                                               

1992 BC

Hayu 1992 SM ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.352, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315177.

                                               

1992 DU

Poé éta dina taun 1992 nu KAHIJI nyaéta yén hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.174, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164143.

                                               

1992 JD

Ayeuna 1992 JD, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.031, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215055.

                                               

1992 SZ

Poé 1992 SZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPC40300.

                                               

1992 YD3

Hayu 1992 YD3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.137, bari magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242994.

                                               

1993 BD3

Hayu 1993 BD3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164143.

                                               

1993 BU3

Hayu 1993 BU3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPC23685.

                                               

1993 FA1

Hayu 1993 FA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.289, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164143.

                                               

1993 HC

Ayeuna dina taun 1993 HC ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154042.

                                               

1993 HP1

Hayu 1993 HP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242994.

                                               

1993 KA

Poé éta dina taun 1993 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.198, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPC22412.

                                               

1993 KA2

Hayu 1993 KA2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.772, salaku magnitudo mutlakna 29.0. Ari nu jadi référénsina nu MPC22414.

                                               

1993 TZ

Hayu 1993 TZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�388831.

                                               

1993 UA

Poé 1993 nu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.527, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164143.

                                               

1993 UD

Hayu 1993 UD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.195, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402921.

                                               

1993 VC

Ayeuna dina taun 1993 VC jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149791.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →