ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 76



                                               

(88710) 2001 SL9

Ari 2001 SL9 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.270, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(88959) 2001 TZ44

Ari 2001 TZ44 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.564, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(89136) 2001 US16

Ari 2001 US16 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.253, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(89355) 2001 VS78

Ari 2001 VS78 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.308, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(89830) 2002 CE

Ari 2002 CE mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.507, sedengkeun magnitudo mutlakna 14.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(89958) 2002 LY45

Ari 2002 LY45 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.886, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(89959) 2002 NT7

Ari 2002 NT7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.529, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(90075) 2002 VU94

Ari 2002 VU94 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.576, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(90147) 2002 YK14

Ari 2002 YK14 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.332, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(90367) 2003 LC5

Ari 2003 LC5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.426, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(90373) 2003 SZ219

Ari 2003 SZ219 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.205, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(90403) 2003 YE45

Ari 2003 YE45 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.280, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(90416) 2003 YK118

Ari 2003 YK118 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.492, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

(9058) 1992 JB

Ari 1992 JB mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.360, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(9202) 1993 PB

Ari 1993 PB mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.608, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(9400) 1994 TW1

Ari 1994 TW1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.579, sedengkeun magnitudo mutlakna 14.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(96315) 1997 AP10

Ari 1997 AP10 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.643, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(96536) 1998 SO10

Ari 1998 SO10 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.778, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(96631) 1999 FP59

Ari 1999 FP59 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.259, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(96744) 1999 OW3

Ari 1999 OW3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.780, sedengkeun magnitudo mutlakna 14.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(97725) 2000 GB147

Ari 2000 GB147 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.309, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(9856) 1991 EE

Ari 1991 EE mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.626, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(98943) 2001 CC21

Ari 2001 CC21 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.219, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(99248) 2001 KY66

Ari 2001 KY66 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.508, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(99799) 2002 LJ3

Ari 2002 LJ3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.276, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(99935) 2002 AV4

Ari 2002 AV4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.645, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

101955 Bennu

Ari 101955 Bennu atawa 1999 RQ36 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.204, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi ré ...

                                               

1036 Ganymed

Ari 1036 Ganymed atawa 1924 TD mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.534, sedengkeun magnitudo mutlakna 9.45. Ari nu jadi référé ...

                                               

10563 Izhdubar

Ari 10563 Izhdubar atawa 1993 WD mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.266, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi ré ...

                                               

11066 Sigurd

Ari 11066 Sigurd atawa 1992 CC1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.375, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.2. Ari nu jadi réf ...

                                               

11284 Belenus

Ari 11284 Belenus atawa 1990 BA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.337, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référ ...

                                               

11311 Peleus

Ari 11311 Peleus atawa 1993 XN2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.536, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi réf ...

                                               

11500 Tomaiyowit

Ari 11500 Tomaiyowit atawa 1989 UR mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.356, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi ...

                                               

11885 Summanus

Ari 11885 Summanus atawa 1990 SS mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.475, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi ré ...

                                               

1221 Amor

Ari 1221 Amor atawa 1932 EA1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.436, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référéns ...

                                               

12711 Tukmit

Ari 12711 Tukmit atawa 1991 BB mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.272, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.8. Ari nu jadi réfé ...

                                               

12923 Zephyr

Ari 12923 Zephyr atawa 1999 GK4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.492, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.8. Ari nu jadi réf ...

                                               

13553 Masaakikoyama

Ari 13553 Masaakikoyama atawa 1992 JE mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.464, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi ...

                                               

137052 Tjelvar

Ari 137052 Tjelvar atawa 1998 VO33 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.810, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi ...

                                               

14827 Hypnos

Ari 14827 Hypnos atawa 1986 JK mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.666, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi réfé ...

                                               

154991 Vinciguerra

Ari 154991 Vinciguerra atawa 2005 BX26 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.322, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jad ...

                                               

1566 Icarus

Ari 1566 Icarus atawa 1949 MA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.827, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référ ...

                                               

15745 Yuliya

Ari 15745 Yuliya atawa 1991 PM5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.255, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référ ...

                                               

1580 Betulia

Ari 1580 Betulia atawa 1950 KA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.488, sedengkeun magnitudo mutlakna 14.8. Ari nu jadi référé ...

                                               

15817 Lucianotesi

Ari 15817 Lucianotesi atawa 1994 QC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.118, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi r ...

                                               

16064 Davidharvey

Ari 16064 Davidharvey atawa 1999 RH27 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.589, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi ...

                                               

161989 Cacus

Ari 161989 Cacus atawa 1978 CA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.214, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi réfé ...

                                               

1620 Geographos

Ari 1620 Géographos atawa 1951 RA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.335, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.60. Ari nu jadi ...

                                               

162011 Konnohmaru

Ari 162011 Konnohmaru atawa 1994 AB1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.599, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.6. Ari nu jadi ...

                                               

162173 Ryugu

Ari 162173 Ryugu atawa 1999 JU3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.190, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi réf ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →