★ Free online encyclopedia. Did you know? page 76



                                               

(88710) 2001 SL9

Poé nu di 2001 SL9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.270, bari magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�366247.

                                               

(88959) 2001 TZ44

Poé nu di 2001 TZ44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�250952.

                                               

(89136) 2001 US16

Poé nu di 2001 US16 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.253, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 351469.

                                               

(89355) 2001 VS78

Poé nu di 2001 VS78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.308, salaku magnitudo mutlakna 15.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 381839.

                                               

(89830) 2002 CE

Hayu 2002 CE nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 14.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406685.

                                               

(89958) 2002 LY45

Hayu 2002 LY45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.886, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337930.

                                               

(89959) 2002 NT7

Hayu 2002 NT7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�406686.

                                               

(90075) 2002 VU94

Hayu 2002 VU94 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 15.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�406687.

                                               

(90147) 2002 YK14

Hayu 2002 YK14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�284745.

                                               

(90367) 2003 LC5

Poé 2003 LC5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337933.

                                               

(90373) 2003 SZ219

Poé 2003 SZ219 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.205, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406689.

                                               

(90403) 2003 YE45

Poé 2003 YE45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet magnitude tina 0.280, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�371714.

                                               

(90416) 2003 YK118

Poé 2003 YK118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�395805.

                                               

(9058) 1992 JB

Hayu 1992 JB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�395087.

                                               

(9202) 1993 PB

Ayeuna dina taun 1993 PB jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 15.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344376.

                                               

(9400) 1994 TW1

Poé éta dina taun 1994 TW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 14.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 395091.

                                               

(96315) 1997 AP10

Hayu urang 1997 AP10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.643, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�400883.

                                               

(96536) 1998 SO10

Hayu 1998 SO10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.778, salaku magnitudo mutlakna 15.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�390389.

                                               

(96631) 1999 FP59

Poé nu di 1999 FP59 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.259, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406741.

                                               

(96744) 1999 OW3

Poé nu di 1999 OW3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.780, salaku magnitudo mutlakna 14.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�400887.

                                               

(97725) 2000 GB147

Hayu urang 2000 GB147 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.309, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 400896.

                                               

(9856) 1991 EE

Poé 1991 e. e. hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.626, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�371066.

                                               

(98943) 2001 CC21

Poé nu di 2001 CC21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.219, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO71598.

                                               

(99248) 2001 KY66

Poé nu di 2001 KY66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�379238.

                                               

(99799) 2002 LJ3

Hayu 2002 LJ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 379241.

                                               

(99935) 2002 AV4

Hayu 2002 AV4 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.645, salaku magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�406769.

                                               

101955 Bennu

Hayu 101955 Bennu atawa 1999 RQ36, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.204, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�251037.

                                               

1036 Ganymed

Hayu 1036 Ganymed atawa 1924 DINA hiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 9.45. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405849.

                                               

10563 Izhdubar

Hayu 10563 Izhdubar atawa 1993 RODA nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.266, salaku magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384849.

                                               

11066 Sigurd

Hayu 11066 Sigurd atawa 1992 CC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.375, bari magnitudo mutlakna 15.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405968.

                                               

11284 Belenus

Hayu 11284 Belenus atawa 1990 BA, jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.337, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384856.

                                               

11311 Peleus

Hayu 11311 Peleus atawa 1993 XN2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405971.

                                               

11500 Tomaiyowit

Hayu 11500 Tomaiyowit atawa 1989 nu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�395111.

                                               

11885 Summanus

Hayu 11885 Summanus atawa taun 1990-an SS jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.475, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196501.

                                               

1221 Amor

Hayu 1221 Amor sareng 1932 EA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405851.

                                               

12711 Tukmit

Hayu 12711 Tukmit atawa 1991 BARUDAK téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.272, salaku magnitudo mutlakna 15.8. Ari nu jadi référénsin ...

                                               

12923 Zephyr

Hayu 12923 Zephyr atawa 1999 GK4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 15.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�400130.

                                               

13553 Masaakikoyama

Hayu 13553 Masaakikoyama atawa 1992 JEUNG mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jad ...

                                               

137052 Tjelvar

Hayu 137052 Tjelvar atawa 1998 VO33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.810, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�401192.

                                               

14827 Hypnos

Hayu 14827 Hypnos atawa 1986 J. k. jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.666, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�309269.

                                               

154991 Vinciguerra

Hayu 154991 Vinciguerra atawa 2005 BX26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.322, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 385690.

                                               

1566 Icarus

Hayu 1566 Icarus atawa 1949 MA, nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.827, salaku magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�350811.

                                               

15745 Yuliya

Hayu 15745 Yuliya atawa 1991 PM5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.255, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389739.

                                               

1580 Betulia

Hayu 1580 Betulia atawa 1950-an nepi KA jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 14.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 40 ...

                                               

15817 Lucianotesi

Hayu 15817 Lucianotesi atawa 1994 QC nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.118, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référ ...

                                               

16064 Davidharvey

Hayu 16064 Davidharvey atawa 1999 RH27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406024.

                                               

161989 Cacus

Hayu 161989 Cacus atawa 1978 MINANGKA salah sahiji astéroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.214 dasar, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu ...

                                               

1620 Geographos

Hayu 1620 Géographos atawa BISA 1951 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.335, salaku magnitudo mutlakna 15.60. Ari nu jadi référénsina nu MPO�400009.

                                               

162011 Konnohmaru

Hayu 162011 Konnohmaru atawa 1994 AB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 16.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 407241.

                                               

162173 Ryugu

Hayu 162173 Ryugu atawa ka 1999 JU3, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.190, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�390818.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →