★ Free online encyclopedia. Did you know? page 75



                                               

(7236) 1987 PA

Ayeuna dina 1987 DAD béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 313478.

                                               

(7335) 1989 JA

Poé 1989 JA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405927.

                                               

(7341) 1991 VK

Hayu 1991 VK nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405927.

                                               

(7350) 1993 VA

Ayeuna dina taun 1993 VA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.391, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�395070.

                                               

(7474) 1992 TC

Poé éta dina taun 1992 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.292, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405929.

                                               

(7482) 1994 PC1

Poé éta dina taun 1994 PC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389659.

                                               

(7753) 1988 XB

Hayu 1988 XB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�395074.

                                               

(7822) 1991 CS

Hayu 1991 nepi ka CS mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.165, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�39 ...

                                               

(7839) 1994 ND

Poé éta dina taun 1994 ND jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 381324.

                                               

(7888) 1993 UC

Ayeuna dina taun 1993 UC jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.664, salaku magnitudo mutlakna 15.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405934.

                                               

(7889) 1994 LX

Poé éta dina taun 1994 LX nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.346, salaku magnitudo mutlakna 15.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384826.

                                               

(7977) 1977 QQ5

Ayeuna dina 1977 QQ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 15.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384827.

                                               

(8014) 1990 MF

Hayu taun 1990-an MF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337323.

                                               

(8035) 1992 TB

Hayu 1992 TB mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�347590.

                                               

(8037) 1993 HO1

Hayu 1993 HO1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384827.

                                               

(8176) 1991 WA

Poé 1991 W nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.643, salaku magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405937.

                                               

(8201) 1994 AH2

Poé éta dina taun 1994 AH2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.707, salaku magnitudo mutlakna 15.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389666.

                                               

(8507) 1991 CB1

Hayu 1991 CB1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�400084.

                                               

(85182) 1991 AQ

Hayu 1991 AQ, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.777, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�395761.

                                               

(85184) 1991 JG1

Hayu 1991 JG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.185, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 320048.

                                               

(85236) 1993 KH

Poé éta dina taun 1993 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.311, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�379168.

                                               

(85275) 1994 LY

Hayu 1994 IKLAN, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 16.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406645.

                                               

(85490) 1997 SE5

Hayu urang 1997 SE5 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.663, salaku magnitudo mutlakna 14.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406647.

                                               

(85628) 1998 KV2

Hayu 1998 KV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 385350.

                                               

(85640) 1998 OX4

Hayu 1998 OX4, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�267962.

                                               

(8566) 1996 EN

Ayeuna DINA 1996, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 16.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374946.

                                               

(8567) 1996 HW1

Poé 1996 HW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 15.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 378667.

                                               

(85709) 1998 SG36

Hayu 1998 SG36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.338, salaku magnitudo mutlakna 15.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 371681.

                                               

(85713) 1998 SS49

Hayu 1998 SS49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 15.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�390314.

                                               

(85774) 1998 UT18

Hayu 1998 UT18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�314011.

                                               

(85804) 1998 WQ5

Hayu 1998 WQ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 15.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406650.

                                               

(85818) 1998 XM4

Ayeuna dina taun 1998 nu XM4 hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 15.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�371681.

                                               

(85839) 1998 YO4

Hayu 1998 YO4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.248, salaku magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 375597.

                                               

(85867) 1999 BY9

Poé nu di 1999 BY9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.302, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 371682.

                                               

(85938) 1999 DJ4

Poé nu di 1999 DJ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�371682.

                                               

(85990) 1999 JV6

Poé nu di 1999 JV6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.311, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�406652.

                                               

(86039) 1999 NC43

Poé 1999 NC43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�309786.

                                               

(86067) 1999 RM28

Poé nu di 1999 RM28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.324, salaku magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 390317.

                                               

(86324) 1999 WA2

Poé nu di 1999 WA2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 15.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 291020.

                                               

(86326) 1999 WK13

Poé nu di 1999 WK13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 385354.

                                               

(86666) 2000 FL10

Hayu urang 2000 FL10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.427, salaku magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�385355.

                                               

(86819) 2000 GK137

Hayu urang 2000 GK137 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�406660.

                                               

(86829) 2000 GR146

Hayu urang 2000 GR146 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 15.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�385356.

                                               

(86878) 2000 HD24

Hayu urang 2000 HD24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.619, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�385357.

                                               

(87024) 2000 JS66

Hayu urang 2000 JS66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.190, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�406661.

                                               

(87025) 2000 JT66

Hayu urang 2000 JT66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344903.

                                               

(87311) 2000 QJ1

Hayu urang 2000 QJ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�390328.

                                               

(88188) 2000 XH44

Hayu urang 2000 XH44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.392, salaku magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 390333.

                                               

(88254) 2001 FM129

Poé nu di 2001 FM129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.630, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�341230.

                                               

(88263) 2001 KQ1

Poé nu di 2001 KQ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 15.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 385365.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →