★ Free online encyclopedia. Did you know? page 74



                                               

(53789) 2000 ED104

Hayu urang 2000 ED104 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.269, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 381651.

                                               

(54071) 2000 GQ146

Hayu urang 2000 GQ146 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.197, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 351217.

                                               

(54401) 2000 LM

Hayu urang 2000 LM nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.262, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 400529.

                                               

(54660) 2000 UJ1

Hayu urang 2000 UJ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 381656.

                                               

(54686) 2001 DU8

Poé nu di 2001 DU8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 390080.

                                               

(54690) 2001 EB

Ayeuna 2001 jeung EB nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.256, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 250708.

                                               

(54789) 2001 MZ7

Poé nu di 2001 MZ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 15.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406388.

                                               

(5496) 1973 NA

Poé 1973 NYA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�313464.

                                               

(55408) 2001 TC2

Poé nu di 2001 TC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.225, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�390086.

                                               

(55532) 2001 WG2

Poé nu di 2001 WG2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.696, salaku magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�375363.

                                               

(5645) 1990 SP

Hayu taun 1990-an MIMITI jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.387, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344346.

                                               

(5660) 1974 MA

Hayu 1974 MA, hiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.762, bari magnitudo mutlakna 15.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�305464.

                                               

(5693) 1993 EA

Poé éta dina taun 1993 ti kasta nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.585, salaku magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405909.

                                               

(5828) 1991 AM

Poé taun 1991 DINA hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.695, salaku magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�400056.

                                               

(5836) 1993 MF

Ayeuna dina taun 1993 MF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 14.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405910.

                                               

(6037) 1988 EG

Hayu 1988 MIXALLNA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381308.

                                               

(6047) 1991 TB1

Hayu 1991 TB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.352, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�350850.

                                               

(6053) 1993 BW3

Hayu 1993 BW3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 14.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 378644.

                                               

(6178) 1986 DA

Ayeuna dina 1986 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 15.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 344350.

                                               

(6455) 1992 HE

Poé éta dina taun 1992 MANÉHNA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 13.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�400063.

                                               

(6491) 1991 OA

Hayu 1991 OA mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 344353.

                                               

(65674) 1988 SM

Ayeuna dina 1988 SM jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406482.

                                               

(65690) 1991 DG

Hayu 1991 DG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�371539.

                                               

(65706) 1992 NA

Poé éta dina taun 1992 pikeun jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406483.

                                               

(65717) 1993 BX3

Hayu 1993 BX3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 375442.

                                               

(65733) 1993 PC

Ayeuna dina taun 1993 PC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MP ...

                                               

(65909) 1998 FH12

Hayu 1998 FH12 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337764.

                                               

(65996) 1998 MX5

Ayeuna dina taun 1998 MX5 nu mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina ...

                                               

(66008) 1998 QH2

Hayu 1998 QH2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�371541.

                                               

(6611) 1993 VW

Poé 1993 VW nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384815.

                                               

(66251) 1999 GJ2

Poé nu di 1999 GJ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.198, salaku magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 381719.

                                               

(66253) 1999 GT3

Poé nu di 1999 GT3 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.838, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381719.

                                               

(66272) 1999 JW6

Poé nu di 1999 JW6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.143, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 290919.

                                               

(66407) 1999 LQ28

Poé nu di 1999 LQ28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.120, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 385238.

                                               

(66959) 1999 XO35

Poé nu di 1999 XO35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 16.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 400639.

                                               

(67367) 2000 LY27

Hayu urang 2000 LY27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.213, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 344791.

                                               

(67381) 2000 OL8

Hayu urang 2000 OL8, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�309660.

                                               

(67399) 2000 PJ6

Hayu urang 2000 PJ6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.346, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�355620.

                                               

(68031) 2000 YK29

Hayu urang 2000 YK29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.129, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 395625.

                                               

(68063) 2000 YJ66

Hayu urang 2000 YJ66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 15.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406502.

                                               

(68216) 2001 CV26

Poé nu di 2001 CV26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�390185.

                                               

(68267) 2001 EA16

Poé nu di 2001 éa16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.427, salaku magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�390186.

                                               

(68278) 2001 FC7

Poé nu di 2001 FC7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.115, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 371559.

                                               

(68346) 2001 KZ66

Poé nu di 2001 KZ66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�406504.

                                               

(68348) 2001 LO7

Poé nu di 2001 LO7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.843, salaku magnitudo mutlakna 14.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�406504.

                                               

(68350) 2001 MK3

Poé nu di 2001 MK3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.247, salaku magnitudo mutlakna 15.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 385251.

                                               

(68359) 2001 OZ13

Poé nu di 2001 OZ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.174, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 390187.

                                               

(68372) 2001 PM9

Poé nu di 2001 PM9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�395628.

                                               

(68548) 2001 XR31

Poé nu di 2001 XR31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�375466.

                                               

(68950) 2002 QF15

Hayu 2002 QF15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�400655.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →