★ Free online encyclopedia. Did you know? page 73



                                               

(483856) 2005 YV55

Ayeuna dina 2005 YV55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.392, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 398059.

                                               

(483878) 2005 YS165

Ayeuna dina 2005 YS165 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 398065.

                                               

(483989) 2006 CY10

Poé 2006 CY10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 398093.

                                               

(484403) 2007 XF25

Poé nu dina 2007 XF25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.132, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 398202.

                                               

(484462) 2008 CM20

Poé 2008 CM20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.223, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 398218.

                                               

(484517) 2008 EC69

Poé 2008 EC69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409225.

                                               

(484725) 2008 XP2

Poé 2008 XP2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409227.

                                               

(484757) 2009 BL2

Hayu urang 2009 BL2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 4 ...

                                               

(484850) 2009 HF88

Hayu urang 2009 HF88 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 398323.

                                               

(485051) 2010 CM44

Poé 2010 CM44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409231.

                                               

(486001) 2012 MR7

Poé 2012 MR7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.190, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 398647.

                                               

(48603) 1995 BC2

Hayu 1995 BC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 375309.

                                               

(486607) 2013 KY1

Poé 2013 KY1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.527, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409248.

                                               

(488450) 1994 JX

Poé éta dina taun 1994 JX nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403171.

                                               

(488465) 1998 HK1

Hayu 1998 HK1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403175.

                                               

(488486) 1999 VQ6

Poé nu di 1999 VQ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403182.

                                               

(488494) 2000 JA3

Hayu urang 2000 JA3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403185.

                                               

(488509) 2000 UW13

Hayu urang 2000 UW13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.145, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403190.

                                               

(488579) 2002 FQ4

Hayu 2002 FQ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.194, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403211.

                                               

(488580) 2002 GK8

Hayu 2002 GK8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.401, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403211.

                                               

(488636) 2002 WY12

Hayu 2002 WY12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403228.

                                               

(488640) 2003 FR6

Poé 2003 FR6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403229.

                                               

(488693) 2003 WW87

Poé 2003 WW87 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403244.

                                               

(489203) 2006 JT

Poé 2006 JT hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403382.

                                               

(489235) 2006 QA58

Poé 2006 QA58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.173, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403390.

                                               

(489337) 2006 UM

Poé 2006 UM jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403418.

                                               

(489885) 2008 HY37

Poé 2008 HY37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.355, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403568.

                                               

(490636) 2010 DP

Poé 2010 GAMBAR nu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403771.

                                               

(490791) 2010 VE1

Poé 2010 VE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403813.

                                               

(491565) 2012 QF49

Poé 2012 QF49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 404028.

                                               

(491842) 2013 AB53

Poé 2013 AB53, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 404104.

                                               

(492143) 2013 OE

Hayu 2013 SM ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 404182.

                                               

(4953) 1990 MU

Hayu 1990 sacara KITU, hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.658, salaku magnitudo mutlakna 14.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405900.

                                               

(5131) 1990 BG

Hayu taun 1990-an BG nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 14.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405902.

                                               

(5189) 1990 UQ

Hayu 1990 UQ mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405902.

                                               

(52340) 1992 SY

Hayu 1992 SY téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381643.

                                               

(52381) 1993 HA

Hayu 1993 IMPLENGAN jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.144, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 378978.

                                               

(52689) 1998 FF2

Hayu 1998 FF2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.292, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 333277.

                                               

(52750) 1998 KK17

Hayu 1998 KK17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�406369.

                                               

(52760) 1998 ML14

Hayu 1998 ML14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.623, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�319709.

                                               

(52761) 1998 MN14

Hayu 1998 MN14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.224, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 400512.

                                               

(52762) 1998 MT24

Hayu 1998 MT24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.652, salaku magnitudo mutlakna 14.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�275852.

                                               

(52768) 1998 OR2

Hayu 1998 OR2 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 375341.

                                               

(53110) 1999 AR7

Poé nu di 1999 AR7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.214 dasar, salaku magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 385158.

                                               

(53319) 1999 JM8

Poé 1999 JM8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.641, salaku magnitudo mutlakna 15.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�406375.

                                               

(53409) 1999 LU7

Poé nu di 1999 LU7, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.628, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�313812.

                                               

(53426) 1999 SL5

Poé nu di 1999 SL5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�371443.

                                               

(53429) 1999 TF5

Poé nu di 1999 TF5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�208059.

                                               

(53430) 1999 TY16

Poé nu di 1999 TY16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 381649.

                                               

(53435) 1999 VM40

Poé nu di 1999 VM40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 14.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 385161.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →