★ Free online encyclopedia. Did you know? page 72



                                               

(474613) 2004 TL19

Poé éta dina taun 2004 TL19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397666.

                                               

(474674) 2005 CZ6

Ayeuna dina 2005 CZ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 387176.

                                               

(474706) 2005 GC141

Ayeuna dina 2005 GC141 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.199, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 387186.

                                               

(475354) 2006 CE

Poé 2006 CE nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 387362.

                                               

(475462) 2006 SW5

Poé 2006 SW5 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397674.

                                               

(475665) 2006 VY13

Poé 2006 VY13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409183.

                                               

(475967) 2007 JF22

Poé nu dina 2007 JF22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 387522.

                                               

(476438) 2008 EB9

Poé 2008 EB9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.217, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 387650.

                                               

(477051) 2009 BD2

Hayu urang 2009 BD2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 387818.

                                               

(477248) 2009 SV

Kiwari taun 2009, nu SV téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 387868.

                                               

(477490) 2010 CG18

Poé 2010 CG18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.226, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409190.

                                               

(477492) 2010 CG19

Poé 2010 CG19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.187, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 387934.

                                               

(477524) 2010 EH43

Poé 2010 EH43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.044, bari magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 387942.

                                               

(477719) 2010 SG15

Poé 2010 SG15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397692.

                                               

(477762) 2010 XZ67

Poé 2010 XZ67 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397693.

                                               

(477885) 2011 JT9

Poé 2011 JT9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397694.

                                               

(480004) 2014 KD91

Poe 2014 KD91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409200.

                                               

(480817) 1998 SJ2

Hayu 1998 SJ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392572.

                                               

(480824) 1999 JO6

Poé nu di 1999 JO6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.497, salaku magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392574.

                                               

(480854) 2001 AO2

Poé nu di 2001 AO2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.611, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402901.

                                               

(480856) 2001 NZ1

Poé nu di 2001 NZ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392584.

                                               

(480934) 2003 LX5

Poé 2003 LX5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409204.

                                               

(480984) 2003 YR70

Poé 2003 YR70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409204.

                                               

(481027) 2004 XN44

Poé éta dina taun 2004 XN44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392636.

                                               

(481032) 2004 YZ23

Poé éta dina taun 2004 YZ23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.678, salaku magnitudo mutlakna 15.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409204.

                                               

(481052) 2005 HD4

Ayeuna dina 2005 HD4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.262, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392643.

                                               

(481327) 2006 BB27

Poé 2006 BB27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.246, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402904.

                                               

(481381) 2006 OS5

Poé 2006 OS5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402905.

                                               

(481543) 2007 RN7

Poé nu dina 2007 RN7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.112, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409206.

                                               

(481775) 2008 SX7

Poé 2008 SX7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409207.

                                               

(481790) 2008 TF4

Poé 2008 TF4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.320, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392846.

                                               

(481904) 2009 BB11

Hayu urang 2009 BB11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.148, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409207.

                                               

(481984) Cernunnos

Hayu urang 2009 KL2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402910.

                                               

(481985) 2009 KM7

Hayu urang 2009 KM7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392897.

                                               

(481989) 2009 QB35

Hayu urang 2009 QB35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402910.

                                               

(482049) 2009 XG8

Kiwari taun 2009, nu XG8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.190, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392915.

                                               

(482055) 2010 AH30

Poé 2010 AH30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409208.

                                               

(482111) 2010 NT1

Poé 2010 NT1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.218, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402911.

                                               

(482234) 2011 CG71

Poé 2011 CG71 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.163, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392965.

                                               

(482244) 2011 HR

Poé 2011 DILAPORKEUN ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.052, bari magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409209.

                                               

(482250) 2011 LL2

Poé 2011 LL2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.096, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409209.

                                               

(482391) 2012 AN23

Poé 2012 AN23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.364, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409209.

                                               

(482718) 2013 ET9

Poé 2013 ET9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.180, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402916.

                                               

(483408) 1999 TZ4

Poé nu di 1999 TZ4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.157, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409213.

                                               

(483453) 2002 AN11

Hayu 2002 AN11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.335, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397938.

                                               

(483506) 2002 XU66

Hayu 2002 XU66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397956.

                                               

(483509) 2003 CH11

Poé 2003 CH11 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409214.

                                               

(483531) 2003 UF22

Poé 2003 UF22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397963.

                                               

(483547) 2003 WM25

Poé 2003 WM25 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397969.

                                               

(483566) 2004 BE85

Poé éta dina taun 2004 BE85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397975.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →