★ Free online encyclopedia. Did you know? page 71



                                               

(462559) 2009 DD1

Hayu urang 2009 DD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.081, bari magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380292.

                                               

(463216) 2012 DU30

Poé 2012 DU30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386708.

                                               

(463257) 2012 GG1

Poé 2012 GG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377746.

                                               

(463360) 2012 TU

Poé éta dina 2012 TAPI éta téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.334, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

(463380) 2013 BY45

Poé 2013 BY45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382641.

                                               

(464639) 2000 PO30

Hayu urang 2000 PO30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.400, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373661.

                                               

(464885) 2005 LS3

Ayeuna dina 2005 LS3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380304.

                                               

(465098) 2006 UQ217

Poé 2006 UQ217 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 16.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386715.

                                               

(465166) 2007 EL

Ayeuna dina 2007 kitu ogé hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373805.

                                               

(465616) 2009 EC

Kiwari taun 2009, nu EC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu M ...

                                               

(465749) 2009 WO6

Hayu urang 2009 WO6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409147.

                                               

(465853) 2010 RJ42

Poé 2010 RJ42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373977.

                                               

(466053) 2011 QF23

Poé 2011 QF23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380313.

                                               

(466191) 2012 KL45

Poé 2012 KL45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374062.

                                               

(467317) 2000 QW7

Hayu urang 2000 QW7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377981.

                                               

(467335) 2002 JA9

Hayu 2002 JA9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386718.

                                               

(467475) 2006 RG7

Poé 2006 RG7, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.351, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382650.

                                               

(467527) 2007 LA15

Poé nu dina 2007 LA15, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.381, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 378039.

                                               

(467835) 2010 SS3

Poé 2010 SS3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.242, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392222.

                                               

(468004) 2012 XD17

Poé 2012 XD17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.235, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382654.

                                               

(468446) 2002 XX4

Hayu 2002 XX4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.284, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380457.

                                               

(468448) 2003 LS3

Poé 2003 LS3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.527, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397651.

                                               

(468452) 2003 SD170

Poé 2003 SD170 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392222.

                                               

(468462) 2004 BS102

Poé éta dina taun 2004 BS102 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.386, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380463.

                                               

(468681) 2009 MZ6

Hayu urang 2009 MZ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392223.

                                               

(468684) 2009 QY33

Hayu urang 2009 QY33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.283, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386725.

                                               

(468730) 2010 MN51

Poé 2010 MN51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.244, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392223.

                                               

(468738) 2010 TN54

Poé 2010 TN54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392223.

                                               

(468741) 2010 VM1

Poé 2010 VM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392223.

                                               

(468813) 2012 OT5

Poé 2012 OT5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.260, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380554.

                                               

(468837) 2012 UP27

Poé 2012 UP27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.265, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380560.

                                               

(469373) 2001 RQ3

Poé nu di 2001 RQ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392225.

                                               

(469634) 2004 SZ19

Poé éta dina taun 2004 SZ19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.303, bari magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402882.

                                               

(469929) 2006 AK8

Poé 2006 AK8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.122, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 383016.

                                               

(470510) 2008 CJ116

Poé 2008 CJ116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.339, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402883.

                                               

(470585) 2008 JQ14

Poé 2008 JQ14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392240.

                                               

(470594) 2008 MN1

Poé 2008 MN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.248, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402883.

                                               

(470678) 2008 SS251

Poé 2008 SS251 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392241.

                                               

(470864) 2008 YV148

Poé 2008 YV148 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.173, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 383252.

                                               

(470909) 2009 DK46

Hayu urang 2009 DK46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392243.

                                               

(470975) 2009 SC15

Hayu urang 2009 SC15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.179, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409163.

                                               

(471034) 2009 TG8

Hayu urang 2009 TG8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409163.

                                               

(471108) 2010 CL1

Poé 2010 CL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 383313.

                                               

(471241) 2011 BX18

Poé 2011 BX18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.729, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392247.

                                               

(474163) 1999 SO5

Poé nu di 1999 SO5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.065, bari magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409175.

                                               

(474223) 2001 CC32

Poé nu di 2001 CC32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.348, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 387035.

                                               

(474425) 2002 YF4

Hayu 2002 YF4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.334, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409177.

                                               

(474474) 2003 SJ215

Poé 2003 SJ215 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.424, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 387114.

                                               

(474532) 2003 VG1

Poé 2003 VG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 387131.

                                               

(474554) 2003 YQ94

Poé 2003 YQ94 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.619, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409177.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →