★ Free online encyclopedia. Did you know? page 70



                                               

(450779) 2007 SE11

Poé nu dina 2007 SE11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368947.

                                               

(451217) 2009 XE11

Hayu urang 2009 XE11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386697.

                                               

(451397) 2011 EZ78

Poé 2011 EZ78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373419.

                                               

(452314) 1999 LN28

Poé nu di 1999 LN28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357283.

                                               

(452334) 2001 LB

Poé nu di 2001 LB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.189, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357290.

                                               

(452389) 2002 NW16

Hayu 2002 NW16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.030, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409067.

                                               

(452397) 2002 PD130

Hayu 2002 PD130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368962.

                                               

(452421) 2002 VX99

Hayu 2002 VX99 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380272.

                                               

(452561) 2005 AB

Ayeuna dina taun 2005 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.656, bari magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357357.

                                               

(453100) 2007 WU4

Poé nu dina 2007 WU4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392219.

                                               

(453309) 2008 VQ4

Poé 2008 VQ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368973.

                                               

(453687) 2010 VY190

Poé 2010 VY190 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.309, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357645.

                                               

(453778) 2011 JK

Poé 2011 J. k. jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357669.

                                               

(454078) 2012 VV93

Poé 2012 VV93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386698.

                                               

(454177) 2013 GJ35

Poé 2013 GJ35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 15.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380272.

                                               

(454266) 2014 FM7

Poe 2014 FM7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.291, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368985.

                                               

(455146) 1993 FS

Hayu 1993 FS mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361351.

                                               

(455157) 1997 YM3

Hayu urang 1997 YM3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.662, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361354.

                                               

(455185) 2000 EB107

Hayu urang 2000 EB107 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392221.

                                               

(455192) 2000 QN130

Hayu urang 2000 QN130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377657.

                                               

(455193) 2000 RJ60

Hayu urang 2000 RJ60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377657.

                                               

(455199) 2000 YK4

Hayu urang 2000 YK4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361369.

                                               

(455213) 2001 OE84

Poé nu di 2001 OE84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377657.

                                               

(455322) 2002 NX18

Hayu 2002 NX18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377659.

                                               

(455407) 2003 ER

Poé nu dina 2003 PIKEUN béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.236, bari magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377659.

                                               

(455415) 2003 GA

Poé 2003 GA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.191, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377659.

                                               

(455432) 2003 RP8

Poé 2003 RP8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.366, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377660.

                                               

(455591) 2004 SV26

Poé éta dina taun 2004 SV26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377661.

                                               

(455687) 2005 EK94

Ayeuna dina 2005 EK94 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382633.

                                               

(455736) 2005 HC3

Ayeuna dina 2005 HC3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361532.

                                               

(456536) 2007 BA

Poé 2007 BA, jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382633.

                                               

(456618) 2007 HB

Poé nu dina 2007 HB nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361766.

                                               

(456651) 2007 RT19

Poé nu dina 2007 RT19 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409101.

                                               

(456863) 2007 VX7

Poé nu dina 2007 VX7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.376, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361834.

                                               

(456946) 2008 AF32

Poé 2008 AF32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.111, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386701.

                                               

(457212) 2008 JR26

Poé 2008 JR26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.178, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377678.

                                               

(457260) 2008 RY24

Poé 2008 RY24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377679.

                                               

(457662) 2009 DZ

Kiwari taun 2009, nu DZ jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.302, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386701.

                                               

(457663) 2009 DN1

Hayu urang 2009 DN1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.285, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392221.

                                               

(458135) 2010 GE25

Poé 2010 GE25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386701.

                                               

(458198) 2010 RT11

Poé 2010 RT11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.406, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386701.

                                               

(458368) 2010 WJ

Poé 2010 WJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.285, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 362227.

                                               

(458375) 2010 WY8

Poé 2010 WY8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.136, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380279.

                                               

(458436) 2011 AL52

Poé 2011 AL52 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.634, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380279.

                                               

(458745) 2011 QY37

Poé 2011 QY37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377696.

                                               

(458964) 2011 WM2

Poé 2011 WM2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 362382.

                                               

(459200) 2012 DK61

Poé 2012 DK61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.166, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 362444.

                                               

(461365) 2000 JF1

Hayu urang 2000 JF1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369381.

                                               

(461397) 2001 SD170

Poé nu di 2001 SD170 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377725.

                                               

(461501) 2003 FT3

Poé 2003 FT3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380286.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →