ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 68




                                               

Stasion Karangkandri

Stasion Karangkandri nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Menganti, Kesugihan, Cilacap. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +8 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu miboga dua jalur kalawan jalur 1 min ...

                                               

Stasion Karangsari (Banyumas)

Stasion Karangsari nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Karangtengah, Cilongok, Banyumas. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +156 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur ...

                                               

Stasion Karangsari (Garut)

Stasion Karangsari nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Karangsari, Leuwigoong, Garut. Stasion ieu boga dua jalur, jalur 2 minangka jalur lurus. Baheula stasion ieu ngaranna Gandamirah, saacan diganti taun 1980-an. Stasion ieu dilayanan ku ...

                                               

Stasion Karangsuwung

Stasion Karangsuwung nyaéta stasion karéta api non-aktip kelas III/leutik anu perenahna di Karangsuwung, Karangsembung, Cirebon. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +19.7 m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu ngan miboga dua ...

                                               

Stasion Karangtengah

Stasion Karangtengah nyaéta hiji stasion karéta nu aya di Ciheulang Tonggoh, Cibadak, Sukabumi, Jawa Kulon. Stasion ieu aya di Daérah Operasi I Jakarta. Stasion Karangtengah baheulana boga 2 jalur, jalur 1 minangka jalur lurus. Ngan, kusabab tara ...

                                               

Stasion Karawang

Stasion Karawang nyaéta stasion karéta api kelas I anu perenahna di Nagasari, Karawang Barat, Karawang. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +16 m ieu kaasup ka Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 min ...

                                               

Stasion Karét

Stasion Karét mangrupa stasion karéta api kelas III/leutik anu pererahna di Tanah Abang, Jakarta Pusat. Stasion anu pererahna dina kaluhuran +11 métér ieu kaasup tina Daérah Operasi I Jakarta jeung ngan ngalayanan ruteu KRL Commuter Line. Stasion ...

                                               

Kawasaki, Kanagawa

Ieu artikel ngeunaan kota-kota di Jepang. Keur pabrik motor, tempo Kawasaki Heavy Industries. Kota Kawasaki 川崎市, Kawasaki-shi? nyaéta hiji kota aya di Kanagawa, Jepang. Kawaasaki aya di antara Tokyo jeung Yokohama bagéan ti Megapolitan Tokyo, ...

                                               

Stasion Kawunganten

Stasion Kawunganten nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Kawunganten Lor, Kawunganten, Cilacap. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +15 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu miboga tilu jalur kalawan j ...

                                               

Stasion Kebasén

Stasion Kebasén nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Gambarsari, Kebasén, Banyumas. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +16 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung ...

                                               

Stasion Kebumén

Stasion Kebumén nyaéta stasion karéta api kelas I anu perenahna di Panjer, Kebumén, Kebumén. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +21 méter ieu aya di Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu mangrupa stasion panggedéna di Kabupatén Kebumén sar ...

                                               

Stasion Kedunggedéh

Stasion Kedunggedéh nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Bojongsari, Kedungwaringin, Bekasi. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +16 m ieu kaasup ka Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 ...

                                               

Stasion Kemayoran

Stasion Kemayoran nyaéta stasion karéta api kelas II aya dina wates antara Kalurahan Gunung Sahari Selatan, Kemayoran, jeung Gunung Sahari Utara, Sawah Besar, Jakarta Pusat. Stasion anu perenahna dina kaluhuran +4 m ieu kaasup tina Daérah Operasi ...

                                               

Stasion Kertasemaya

Stasion Kertasemaya nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Kertasemaya, Kertasemaya, Indramayu. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +12 m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalu ...

                                               

Stasion Kasugihan

Stasion Kasugihan atawa Stasion Kesugihan nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Kesugihan, Kesugihan, Cilacap. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +9 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu miboga tilu ja ...

                                               

Stasion Ketanggungan Barat

Stasion Ketanggungan Barat nyaéta stasion karéta api non-aktip kelas III/leutik anu perenahna di Cigedog, Kersana, Brebes. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +16 m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu miboga dua jalur. Mimiti ...

                                               

Stasion Ketanggungan

Stasion Ketanggungan nyaéta stasion karéta api kelas II anu perenahna di Dukuh Tengah, Ketanggungan, Brebes. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +7 m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung ...

                                               

Propinsi Khost

Khost nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah wétan nagara. Propinsi Khost baheulana mangrupa bagian ti Propinsi Paktia. Ibu kotana nyaéta Kota Khost.

                                               

Kings College London

Kings College London nyaéta hiji universitas panalungtikan anu aya di London, Britania Raya. Kampus ieu diadegkeun di taun 1829. Kings College London mangrupa salah sahiji universitas anu pangkolotna di Inggris.

                                               

Stasion Klari

Stasion Klari nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Gintungkerta, Klari, Karawang. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +23 m ieu kaasup ka Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 mi ...

                                               

Stasion Klénder Baru

Stasion Klénder Baru nyaéta stasion karéta api kelas II anu perenahna di Penggilingan, Cakung, Jakarta Timur. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +11 méter ieu kaasup ka Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu ngan ngalayanan KRL Commuter Line. ...

                                               

Stasion Klénder

Stasion Klénder nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Jatinegara Kaum, Pulo Gadung, Jakarta Timur. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +10 méter ieu kaasup ka Daérah Operasi I Jakarta sarta ngan ngalayanan KRL Commuter Li ...

                                               

Kobe

Citakan:Otheruses1 Kota Kobe 神戸市, Kōbe-shi? nyaéta ibukota Préféktur Hyogo sarta salah sahiji kota palabuan utama di Jepang jeung populasina kira-kira 1.4 juta. Kota ieu ayana di Wewengkon Kansai Jepang sarta bagéan ti metropolitan Osaka-Kobe- ...

                                               

Kota Dépok

Kota Dépok nyaéta hiji kota di Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Kota ieu aya di kiduleun Jakarta, nyaéta antara Jakarta-Bogor. Dépok baheulana mangrupa kota kacamatan di wilayah Kabupatén Bogor, nu saterusna meunangkeun status kota administratif d ...

                                               

Kota Makassar

Kota Makassar nyaéta hiji kotamadya jeung sakaligus ibu kota Propinsi Sulawesi Kidul, Indonésia. Makassar aya di beulah kidul-kulon Pulo Sulawesi, di basisireun Selat Makassar.

                                               

Kota New York

Kota New York, biasa disebut New York hungkul, nyaéta kota nu boga pangeusi panglobana di Amérika Sarikat. Boga pangeusi nu dikira-kira sajumlah 8.336.817 dina taun 2019 jeung kasebar dina lega wewengkon 302.6 square miles, Kota New York ogé jadi ...

                                               

Stasion Kramat

Stasion Kramat mangrupa stasion karéta api kelas III/leutik anu pererahna di Jalan Percetakan Negara III, Paséban, Senén, Jakarta Pusat, teu jauh ti Salemba Gang Tengah. Stasion anu pererahna dina kaluhuran +10 m ieu kaasup tina Daérah Operasi I ...

                                               

Stasion Kranji

Stasion Kranji nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Kranji, Bekasi Barat, Bekasi. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +18 m ieu kaasup ka Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu ngan ngalayanan KRL Commuter Line. Per 8 Jan ...

                                               

Krai Krasnodar

Krai Krasnodar nyaéta hiji subjék féderal di Rusia, aya di Distrik Féderal Kidul. Puseur administratifna nyaéta kota Krasnodar. Populaai: 5.226.647.

                                               

Stasion Kroya

Stasion Kroya nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu B anu perenahna di Bajing, Kroya, Cilacap. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +11 méter ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion anu aya di jalur karéta lintas kidul Pulo Jaw ...

                                               

Stasion Kréték

Stasion Kréték nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Taraban, Paguyangan, Brebes. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +156 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 ...

                                               

Stasion Kutoarjo

Stasion Kutoarjo nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu B anu perenahna di Semawung Daleman, Kutoarjo, Purworejo. Stasion ineu aya dina tingkat kaluhuran +16 m sarta mangrupa stasion aktip pangwétanna di Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ...

                                               

Rayon Lachin

Lachin nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Ibu kotana nyaéta Kota Lachin. Wewengkon ieu geus aya dina kakawasaan Républik Nagorno-Karabakh, salaku bagian ti Propinsi Qashatagh, saprak Perang Nagorno-Karabakh.

                                               

Stasion Lampegan

Stasion Lampegan nyaéta hiji stasion karéta api anu perenahna di Cibokor, Cibeber, Cianjur. Stasion anu luhurna +439 méter ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi II Bandung. Torowongan Lampegan aya sababaraha méter beulah kulon stasion ieu.

                                               

Stasion Larangan (Brebes)

Stasion Larangan nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Larangan, Larangan, Brebes. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +21 m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 1 jeung 2 ...

                                               

Stasion Legok

Stasion Legok nyaéta stasion karéta api non-aktip kelas III/leutik anu perenahna di Pekuncén, Pekuncén, Banyumas. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +299 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu miboga dua jalur. Sabada diwang ...

                                               

Stasion Lemahabang

Stasion Lemahabang nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Simpangan, Cikarang Utara, Bekasi. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +16 m ieu kaasup ka Daérah Operasi I Jakarta. Ngaran stasion ieu asalna tina kampung tempat i ...

                                               

Stasion Lénténg Agung

Stasion Lénténg Agung, kadang disebut minangka Stasion Lénténg wungkul, nyaéta hiji stasion karéta api kelas II anu perenahna di Jalan Lénténg Agung Timur, Lénténg Agung, Jagakarsa, Jakarta Kidul. Stasion anu miboga tingkat kaluhuran +57 méter ie ...

                                               

Halteu Leuwigoong

Halteu Leuwigoong atawa nyaéta halteu karéta api aktip anu perenahna di Leuwigoong, Garut. Halteu ieu ngan boga hiji jalur lurus. Halteu ieu ogé ngan buka pas aya karéta anu rék datang. Halteu ieu dilayanan ku Karéta api lokal Cibatu-Padalarang j ...

                                               

Liberty Bell

Liberty Bell nyaéta hiji loncéng anu ngalambangkeun simbol kabébasan jeung kamerdikaan Amérika Sarikat. Loncéng ieu aya di Philadelphia, Pennsylvania.

                                               

Stasion Linggapura

Stasion Linggapura nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Tonjong, Tonjong, Brebes. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +156 m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 ...

                                               

Lini jeung sunami Samudra Indonésia 2004

Lini jeung sunami Samudra Indonésia 2004 kajadian jam 00:58:53 UTC kaping 26 Désémber, puseurna di luar basisir kulon Sumatra kalér, Indonésia. Ieu mangrupa lini handap laut mégatrus anu gedéna kacatet 9.1-9.3 Mw, ngahontal intensitas Mercalli ne ...

                                               

Llotja de la Seda

Llotja de la Seda nyaéta hiji wangunan sipil gaya Gotik Valéncia di Valéncia, Spanyol, nu diwangun antara taun 1482 tepi ka 1548, tur mangrupa salah sahiji daya tarik wisatawan utama di ieu dayeuh. UNESCO nganggep minangka salah sahiji Loka Waris ...

                                               

Los Angeles

Los Angeles ; basa Spanyol: Los Ángeles ; basa Spanyol pikeun "Malaikat"), sacara resmi disebut Kota Los Angeles jeung biasana kawéntar ku singkatan L.A., nyaéta kota nu boga pangeusi panglobana di California; kota nu boga pangeusi kadua pangloba ...

                                               

Stasion Losari

Stasion Losari nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Panggangsari, Losari, Cirebon. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +3 méter ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Ka beulah kulon stasion, aya Stasion Bedilan anu g ...

                                               

Stasion Luwung

Stasion Luwung nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Luwung, Mundu, Cirebon. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +7 m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 minangk ...

                                               

Stasion Lébéng

Stasion Lébéng nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Dondong, Kesugihan, Cilacap. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +11 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu miboga tilu jalur kalawan jalur 2 minangka ...

                                               

Stasion Lélés

Stasion Lélés nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Kadungora, Garut. Stasion ieu boga dua jalur, jalur 1 minangka jalur lurus. Sanajan diaranan stasion Lélés, stasion ieu perenahna di Kacamatan Kadungora, beulah kalér Kacamatan Lélés. Stasi ...

                                               

Stasion Malang

Stasion Malang nyaéta stasion karéta api kelas A anu perenahna di Kiduldalem, Klojén, Malang. Stasion anu luhurna +444 mdbs ieu kaasup ka Daérah Operasi VIII Surabaya sarta jadi stasion panggedéna di Kota Malang. Stasion ieu boga salapan jalur, j ...

                                               

Stasion Mampang

Stasion Mampang mangrupa stasion karéta api nonaktif kelas III/leutik anu pererahna di Ménténg, Jakarta Pusat. Stasion ieu kaasup tina Daérah Operasi I Jakarta jeung baheula ngalayanan KRL Jabotabék ti jeung ka Stasion Tanahabang jeung Stasion Ja ...