★ Free online encyclopedia. Did you know? page 67



                                               

(415710) 1998 WC2

Hayu 1998 WC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315367.

                                               

(415711) 1998 WT7

Hayu 1998 WT7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.110, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339286.

                                               

(415715) 1999 AU23

Poé nu di 1999 AU23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368807.

                                               

(415746) 2000 JN10

Hayu urang 2000 JN10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315377.

                                               

(415986) 2002 AT5

Hayu 2002 DI5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349155.

                                               

(416032) 2002 EX11

Hayu 2002 EX11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339287.

                                               

(416071) 2002 NV

Poé nu dina taun 2002 LAMUN hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.616, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377512.

                                               

(416186) 2002 TD60

Hayu 2002 TD60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.083, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346138.

                                               

(416217) 2002 VD118

Hayu 2002 VD118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.144, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339287.

                                               

(416224) 2002 XM90

Hayu 2002 XM90 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.378, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346138.

                                               

(416231) 2003 AJ73

Poé 2003 AJ73 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392085.

                                               

(416567) 2004 EB

Poé éta dina taun 2004 EB nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.658, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342169.

                                               

(416584) 2004 JB12

Poé éta dina taun 2004 JB12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408894.

                                               

(416675) 2004 XJ3

Poé éta dina taun 2004 XJ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339288.

                                               

(416680) 2004 XD50

Poé éta dina taun 2004 XD50 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392085.

                                               

(416804) 2005 GP128

Ayeuna dina 2005 GP128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315686.

                                               

(416851) 2005 MM13

Ayeuna dina 2005 MM13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.318, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386592.

                                               

(417167) 2005 WH57

Ayeuna dina 2005 WH57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.368, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402698.

                                               

(417201) 2005 XM4

Ayeuna dina 2005 XM4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.064, bari magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315790.

                                               

(417264) 2006 AT2

Poé 2006 AT2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349155.

                                               

(417419) 2006 KL21

Poé 2006 KL21 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.127, bari magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353471.

                                               

(417634) 2006 XG1

Poé 2006 XG1 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353472.

                                               

(417949) 2007 TB23

Poé nu dina 2007 TB23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.198, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315989.

                                               

(418846) 2008 WJ60

Poé 2008 WJ60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.291, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397520.

                                               

(418900) 2009 BE2

Hayu urang 2009 BE2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.353, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 4 ...

                                               

(418929) 2009 DM1

Kiwari taun 2009, nu DM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408905.

                                               

(419022) 2009 QF31

Hayu urang 2009 QF31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.143, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 316259.

                                               

(419464) 2010 CC180

Poé 2010 CC180 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.322, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392086.

                                               

(419472) 2010 DW1

Poé 2010 DW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.200, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�316373.

                                               

(419829) 2010 XK52

Poé 2010 XK52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368841.

                                               

(419922) 2011 BJ24

Poé 2011 BJ24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.641, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�368842.

                                               

(420048) 2011 DL19

Poé 2011 DL19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397521.

                                               

(420187) 2011 GA55

Poé 2011 GA55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402703.

                                               

(420302) 2011 XZ1

Poé 2011 XZ1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402703.

                                               

(422637) 1985 WA

Hayu 1985 W nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322443.

                                               

(422659) 1998 LD

Hayu 1998 LD téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.173, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322449.

                                               

(42286) 2001 TN41

Poé nu di 2001 TN41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.392, salaku magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�406271.

                                               

(422977) 2003 MV7

Poé 2003 MV7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.239, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322540.

                                               

(423210) 2004 RD84

Poé éta dina taun 2004 RD84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335077.

                                               

(423321) 2005 ED318

Ayeuna dina 2005 ED318 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346140.

                                               

(423747) 2006 CX

Ayeuna, dina 2006 CX téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.296, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392089.

                                               

(424089) 2007 DU103

Poé nu dina 2007 DU103 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368877.

                                               

(424532) 2008 EZ97

Poé 2008 EZ97 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346142.

                                               

(424969) 2009 BT5

Hayu urang 2009 BT5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.129, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 323043.

                                               

(425047) 2009 QE8

Hayu urang 2009 QE8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 323061.

                                               

(425250) 2009 WG54

Hayu urang 2009 WG54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380240.

                                               

(425450) 2010 EV45

Poé 2010 EV45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.371, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368882.

                                               

(425713) 2011 BK24

Poé 2011 BK24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.224, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402715.

                                               

(426082) 2012 DG31

Poé 2012 DG31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.127, bari magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 323316.

                                               

(427499) 2002 CZ58

Hayu 2002 CZ58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335113.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →