★ Free online encyclopedia. Did you know? page 66



                                               

(40267) 1999 GJ4

Poé nu di 1999 GJ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.808, salaku magnitudo mutlakna 15.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�406252.

                                               

(403039) 2008 AE

Poé 2008 AE nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.131, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 321997.

                                               

(403247) 2008 XO2

Poé 2008 XO2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397496.

                                               

(40329) 1999 ML

Poé nu di 1999 ML mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 395383.

                                               

(405189) 2003 BO1

Poé 2003 BO1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.081, bari magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303589.

                                               

(405427) 2004 ST9

Poé éta dina taun 2004 ST9, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.438, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408803.

                                               

(405562) 2005 OJ3

Ayeuna dina 2005 OJ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353411.

                                               

(407324) 2010 OB101

Poé 2010 OB101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�304127.

                                               

(407338) 2010 RQ30

Poé 2010 RQ30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392081.

                                               

(407653) 2011 QF3

Poé 2011 QF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382577.

                                               

(407656) 2011 SL102

Poé 2011 SL102 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 304208.

                                               

(408751) 1987 SF3

Ayeuna dina 1987 SF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322023.

                                               

(408869) 2001 SD348

Poé nu di 2001 SD348 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377446.

                                               

(409204) 2003 WX25

Poé 2003 WX25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307323.

                                               

(409256) 2004 HO1

Poé éta dina taun 2004 HO1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408837.

                                               

(409266) 2004 RK9

Poé éta dina taun 2004 RK9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307341.

                                               

(409342) 2004 XM35

Poé éta dina taun 2004 XM35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.301, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368729.

                                               

(409934) 2006 UG64

Poé 2006 UG64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.370, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380188.

                                               

(410195) 2007 RT147

Poé nu dina 2007 RT147 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349151.

                                               

(410622) 2008 QF

Poé 2008 QF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307684.

                                               

(410649) 2008 SO

Poé taun 2008 JADI anjeun aya hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.234, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307691.

                                               

(410650) 2008 SQ1

Poé 2008 SQ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307692.

                                               

(410832) 2009 QO8

Hayu urang 2009 QO8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322046.

                                               

(411165) 2010 DF1

Poé 2010 DF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307818.

                                               

(411201) 2010 LJ14

Poé 2010 LJ14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408854.

                                               

(411280) 2010 SL13

Poé 2010 SL13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408854.

                                               

(411611) 2011 QF14

Poé 2011 QF14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368757.

                                               

(411655) 2011 WW4

Poé 2011 WW4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335051.

                                               

(412976) 1987 WC

Poé éta dina taun 1987 TOILET mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.234, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsin ...

                                               

(412983) 1996 FO3

Poé 1996 FO3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.290, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339286.

                                               

(412995) 1999 LP28

Poé nu di 1999 LP28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.091, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353441.

                                               

(413002) 1999 VG22

Poé nu di 1999 VG22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.330, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408870.

                                               

(413021) 2000 SY162

Hayu urang 2000 SY162 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353441.

                                               

(413038) 2001 MF1

Poé nu di 2001 MF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368773.

                                               

(413091) 2001 UV16

Poé nu di 2001 UV16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322066.

                                               

(413123) 2001 XS1

Poé nu di 2001 XS1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335052.

                                               

(413192) 2002 VY94

Hayu 2002 VY94 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.658, salaku magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342169.

                                               

(413216) 2003 MA

Poé 2003 MA, hiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.302, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392084.

                                               

(413421) 2004 VA15

Poé éta dina taun 2004 VA15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.588, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353444.

                                               

(413820) 2006 QR89

Poé 2006 QR89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.367, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335053.

                                               

(41429) 2000 GE2

Hayu urang 2000 GE2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�395394.

                                               

(41440) 2000 HZ23

Hayu urang 2000 HZ23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.211, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 389967.

                                               

(414532) 2009 SM103

Hayu urang 2009 SM103 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353451.

                                               

(414586) 2009 UV18

Hayu urang 2009 UV18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.633, salaku magnitudo mutlakna 16.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322089.

                                               

(414746) 2010 EH20

Poé 2010 EH20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 312002.

                                               

(414772) 2010 OC103

Poé 2010 OC103 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.672, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353453.

                                               

(414800) 2010 SV3

Poé 2010 SV3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322093.

                                               

(414903) 2010 XT45

Poé 2010 XT45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402693.

                                               

(414960) 2011 CS4

Poé 2011 CS4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.327, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402693.

                                               

(414990) 2011 EM51

Poé 2011 EM51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.335, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408884.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →