★ Free online encyclopedia. Did you know? page 65



                                               

(38091) 1999 JT3

Poé nu di 1999 JT3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.401, salaku magnitudo mutlakna 16.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 395363.

                                               

(380981) 2006 SU131

Poé 2006 SU131 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402527.

                                               

(381564) 2008 UW5

Poé 2008 UW5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297751.

                                               

(381677) 2009 BJ81

Hayu urang 2009 BJ81 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373166.

                                               

(381906) 2010 CL19

Poé 2010 CL19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.645, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408667.

                                               

(381989) 2010 HR80

Poé 2010 HR80 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�281838.

                                               

(38239) 1999 OR3

Poé nu di 1999 OR3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�371319.

                                               

(382395) 1990 SM

Hayu 1990 sacara SM ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.764, salaku magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�356905.

                                               

(382459) 2000 ST20

Hayu urang 2000 ST20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288361.

                                               

(382503) 2001 RE8

Poé nu di 2001 RE8 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.233, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377390.

                                               

(382625) 2002 PC130

Hayu 2002 PC130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288362.

                                               

(382745) 2003 CC

Ayeuna dina 2003 BEAKNA hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.327, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 391929.

                                               

(382875) 2004 KE1

Poé éta dina taun 2004 KE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.181, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397382.

                                               

(383610) 2007 JJ35

Poé nu dina 2007 JJ35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.305, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368590.

                                               

(385186) 1994 AW1

Poé éta dina taun 1994 AW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.076, bari magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408680.

                                               

(385268) 2001 RC12

Poé nu di 2001 RC12 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.641, salaku magnitudo mutlakna 15.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408680.

                                               

(385423) 2003 DE6

Poé 2003 DE6, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 282053.

                                               

(385580) 2004 XO14

Poé éta dina taun 2004 XO14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 16.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382567.

                                               

(386281) 2008 RJ1

Poé 2008 RJ1 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 300524.

                                               

(386298) 2008 SR7

Poé 2008 SR7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.192, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408684.

                                               

(386720) 2009 XC2

Hayu urang 2009 XC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 282377.

                                               

(386847) 2010 LR33

Poé 2010 LR33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377395.

                                               

(387648) 2002 RT25

Hayu 2002 RT25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.438, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292047.

                                               

(388185) 2006 CX10

Poé 2006 CX10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297760.

                                               

(388188) 2006 DP14

Poé 2006 DP14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.776, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377396.

                                               

(388468) 2007 DB83

Poé nu dina 2007 DB83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.300, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373168.

                                               

(388567) 2007 QX14

Poé nu dina 2007 QX14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402537.

                                               

(388838) 2008 EZ5

Poé 2008 EZ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408693.

                                               

(390536) 1999 KK1

Poé nu di 1999 KK1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288588.

                                               

(390929) 2005 GP21

Ayeuna dina 2005 GP21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.225, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408701.

                                               

(391033) 2005 TR15

Ayeuna dina 2005 TR15, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408701.

                                               

(391211) 2006 HZ51

Poé 2006 HZ51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 321983.

                                               

(391275) 2006 SJ134

Poé 2006 SJ134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408703.

                                               

(391449) 2007 FL1

Poé nu dina 2007 FL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288825.

                                               

(391451) 2007 FE20

Poé nu dina 2007 FE20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.273, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373173.

                                               

(392211) 2009 TG10

Hayu urang 2009 TG10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353333.

                                               

(393359) 1998 ME3

Hayu 1998 ME3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303261.

                                               

(394155) 2006 QS

Poé 2006 QS téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408720.

                                               

(395143) 2010 CN1

Poé 2010 CN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380180.

                                               

(395207) 2010 HQ80

Poé 2010 HQ80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392039.

                                               

(395289) 2011 BJ2

Poé 2011 BJ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408730.

                                               

(39565) 1992 SL

Hayu 1992 SL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.334, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406246.

                                               

(39572) 1993 DQ1

Hayu 1993 DQ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 381562.

                                               

(397326) 2006 TC1

Poé 2006 TC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.375, bari magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377402.

                                               

(397471) 2007 LV

Poé nu dina 2007 ka LV, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.271, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382575.

                                               

(39796) 1997 TD

Poé nu dina taun 1997 DI hiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 15.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406248.

                                               

(399307) 1991 RJ2

Hayu 1991 RJ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.427, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408757.

                                               

(399446) 2002 GF1

Hayu 2002 GF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.402, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303275.

                                               

(399611) 2004 BE11

Poé éta dina taun 2004 BE11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.166, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 321988.

                                               

(402267) 2005 QE166

Ayeuna dina 2005 QE166 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353394.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →