★ Free online encyclopedia. Did you know? page 64



                                               

(367638) 2009 WR6

Hayu urang 2009 WR6, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.277, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292024.

                                               

(367684) 2010 OS22

Poé 2010 OS22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.689, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408607.

                                               

(367789) 2011 AG5

Poé 2011 AG5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386459.

                                               

(368203) 2001 KO2

Poé nu di 2001 KO2 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397368.

                                               

(368565) 2004 FE5

Poé éta dina taun 2004 FE5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�267084.

                                               

(368664) 2005 JA22

Ayeuna dina 2005 JA22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397368.

                                               

(368790) 2005 XK8

Ayeuna dina 2005 XK8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.254, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 267146.

                                               

(368949) 2006 YN

Poé 2006 YN téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.225, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377284.

                                               

(369057) 2008 DK5

Poé 2008 DK5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346027.

                                               

(369264) 2009 MS

Hayu urang 2009 CIK, nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402513.

                                               

(369296) 2009 SU19

Hayu urang 2009 SU19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.899, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386460.

                                               

(369452) 2010 LG14

Poé 2010 LG14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.743, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�391895.

                                               

(369454) 2010 NZ1

Poé 2010 NZ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.646, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�273819.

                                               

(369983) 1998 QB28

Hayu 1998 QB28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 391896.

                                               

(369984) 1998 QR52

Hayu 1998 QR52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386461.

                                               

(370037) 2000 SV20

Hayu urang 2000 SV20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.319, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273823.

                                               

(370061) 2000 YO29

Hayu urang 2000 YO29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.694, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285605.

                                               

(370307) 2002 RH52

Hayu 2002 RH52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408623.

                                               

(370688) 2004 GD28

Poé éta dina taun 2004 GD28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408624.

                                               

(370702) 2004 NC9

Poé éta dina taun 2004 nu NC9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408624.

                                               

(371336) 2006 KD1

Poé 2006 KD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.784, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277055.

                                               

(371660) 2007 CN26

Poé nu dina 2007 CN26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.269, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397371.

                                               

(371973) 2008 GE1

Poé 2008 GE1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.248, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353260.

                                               

(373135) 2011 SD173

Poé 2011 SD173 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373161.

                                               

(37336) 2001 RM

Poé nu di 2001 RM téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 15.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406228.

                                               

(373393) 1972 RB

Hayu 1972 RB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380131.

                                               

(373428) 1999 TC5

Poé nu di 1999 TC5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�391898.

                                               

(373503) 2001 CK42

Poé nu di 2001 CK42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271360.

                                               

(373579) 2002 AW11

Hayu 2002 AW11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.330, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297750.

                                               

(374038) 2004 HW

Poé éta dina taun 2004 nu HW jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.634, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408639.

                                               

(374158) 2004 UL

Poé éta dina taun 2004 UL nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.927, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�391899.

                                               

(374188) 2005 AD3

Ayeuna dina 2005 AD3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377336.

                                               

(374449) 2005 XD1

Ayeuna dina 2005 XD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.306, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271623.

                                               

(375505) 2008 UN90

Poé 2008 UN90 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.126, bari magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377347.

                                               

(37638) 1993 VB

Hayu 1993 VB nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�337565.

                                               

(376729) 1998 YB8

Hayu 1998 YB8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285611.

                                               

(376775) 2000 HW23

Hayu urang 2000 HW23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 391903.

                                               

(376778) 2000 JY8

Hayu urang 2000 JY8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368573.

                                               

(376864) 2001 TP103

Poé nu di 2001 TP103 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281784.

                                               

(376879) 2001 WW1

Poé nu di 2001 WW1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.122, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 274101.

                                               

(376883) 2001 XE1

Poé nu di 2001 XE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.211, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 274102.

                                               

(377972) 2006 MF10

Poé 2006 MF10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 391906.

                                               

(378526) 2007 VH186

Poé nu dina 2007 VH186 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.197, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373165.

                                               

(378610) 2008 FT6

Poé 2008 FT6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408656.

                                               

(380160) 2000 JO78

Hayu urang 2000 JO78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402526.

                                               

(380188) 2000 WC67

Hayu urang 2000 WC67 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277313.

                                               

(380205) 2001 CA32

Poé nu di 2001 CA32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277319.

                                               

(380321) 2002 HF8

Hayu 2002 HF8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377382.

                                               

(380359) 2002 TN30

Hayu 2002 TN30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386496.

                                               

(380524) 2004 GY

Poé éta dina taun 2004 GY téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.218, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277409.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →