★ Free online encyclopedia. Did you know? page 63



                                               

(36017) 1999 ND43

Poé nu di 1999 ND43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 400355.

                                               

(360191) 1988 TA

Ayeuna dina 1988 TAPI dina kanyataanana ieu téh hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO� ...

                                               

(360192) 1991 FB

Poé 1991 TÉH béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.570, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 258487.

                                               

(360433) 2002 JR9

Hayu 2002 JR9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.635, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�281742.

                                               

(361071) 2006 AO4

Poé 2006 AO4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.585, salaku magnitudo mutlakna 15.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 334885.

                                               

(361123) 2006 GW2

Poé 2006 GW2 béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.191, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373105.

                                               

(361518) 2007 FD

Poé nu dina 2007 FD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.603, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380096.

                                               

(361532) 2007 HF44

Poé nu dina 2007 HF44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.315, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408561.

                                               

(361538) 2007 JZ20

Poé nu dina 2007 JZ20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.335, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402468.

                                               

(361611) 2007 TY18

Poé nu dina 2007 TY18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380096.

                                               

(361689) 2007 VY7

Poé nu dina 2007 VY7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�368453.

                                               

(361754) 2007 YV29

Poé nu dina 2007 YV29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.357, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373110.

                                               

(36183) 1999 TX16

Poé nu di 1999 TX16 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.333, bari magnitudo mutlakna 16.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 385045.

                                               

(361861) 2008 ED69

Poé 2008 ED69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.739, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264907.

                                               

(362310) 2009 UM3

Kiwari taun 2009, nu UM3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.786, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277029.

                                               

(36236) 1999 VV

Hayu 1999 v. v. téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.424, salaku magnitudo mutlakna 15.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�406218.

                                               

(36284) 2000 DM8

Hayu urang 2000 DM8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 14.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�395348.

                                               

(363024) 1998 OK1

Hayu 1998 OK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339147.

                                               

(363067) 2000 CO101

Hayu urang 2000 CO101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.090, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260895.

                                               

(363069) 2000 EV106

Hayu urang 2000 EV106 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408573.

                                               

(363071) 2000 GD147

Hayu urang 2000 GD147 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260897.

                                               

(363075) 2000 OG8

Hayu urang 2000 OG8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281742.

                                               

(363076) 2000 PH6

Hayu urang 2000 PH6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277029.

                                               

(363084) 2000 RD53

Hayu urang 2000 RD53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 260902.

                                               

(363116) 2001 GQ2

Poé nu di 2001 GQ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408573.

                                               

(363163) 2001 SE286

Poé nu di 2001 SE286 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346021.

                                               

(363267) 2002 GS

Hayu 2002 GS téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397353.

                                               

(363298) 2002 KL3

Hayu 2002 KL3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.749, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260968.

                                               

(363305) 2002 NV16

Hayu 2002 NV16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.220, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408575.

                                               

(363344) 2002 QC7

Hayu 2002 QC7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.196, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260981.

                                               

(363599) 2004 FG11

Poé éta dina taun 2004 FG11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.724, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380097.

                                               

(363617) 2004 KK17

Poé éta dina taun 2004 KK17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�266857.

                                               

(363626) 2004 RA11

Poé éta dina taun 2004 RA11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339148.

                                               

(363734) 2004 XN50

Poé éta dina taun 2004 XN50 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.778, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373126.

                                               

(363790) 2005 JE46

Ayeuna dina 2005 JE46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402484.

                                               

(363814) 2005 ND7

Ayeuna dina 2005 ND7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402484.

                                               

(363831) 2005 PY16

Ayeuna dina 2005 PY16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402484.

                                               

(364762) 2007 XC10

Poé nu dina 2007 XC10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.226, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342088.

                                               

(364877) 2008 EM9

Poé 2008 EM9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.852, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408588.

                                               

(365014) 2008 OX2

Poé 2008 OX2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�300515.

                                               

(365071) 2009 AV

Poé 2009 AV jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.074, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311103.

                                               

(365246) 2009 NE

Poé 2009 HIJI nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.865, salaku magnitudo mutlakna 15.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408590.

                                               

(366470) 2002 FD

Hayu 2002 FD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.282, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294742.

                                               

(366615) 2003 LO6

Poé 2003 LO6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271162.

                                               

(366733) 2004 BG121

Poé éta dina taun 2004 BG121 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373147.

                                               

(366746) 2004 LJ

Ari anu 2004 LJ jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265246.

                                               

(366774) 2004 TB18

Poé éta dina taun 2004 TB18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386458.

                                               

(366833) 2005 MC

Ayeuna dina 2005 MC jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292024.

                                               

(367248) 2007 MK13

Poé nu dina 2007 MK13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.140, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265376.

                                               

(367390) 2008 MB5

Poé 2008 MB5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.364, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380104.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →