★ Free online encyclopedia. Did you know? page 62



                                               

(350988) 2003 GW

Poé 2003 GW nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353116.

                                               

(35107) 1991 VH

Hayu 1991 VH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.144, salaku magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340939.

                                               

(351278) 2004 SB20

Poé éta dina taun 2004 nu SB20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277026.

                                               

(351331) 2004 XH29

Poé éta dina taun 2004 XH29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353118.

                                               

(351340) 2004 YC5

Poé éta dina taun 2004 YC5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377213.

                                               

(351370) 2005 EY

Poé nu di 2005 ka hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.891, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402399.

                                               

(351508) 2005 RN33

Ayeuna dina 2005 RN33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.257, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 306772.

                                               

(351545) 2005 TE15

Ayeuna dina 2005 TE15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402399.

                                               

(351815) 2006 OF15

Poé 2006 OF15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368395.

                                               

(352102) 2007 AG12

Poé nu dina 2007 AG12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.656, bari magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�368396.

                                               

(352143) 2007 LR32

Poé nu dina 2007 LR32 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 391827.

                                               

(353190) 2009 ST

Kiwari taun 2009, nu SEKUNDÉR nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.368, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377214.

                                               

(353938) 1998 QR15

Hayu 1998 QR15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 252182.

                                               

(353947) 1999 CT8

Poé nu di 1999 CT8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.394, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�368401.

                                               

(35396) 1997 XF11

Poé taun 1997 XF11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�400350.

                                               

(354030) 2001 RB18

Poé nu di 2001 RB18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408505.

                                               

(354101) 2001 YF1

Poé nu di 2001 YF1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.339, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�348992.

                                               

(354127) 2002 BP26

Hayu 2002 BP26 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311050.

                                               

(354182) 2002 DU3

Hayu 2002 DU3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.238, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�281741.

                                               

(35432) 1998 BG9

Hayu 1998 BG9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 279881.

                                               

(354332) 2003 AD1

Poé 2003 AD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 391845.

                                               

(354663) 2005 LY19

Ayeuna dina 2005 LY19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.240, salaku magnitudo mutlakna 16.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342074.

                                               

(354713) 2005 SG19

Ayeuna dina 2005 SG19, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 16.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402419.

                                               

(354876) 2006 BG55

Poé 2006 BG55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408512.

                                               

(354952) 2006 FJ9

Poé 2006 FJ9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.346, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353138.

                                               

(355046) 2006 SO19

Poé 2006 SO19, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.272, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402421.

                                               

(355256) 2007 KN4

Poé nu dina 2007 KN4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.631, salaku magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277027.

                                               

(355770) 2008 RE80

Poé 2008 RE80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.246, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353143.

                                               

(356285) 2010 DE

Poé 2010 SARTA mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382518.

                                               

(356394) 2010 QD2

Poé 2010 QD2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.785, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397311.

                                               

(35670) 1998 SU27

Ayeuna dina taun 1998 nu SU27 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�231649.

                                               

(356991) 1998 QA1

Hayu 1998 QA1 hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377219.

                                               

(357005) 1999 HA2

Poé nu di 1999 HA2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.698, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264883.

                                               

(357022) 1999 YG3

Poé nu di 1999 YG3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.330, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386450.

                                               

(357024) 1999 YR14

Poé nu di 1999 YR14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.400, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402434.

                                               

(357028) 2000 EJ26

Hayu urang 2000 EJ26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397316.

                                               

(357058) 2001 OG25

Poé nu di 2001 OG25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.249, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373078.

                                               

(357311) 2003 DC14

Poé 2003 DC14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 16.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 254965.

                                               

(357414) 2003 XE

Poé 2003 XE téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.353, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 334883.

                                               

(357439) 2004 BL86

Poé 2004 BL86 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408533.

                                               

(357594) 2004 XL35

Poé éta dina taun 2004 XL35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377221.

                                               

(357618) 2005 EM30

Ayeuna dina 2005 EM30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.337, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408534.

                                               

(357621) 2005 EG94

Ayeuna dina 2005 EG94 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408534.

                                               

(357622) 2005 EY95

Ayeuna dina 2005 EY95 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303211.

                                               

(358453) 2007 EH88

Poé nu dina 2007 EH88 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285601.

                                               

(358471) 2007 NS4

Poé nu dina 2007 NS4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�255262.

                                               

(358744) 2008 CR118

Poé 2008 CR118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311064.

                                               

(359170) 2009 CN5

Hayu urang 2009 CN5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�334883.

                                               

(359242) 2009 FT

Kiwari taun 2009, nu sq FT mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.724, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu ...

                                               

(359369) 2009 YG

Hayu urang 2009 YG salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.698, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386452.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →