★ Free online encyclopedia. Did you know? page 61



                                               

(337252) 2000 SD8

Hayu urang 2000 SD8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�237514.

                                               

(337345) 2001 KO20

Poé nu di 2001 KO20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.121, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 237548.

                                               

(337557) 2001 SF262

Poé nu di 2001 SF262 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.234, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377193.

                                               

(337558) 2001 SG262

Poé nu di 2001 SG262 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254664.

                                               

(337866) 2001 WL15

Poé nu di 2001 WL15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382491.

                                               

(338049) 2002 NY31

Hayu 2002 NY31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402340.

                                               

(338172) 2002 RV112

Hayu 2002 RV112 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408417.

                                               

(338176) 2002 RC118

Hayu 2002 RC118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408417.

                                               

(338347) 2002 XG4

Hayu 2002 XG4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 237836.

                                               

(338567) 2003 SJ84

Poé 2003 SJ84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.284, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386360.

                                               

(339492) 2005 GQ21

Ayeuna dina 2005 GQ21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.215, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408423.

                                               

(339714) 2005 ST1

Ayeuna dina 2005 ST1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.371, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260686.

                                               

(339715) 2005 SS4

Ayeuna dina 2005 SS4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.752, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�321807.

                                               

(340048) 2005 VT5

Ayeuna dina 2005 VT5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.261, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 251940.

                                               

(340291) 2006 CV

Poé 2006 NERUSKEUN nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.382, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402350.

                                               

(341050) 2007 HZ

Poé nu dina 2007 HZ nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.142, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373032.

                                               

(341816) 2007 YK

Poé nu dina 2007 YK mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.322, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 3 ...

                                               

(342866) 2008 YU32

Poé 2008 YU32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303189.

                                               

(343098) 2009 DV42

Hayu urang 2009 DV42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408439.

                                               

(343158) 2009 HC82

Hayu urang 2009 HC82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.807, salaku magnitudo mutlakna 16.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408439.

                                               

(343166) 2009 SO103

Hayu urang 2009 SO103 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.664, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�345917.

                                               

(344076) 1998 HJ3

Hayu 1998 HJ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.746, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242127.

                                               

(344133) 2000 AD6

Hayu urang 2000 AD6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.424, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242142.

                                               

(344143) 2000 JQ3

Hayu urang 2000 JQ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242145.

                                               

(344756) 2003 VO2

Poé 2003 VO2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.100, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina ...

                                               

(345646) 2006 TN

Poé 2006 TN téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.345, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408451.

                                               

(345813) 2007 HX4

Poé nu dina 2007 HX4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�391775.

                                               

(345853) 2007 PU11

Poé nu dina 2007 PU11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 16.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386404.

                                               

(34613) 2000 UR13

Hayu urang 2000 UR13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.387, salaku magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406205.

                                               

(347634) 2001 SW269

Poé nu di 2001 SW269 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315020.

                                               

(347813) 2002 NP1

Hayu 2002 NP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.165, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408461.

                                               

(348304) 2005 AN19

Ayeuna dina 2005 AN19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.335, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386419.

                                               

(348314) 2005 BC

Ari dina taun 2005 SM ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�39 ...

                                               

(348400) 2005 JF21

Ayeuna dina 2005 JF21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397257.

                                               

(348461) 2005 SH19

Ayeuna dina 2005 SH19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.855, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373040.

                                               

(348595) 2005 XE1

Ayeuna dina 2005 XE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.152, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342049.

                                               

(348776) 2006 KZ37

Poé 2006 KZ37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.209, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377210.

                                               

(349063) 2006 XA

Poé 2006 XA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.546, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�356809.

                                               

(349068) 2006 YT13

Poé 2006 YT13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�368386.

                                               

(349074) 2007 BM8

Poé nu dina 2007 BM8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.721, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�391801.

                                               

(349219) 2007 SV11

Poé nu dina 2007 SV11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297675.

                                               

(349507) 2008 QY

Poé 2008 QY téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402386.

                                               

(349925) 2009 WC26

Hayu urang 2009 WC26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.697, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�356812.

                                               

(349928) 2009 WD106

Hayu urang 2009 WD106 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.776, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�281737.

                                               

(350462) 1998 KG3

Hayu 1998 KG3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.118, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397270.

                                               

(350513) 2000 BG19

Hayu urang 2000 BG19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271157.

                                               

(350523) 2000 EA14

Hayu urang 2000 EA14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.203, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260691.

                                               

(350536) 2000 QY69

Hayu urang 2000 QY69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.164, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311044.

                                               

(350713) 2001 XP88

Poé nu di 2001 XP88 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.195, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373047.

                                               

(350751) 2002 AW

Hayu 2002 AW téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.256, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�281739.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →