★ Free online encyclopedia. Did you know? page 60



                                               

(329338) 2001 JW2

Poé nu di 2001 JW2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�251923.

                                               

(329340) 2001 LM5

Poé nu di 2001 LM5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.034, bari magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386317.

                                               

(329343) 2001 QG96

Poé nu di 2001 QG96 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.269, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 230335.

                                               

(329390) 2001 YP2

Poé nu di 2001 YP2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368314.

                                               

(329395) 2002 AC

Hayu 2002 AC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.649, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230351.

                                               

(329520) 2002 SV

Hayu 2002 S. mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.237, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 334756.

                                               

(329571) 2002 VC92

Hayu 2002 VC92 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.279, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397165.

                                               

(329614) 2003 KU2

Poé 2003 KU2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.677, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380044.

                                               

(329669) 2003 UD8

Poé 2003 UD8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 16.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380044.

                                               

(329713) 2003 WO7

Poé 2003 WO7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285495.

                                               

(329770) 2004 JA

Poé éta dina taun 2004 JA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.628, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�345890.

                                               

(329774) 2004 LE

Poé éta dina taun 2004 WEWENGKON mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.838, salaku magnitudo mutlakna 16.6. Ari nu jadi référénsi ...

                                               

(330233) 2006 KV86

Poé 2006 KV86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�321767.

                                               

(330659) 2008 GG2

Poé 2008 GG2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380049.

                                               

(330809) 2008 VK14

Poé 2008 VK14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402318.

                                               

(330825) 2008 XE3

Poé 2008 XE3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.551, salaku magnitudo mutlakna 16.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402318.

                                               

(331471) 1984 QY1

Hayu 1984 QY1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.894, salaku magnitudo mutlakna 15.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386323.

                                               

(331509) 1999 YA

Poé nu di 1999 KABOGOH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.339, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386323.

                                               

(331510) 2000 AE6

Hayu urang 2000 AE6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 232656.

                                               

(331769) 2003 BQ35

Poé 2003 BQ35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.245, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 334767.

                                               

(331792) 2003 MT2

Poé 2003 MT2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 391678.

                                               

(331876) 2004 CL

Poé éta dina taun 2004 nu CL mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina n ...

                                               

(331963) 2004 XK35

Poé éta dina taun 2004 XK35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373021.

                                               

(331990) 2005 FD

Ayeuna dina 2005 FD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.394, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397170.

                                               

(331999) 2005 HA8

Ayeuna dina 2005 HA8, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.286, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 241797.

                                               

(332408) 2007 MM13

Poé nu dina 2007 MM13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�391680.

                                               

(332446) 2008 AF4

Poé 2008 AF4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.411, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377168.

                                               

(332775) 2009 VO24

Hayu urang 2009 VO24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386329.

                                               

(333284) 1999 PJ1

Poé nu di 1999 PJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368347.

                                               

(333311) 2001 MR3

Poé nu di 2001 MR3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245710.

                                               

(333358) 2001 WN1

Poé nu di 2001 WN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.303, bari magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 251925.

                                               

(333480) 2004 TC10

Poé éta dina taun 2004 nu TC10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�234504.

                                               

(333510) 2005 MD

Ayeuna dina 2005 MD nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311025.

                                               

(333521) 2005 PO

Hayu 2005 T nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�356793.

                                               

(333555) 2005 VY17

Ayeuna dina 2005 VY17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 408398.

                                               

(333578) 2006 KM103

Poé 2006 KM103 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386333.

                                               

(333707) 2008 YT30

Poé 2008 YT30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373026.

                                               

(333755) 2010 VC1

Poé 2010 VC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�391685.

                                               

(333888) 1998 ST4

Ayeuna dina taun 1998 nu ST4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297637.

                                               

(333908) 1999 TN12

Poé nu di 1999 TN12, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.391, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311025.

                                               

(334412) 2002 EZ2

Hayu 2002 EZ2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.046, bari magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382481.

                                               

(334673) 2003 AL18

Poé 2003 AL18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397180.

                                               

(335746) 2007 EJ26

Poé nu dina 2007 EJ26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.269, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386344.

                                               

(335758) 2007 EM88

Poé nu dina 2007 EM88 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 306766.

                                               

(337053) 1996 XW1

Poé 1996 XW1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�268392.

                                               

(337069) 1998 FX134

Hayu 1998 FX134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 341995.

                                               

(337075) 1998 QC1

Ayeuna dina taun 1998 nu QC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260686.

                                               

(337084) 1998 SE36

Hayu 1998 SE36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.099, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373029.

                                               

(337118) 1999 TX2

Poé nu di 1999 TX2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397189.

                                               

(337119) 1999 TK12

Poé nu di 1999 TK12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 264871.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →