★ Free online encyclopedia. Did you know? page 55



                                               

Wikipedia:BéntangWiki

BéntangWiki nyaéta pangajén atawa pangleler béntang virtual ala Wikipedia anu dibérékeun saurang pamaké ka pamaké séjénna di Wikipédia. Geus watek Mobil ku jalan méré pangajén husus mangrupa BéntangWiki ka para kontributor ka buruan. Pikeun méré ...

                                               

Wikipedia:Parobahan ngaran pamaké/Pamundut

Paké kaca ieu pikeun pamundut parobahan ngaran pamaké anjeun sorangan. Lamun henteu diperlukeun, ulah ménta ngaganti ngaran pamaké. Naon bongbolongan Anjeun ku ngetik handap ieu dina handapeun kaca klik édit heula: Lila ngaran: CobiJa. (Long name ...

                                               

Wikipedia:Pitulung narjamahkeun

Lamun anjeun niat pikeun anjeun pikeun narjamahkeun artikel ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa sunda anu leuwih pikeun hiji basa, aya sawatara hal nu disarankeun: Tarjamahkeun paragraf intro. lamun anjeun nyegseret, tarjamahkeun paragraf intro ...

                                               

Wikipedia:Pituduh muat berkas

                                               

Wikipedia:Kauntungan boga rekening

Boga cinta sora voting atawa pemilu. Eta bisa jadi hiji Proyék. Geus pamaké sorangan. (It is the users own) Bisa ngatur penampilan jeung paripolah ramatlokana. Boga kaca obrolan sahingga pamaké séjén bisa ngirim surélék tanpa ngaliwatan alamat su ...

                                               

Wikipedia:Pituduh (miluan daptar)

                                               

Wikipedia:VisualÉditor

Wilujeng ka portal VisualEditor, metoda nu panganyarna dina ngedit Wikipedia, nu ieu keur dimekarkeun ku Médiawiki jeung Wikimedia Foundation. Tuluy lamun urang hayang ngédit di Wikipédia, urang kudu ngarti heula markah wiki, hiji markah kawilang ...

                                               

Wikipedia:Kotrétan

Pikeun ngarobah Téks Cina Di Asia adalah bagian dari rumpun bahasa Sino-Tibét. Meskipun kebanyakan orang Asia menganggap visualize varian di Cina diucapkeun sebagai hiji basa, variasi dina basa inggris-basa lisan tersebut sebanding utama variasi- ...

                                               

Wikipedia:Pitulung

                                               

Wikipedia:Cara asup log

Kahiji, pastikeun cookies nu difungsikeun panyungsi, tempo ogé m:a draft tina kawijakan privasi Klik link pikeun asup, atawa di luhur kaca ieu. Anjeun bakal salajengna disodoran bentuk nu kudu dieusi jeung ngaran pamaké nu jeung kecap akses pikeu ...

                                               

Wikipedia:Wiki Sabanda/Cara daptar

                                               

Wikipedia:Pituduh (tutumbu)

                                               

Wikipedia:Wiki Sabanda/Klaim/Undak4

Nu Ciambar, Kota Sukabumi. Nu Kotakinfo Purwakarta. (The Kotakinfo Chennai) Nu Kotakinfo Kabupatén Kuningan. Nu Kotakinfo Kota. (The Kotakinfo Of The City)

                                               

Wikipedia:Kauntungan boga akun

Anjeun teu kudu asup log pikeun maca Wikipedia. Anjeun teu kudu asup log pikeun ngédit artikel-artikel dina Wikipedia. Sanajan kitu, nyieun hiji akun téh gancang pisan ngarobah jeung gedé gunana – kauntunganana nyaéta: Alamat IP anjeun bakal nyam ...

                                               

Wikipedia:Kasalahan umum

Wikipédia, énsiklopédia bébas basa sunda ieu téh pakasaban balaréa pikeun ngawujudkeun sunda nu pangmunelna dina sadaya basa di dunya, kaasup Basa Sunda. jadi, datang sapanjang jeung nurut sababaraha aturan dina Wikipédia, énsiklopédia bébas di h ...

                                               

Wikipedia:Rohang ngaran

Hiji artikel dina Wikipedia anu didéfinisikeun minangka kaca anu ngandung informasi énsiklopédik. Sakabéh artikel Wikipedia aya dina jero" anu utama", atawa" ngaranspasi artikel". Ieu ngaranspasi bisa dihartikeun minangka kelompok atawa grup kaca ...

                                               

Wikipedia:Hak cipta

Tujuan-tujuan tina Wikipédia nyaéta pikeun nyieun hiji sumber tabel dina format nu énsiklopédi nu sadia kalawan bébas. Lisénsi, nu dipaké pikeun ngajamin bébas akses ka sadaya eusi salaku software bébas anu dilisensikeun kalawan bébas. Prinsip ie ...

                                               

Wikipedia:AutoWikiBrowser

Anjeun ngaran koropak sacara Otomatis alamat Médiawiki semi-otomatis pikeun Microsoft Windows 2000 / XP / Vista / 7 dirancang pikeun nyieun tugas ku bolak-balik anu matak pikabosenen téh jadi loba nu leuwih gancang jeung gampang. AWB ogé bisa jad ...

                                               

Wikipedia:Wikipédiawan

Wikipédiawan nyaeta jalma anu nulis jeung ngédit artikel Wikipédia, énsiklopédia bébas. Pikeun hiji diskusi tambahan masarakat Wikipédia, tempo m:Wikipedians jeung Wikipedia:Anu & naha?. Wikipédiawan di Wikipédia vérsi inggris jumlahna geus leuwi ...

                                               

Wikipedia:Wiki Sabanda II

                                               

Wikipedia:Artikel téh naon?

Tempo ogé: Wikipédia:NLD Artikel Wikipédia nu hartina kaca jeung informasi kawas énsiklopédi atawa kalénder. Nempo Sakabéh kaca pikeun daptar sadaya artikel tina Wikipédia, jeung Wikipédia:Statistik pikeun statistik dina Wikipedia jeung pertumbuh ...

                                               

Wikipedia:Wiki Sabanda/Pitulung

                                               

Wikipedia:Mindahkeun

di rohangan alamat / alamat panyungsi Anjeun. Ketikkeun mimitian ku hurup capital jeung make garis handap ka rohangan bar). Pikeun informasi umum ngeunaan transfer / alihan di Médiawiki, tempo meta:alihan – bagian ti "pamaké Guide Sj. Artikel ieu ...

                                               

Wikipedia:Wiki Sabanda/Tugas

                                               

Wikipedia:Portal

Ide portal téh nujul ka pamiarsa jeung rai ka wewengkon topik nu kaca ieu sarupa jeung nu Utama kaca. Dina larapanna, portal ieu pohara kapaké pikeun eusi Artikel. Asalna portal ti Artikel di polandia jeung wikipedia basa jérman. Dina awal taun 2 ...

                                               

Wikipedia:Wiki Sabanda II/Béwara jeung Pitulung

                                               

Wikipedia:Wiki Sabanda II/Daptar

                                               

Wikipedia:Parobahan anyar

Kaca anyar Robah nepi ka mintonkeun eusi paling anyaar nu dijieun dina kaca mana wae na Wikipédia, énsiklopédia bébas. Jeung nu make kaca ieu, pamaké anu bisa ngawas jeung ngadeteksi karya nu séjén, ku kituna bisa ngaropéa ka hiji, komo vandalism ...

                                               

Wikipedia:Logo

Sanajan pamakéan logo pohara kapaké pikeun nulungan dina acara yén artikel téh patali jeung nu boga pausahaan nu eta sacara logo, patalianna antara pausahaan jeung logona eta téh bisa jadi subyek sénsitif ka pausahaan, nu pausahaan husus anu kudu ...

                                               

Wikipedia:Sawala (ajuan)

Anjeun satuju kumincir sawala 29 Méi 2019 01.06 UTC. Anjeun satuju A2613 sawala 29 Méi 2019 00.45 UTC. Anjeun satuju ilhamkang sawala 29 Méi 2019 03.57 UTC.

                                               

Wikipedia:Usulan pamupusan

Kaca ieu ngandung daptar sawalaan ngeunaan pamupusan kaca anu atawa bisa jadi teu kudu dihapus, kontribusina ku cara nyieun subkaca di Wikipedia:Usulan pamupusan. Mun hiji kaca nurutkeun Wikipedia:Pamupusan, tapi pantes pikeun dihapus, mangka gan ...

                                               

Wikipedia:Usulan pamupusan/Surat Kayas

Anjeun bisa ngajak pamaké séjén pikeun ilubiung dina sawala, salin sarta tempelkeun kode di handap ieu kana kaca pamaké anu rék diondang: { {Gnt:Ondangan sawala|Wikipedia:Usulan pamupusan / Surat Kayas}} ==

                                               

Wikipedia:Pituduh (cara ngedit)

                                               

Wikipedia:Usulan pamupusan/In-N-Out Burger

Anjeun bisa ngajak pamaké séjén pikeun ilubiung dina sawala, salin sarta tempelkeun kode di handap ieu kana kaca pamaké anu rék diondang: { {Gnt:Ondangan sawala|Wikipedia:Usulan pamupusan / In-N-Out Burger}}

                                               

Wikipedia:Pangwanoh 3

                                               

Wikipedia:Béwara

Wikipédia, Béwara nyaéta kaca pikeun nu mana wae nu kamajuan dina harti, hususna harti basa, nu kahiji diadegkeun dina tabel 15 Maret 2004 dimimitian jeung kaca Obrolan

                                               

Wikipedia:Pituduh (ingetkeuneun)

                                               

Wikipedia:LanguageSu.php

Nempo. (See the) Eusi ieu dicokot ti CVS log for phase3 / basa / LanguageSu.php Révisi 1.? date. Kaca nu ngahaja disimpen aya jeung teu di act: dina raraga pikeun ngidinan pamaké jeung datang pikeun adaptasi, jeung ngabahas interface nu. Gangleri ...

                                               

Wikipedia:Lua

Karangan nyaeta basa programming nu ayeuna aya, via Scribunto Médiawiki extension, dina Wikipedia basa inggris. Karangan kode ayeuna bisa study kana wiki citakan ku cara ngagunakeun pikeun nyitak teks "Hello, world!").

                                               

Wikipedia:Wiki Sabanda II/Tugas jeung Klaim

                                               

Wikipedia:Statistik

Kasadaran statistik pikeun ngalacak tumuwuhna kasadaran masarakat. Grafik langsung lalu lintas ka Wikipédia, énsiklopédia bébas. Leuwih popular ti nu séjén. daptar anu ngabandingkeun hiji Alexa traffic.

                                               

Wikipedia:Bantahan umum

Wikipédia nyaéta énsiklopédi nemrak online, nu ngandung harti yén ieu téh salah sahiji sukaréla perkembangan hiji sumberdaya umum pangaweruh. Strukturna dijieun sangkan bisa dipaké ku saha baé nu miboga sambungan Internét sarta browser World Wide ...

                                               

Wikipedia:Pituduh (cara ngatur format)

                                               

Wikipedia:ProyékWiki

ProyekWiki nyaéta prosés kolaborasi ti Komunitas Wikipédia nyaéta pikeun ngatur grup informasi nu tangtu di Wikipédia, énsiklopédia bébas. ProyékWiki sejen anu dipaké pikeun nulis artikel di wikipédia golongan informasi nu tangtu, tapi pikeun man ...

                                               

Wikipedia:Sing teuneung

Komunitas Wikipédia, énsiklopédia bébas mindeng ajak pamaké pikeun teuneung dina ngedit bébas. Wiki, kitu eta jalma-jalma ieu téh tumuwuh leuwih gancang lamun eta sadayana babarengan ngaropéa kasalahan, boh tina eusi, fakta, grammar, tulisan, ata ...

                                               

Wikipedia:Kuncén/Pamundut jadi kuncén

Saratna mah kasapukan umum baé heula, najan henteu formal. Nu ngajukeun diri jadi kuncén, perlu boga kabuktian sumbanganana ka Wikipédia Sunda: tempo ogé: hubungan luar nagri warga Wikipedia Encyclopedia.

                                               

Wikipedia:Spam

Ieu téh hiji loba informasi ngeunaan eta atawa tutumbu anu teu saluyu ka Wikipédia nu maksud ti a alesan pikeun antarana indipidu, atawa perkara séjénna. Ieu teu ditarima di Wikipedia, jadi ulah ngalakukeun nu sapertos kitu nya jeung ka Hidep pik ...

                                               

Wikipedia:Pituduh (berkas)

                                               

Wikipedia:Pancapilar

                                               

Wikipedia:Daptar kawijakan jeung tetekon

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →