★ Free online encyclopedia. Did you know? page 53



                                               

Métode Taguchi

métodeu Taguchi métodeu mangrupa statistik anu dimekarkeun ku Genichi Taguchi pikeun ngaronjatkeun kualitas produksi pabrik. Métode Taguchi téh hiji hal nu keur statistikawan urang jawa barat. Prinsip Taguchi mangaruhan statistik Taguchi loss-fun ...

                                               

Advanced Access Content System

Nu Eusi Aksés Maju System standar pikeun distribution eusi jeung manajemén hak digital, dimaksudkeun pikeun nyegah aksés ka jeung niron tina generasi saterusna of cakram optik jeung DVD. Spesifikasina ieu dileupaskeun ka umum dina April 2005 jeun ...

                                               

Markov property

Dina informal prosés, stokastik ngabogaan sipat Markov lamun conditional probability distribution bakal datang nagara tina prosés, dibikeun kaayaan kiwari, ngan gumantung kana kaayaan kiwari, jeung conditionally bebas baheula sarikat dibikeun kaa ...

                                               

Sayur Babanci

Sayur Babanci atawa Kupat Babanci nyaeta salah sahiji kadaharan ku afrika kidul nu ayeuna cukup jarang. Kalangkaan bakal disabakeun ku kasusah néangan bahan jeung bungbu digunakan nu nyieun kontak tina dahareun. Sayur Babanci dijieun tina 21 bung ...

                                               

Supositoria

Supositoria mangrupa salah sahiji bentukan ubar padat nu ilahar dipaké di bagian uretra, heunceut, atawa rektum, nu umumna leleh sarta mangrupa leyur dina suhu tubuh jeung pangaruh boh sistemik atawa lokal.

                                               

AL Mumit

Al-Mumit téh nya éta nyabut umur. Tapi pikeun nyieun hiji mahlukna pati cara pikeun nyabut sumanget jasadna. Keur mah teu boga kaᴡasa maehan aneh, paling ogé bisa ngaruksak nu jasadna.

                                               

Pannotia

Pannotia téh Superbuana Néoprotérozoikum. Nya eta mungkin nu test anu teu hadir dina éra Édicaran, nepi ka ahir Prakambrium. Sanggeus éta, eta babarengan buana langlung gol. Nu leutik téh Lauréntia, Sibéria, jeung Baltica, jeung daratan Gondwanal ...

                                               

Prosés Gauss-Markov

Prosés stokastik Gauss-Markov nyaéta prosés stokastic processk nu luyu jeung sarat Gaussian prosés atawa hiji prosés Markov. Urang pastikeun prosés Gauss-Markov-X t geus tilu pasipatan ieu: Lamun f t non-decréasing skalar function of t, mangka Z ...

                                               

Halteu karéta api

Di antara kareta api mangrupa tempat pikeun nepi-down a panumpang kareta nu leuwih leutik ti nu ti stasion kareta. Hal ieu biasana di antara kareta api ngan boga hiji jalur nu teu boga wésel pindah jalur. Di antara kareta api ogé teu boga hiji si ...

                                               

Ceplok endog

Ceplok endog atawa endog ceplok mah deungeun sangu nu ilaharna ti endog hayam dileupaskeun tina cangkangna terus jadi goreng dina minyak masak téh panas, tanpa rajét kokonéngna. Geus tips di ampir sakuliah dunya nu ngaran ceplok endog nu didahar ...

                                               

Perm (périodeu)

Periodé Pérmian, dina waktu geologis, periodé pamungkas éra Paléozoikum. Periodé Pérmian dimimitian 298.9 juta taun ka tukang sarwng kana 252.2 juta taun ka tukang, ngalegaan ti deket Periodé Bentuk nepi ka awal Periodé Trias. Pérm dibagi kana ti ...

                                               

Tsada

Tsada adalah desa pegunungan Kab ti Pafos, di wewengkon géografis désa pikeun ngahasilkeun anggur tina Limassol - Pafos. Komunitas ini berada pada ketinggian rata-rata 600 méter dan menerima curah hujan tahunan rata-rata kira-kira 610 milimeter. ...

                                               

Wewengkon Hokuriku

Wewengkon Ieu mangrupakeun wewengkon nu bagian ti Wewengkon chubu, nu nyanghareup ka Laut Jepang. Wewengkon définisina rupa-rupa ieu ngawengku Perfektur éksténsif gunung resorts, Ishikawa, jeung Fukui. Préféktur Beusi anu sakapeung ogé diasupkeun ...

                                               

Olanzapine

Olanzapine hiji atypical antipsychotic pikeun thienobenzodiazepine kelas, ieu dikonfirmasi ku U. S Dahareun jeung Administrasi Ubar pikeun ngubaran eta boga schizophrenia jeung karusuhan bipolar, Olanzapine téh bentuk nu sarupa jeung maranéhanana ...

                                               

Sejahtera, Babul Makmur, Aceh Tenggara

Makmur nyaéta salah sahiji Gampong di kota Babylon ka Makmur, Kabupatén Acéh Tenggara, Propinsi Aceh, Indonesia. Nu Babylon Anu Makmur, Acéh Tenggara

                                               

Arongan Lambalek, Aceh Barat

Arongan mangrupa salah sahiji Gampong di kabupaten Arongan Lambalek, Barat Aceh Garut, Propinsi Aceh, Indonesia. Nu Arongan Lambalek, Acéh, Jawa Barat

                                               

Blang Bayu, Syamtalira Bayu, Aceh Utara

Blang Bayu mangrupa salah sahiji Gampong di kabupaten Syamtalira Bayu, Garut, Aceh Utara, Propinsi Aceh, Indonesia. Nu Syamtalira Bayu, Aceh Utara

                                               

Lancah maung

Lancah-maung, Tarantula., Theraphosidae mangrupa lancah anu asalna ti kulawarga theraphosidae. Lolobana lancah-maung ukuran kawilang gede jeung buluan saawak awak. Sahenteuna aya kurang leuwih 800 spésiés nu geus dipikawanoh. Lancah-maung téh sok ...

                                               

Keude Aron, Syamtalira Aron, Aceh Utara

Keude Aron mangrupa salah sahiji Gampong di kabupaten Syamtalira Aron, Kabupatén Acéh Kalér, Propinsi Aceh, Indonesia. Nu Syamtalira Aron, Aceh Utara

                                               

Matang Teungoh, Baktiya Barat, Aceh Utara

Matang Teungoh mangrupa salah sahiji Gampong di kabupaten Baktiya Kulon, Kabupaten Aceh Utara, Propinsi Aceh, Indonesia. Nu Baktiya Garut, Aceh Utara

                                               

Wikipedia:Sawala/Arsip/2005-2009

Pamilihan stewards geus dimimitian di m:Stewards / pamilu dina 2005. Anjeun nyaho jalma, nu boga akun & eta méré kontribusi ka méta sahenteuna tilu bulan, nepi ka bisa cinta sora. Stewards ieu bisa méré hak kuncén dina proyék nu teu mibanda birok ...

                                               

Pandan Laut

Pandan laut, pandan sanak, Pandanus odorifer Téh tutuwuhan nu asalna ti kulawarga Pandanaceae. A campuran tina tangkal pandan gedé, loba kapanggih nu hirup di keusik basisir taringul ku batu karang pandan bisa hirup, kembang jaluna Jawa barat, nu ...

                                               

Kokolécéran

Kokolécéran, Vatica bantamensis téh tutuwuhan nu asalna ti kulawargga Dipterocarpaceae. Kokolécéran asli wewengkon Ayeuna, manehna ngan hirup di Taman Nasional Ujung Kulon bank. Ieu tangkal jangkungna bisa nepi ka 40 méter, leungeun nu manéhna ba ...

                                               

Heulang bondol

Kamampuh pikeun ngajawab bondol pangawakanna sedeng 43-51 cm, boga jangjang nu mangrupa-rupa tapi buntutna pondok katempo bulenek di ahir usum keur mébér. Palebah sirah, beuheung jeung dada warna bodas, satengah séjén éta téh dina bata beureum ra ...

                                               

Suak Awe, Pante Ceureumen, Aceh Barat

Suak Aksés mangrupa salah sahiji Gampong di kabupaten Pante Ceureumen, Barat Aceh Garut, Propinsi Aceh, Indonesia. Nu Pante Ceureumen, Acéh, Jawa Barat

                                               

Wikipedia:Kaca pamaké

Kaca pamaké mangrupa kaca husus anu disadiakeun dina Artikel pikeun mintonkeun informasi ngeunaan pamaké Wikipedia. Wincikan ngeunaan diri Anjeun, salaku pamaké Artikel, teu kudu diasupkeun kana kaca artikel Wikipedia, tapi éta téh kaasup dina ie ...

                                               

Wikipedia:Cara ngédit eusi kaca

Ditarjamahkeun tina kaca Cara ngédit kaca Tempo ogé Wikipédia:Pitulung, m:Help:Editing Wikipedia téh WikiWiki, nu hartina saha bisa kalayan gampang ngédit artikel di mana kaayaan teu dijaga jeung sacepetna pikeun ngamuat parobahan. Ngédit kaca Wi ...

                                               

Wikipedia:Disambiguasi

Disambiguasi di Wikipedia, jeung Kalolobaan ieu téh hiji prosés keur mungkas konflik nu aya nalika artikel-artikel ngeunaan dua jejer nu béda miboga judul nu sarua. Di handapeun ieu aya dua padika wewengkon anu baris diomongkeun, nyaéta: Tumbu ka ...

                                               

Wikipedia:Pituduh nulis artikel anu leuwih hadé

Artikel ieu téh nyaéta hiji pituduh sarta lain kawijakan. Eusi ieu artikel mangrupa kumpulan saran pikeun nyieun hiji artikel sangkan leuwih alus. Anjeun bisa mantuan ngalengkepan artikel ieu ku cara nambahkeun pamadegan anjeun, atawa narjamahkeu ...

                                               

Wikipedia:Sawala (kawijakan)

Ka Nu Maca. Mengenai Kebijakan hussein "hak-hak pikeun terus" telah ditetapkan ngaliwatan musyawarah masarakat dina taun 2013. Menurut kebijakan ini, the stewards meninjau kagiatan dina wiki-wiki tina yang tidak memiliki kebijakan "tidak boleh no ...

                                               

Wikipedia:Gambar petingan/Daptar Gambar petingan 2018

Daptar Gambar petingan nu kapilih dina taun 2018: Minggu 1 2018. (Sunday 1 2018) Minggu 2 2018. (Sunday 2 2018) Minggu 3 2018. (Sunday 3 2018) Minggu 4 2018. (Sunday 4 2018) Minggu 5 2018. (Sunday 5 2018) Minggu 6 2018. (Sunday 6 2018) Minggu 7 2 ...

                                               

Kéong emas

Caracol emas, Siput disarankeun, mangrupakeun sato cai kawas tutut téh asal-usul kulawarga ampullariidae. Caracol emas-loba kapanggih hirup di walungan, balong, umur film, rawa-rawa, hiji, nu disawah nu ieu mah Kéong hiji kagolongkeun hama. Kawas ...

                                               

Wereng coklat

Wereng coklat téh gegeremet asal kulawarga Delphacidae. Wereng coklat kagolongkeun hama utamana tina tangkal di, ieu mangrupakeun hama anu paling bahaya alatan massa karugian anu teu saeutik. Karugian anu disababkeun ku hama wereng coklat bisa ne ...

                                               

Saung ranggon

Ahir ranggon, dangau nyaéta panon anu perenahna rada jangkung objék nu nungguan huma, kebon, atawa sawah. Ahir ranggon ilaharna mibanda hiji tumpukan leuwih jangkungna, ku kituna bisa nyerangkeu atawa nempo ka tempat anu leuwih anggan, ahir tina ...

                                               

Burahol

Burahol téh tutuwuhan nu asalna ti kulawarga Annonaceae. Burahol anu diarah téh kudu dikonsumsi, a burahol geus jadi maskot / kokojo tiDaerah nu Istimewa Yogyakarta. Buah nu burahol kawas putri kraton-kraton nyaéta alatan ieu dipercaya boga hasia ...

                                               

Daratan Asia Kulon Kidul

Daratan Asia Tenggara jeung mangrupa bagian ti buana Asia Kidul Wétan. Tempat anu aya di east continent of India jeung kidul China jeung diwatesan Ku samudra Hindia di jabar jeung Ku Pasipik di wétan. Nagara-Nagara anu kaasup dina Flora ieu, nu K ...

                                               

Daratan Asia Kidul Wétan

Daratan Asia Tenggara jeung mangrupa bagian ti buana Asia Kidul Wétan. Tempat anu aya di east continent of India jeung kidul China jeung diwatesan Ku samudra Hindia di jabar jeung Ku Pasipik di wétan. Nagara-Nagara anu kaasup dina Flora ieu, nu K ...

                                               

Nagara Wa

Nagara Wa nyaeta wewengkon otonom nu aya dina Nagara Myanmar. Nagara ieu dianggap nagara nu status de facto kali, tapi sanajan de facto masih, manéhna geus jadi nagara nu bebas tina state of Myanmar, kaasup Nagara Wa geus jeung lembaga pulitik, b ...

                                               

Aksara Siddham

Siddham aksara atawa Siddhamātrkā ngaran naskah ti India Kalér nu dipaké pikeun nulis basa Sangsekerta. Naskah ieu diturunkeun tina Aksara Brahmi ngaliwatan Gupta Naskah, nu ogé nurunkeun Devanagari Aksara jeung Naskah Asian anu teu kawas Aksara ...

                                               

Canting

Canting mangrupa alat nu dipaké pikeun nyokot lilin panas ngabatik. Canting anu dijieun tina tambaga ka kiwari ogé dijieun tina teflon, gagangna tina awi, aya ogé kai. anu aya dina Museum Nasional Indonesia, Jakarta. Ditengah lebah luhur: canting ...

                                               

Palupuh

Palupuh téh lantéy imah panggung anu dijieunna tina tangkal awi beunang nyacah.Palupuh eta anu dijieun tina leunjeuran awi panjangna gumantung kana kabutuhan, awi anu patut lumiat teu kolot teuing tapi teu living nu ngora. Awi keur nu paling ilah ...

                                               

Déndrit

Déndrit, atawa déndron, nya eta salah sahiji cabang tina Neuron panyambungan protoplasmik sél saraf nu sumebar nu stimulasi tina éléktrokimia ditampa ti sél saraf anu séjenna ka jero sél awak, atawa bisa disebut ogé soma, nu neuron. Stimulasi lis ...

                                               

Wikipedia:Kaca obrolan

Kaca obrolan atawa kaca sawala dipaké pikeun ngadiskusikeun parobahan atawa masalah dina artikel atawa kaca. Sakabéh artikel Wikipedia kaca pamaké, kaca kawijakan, citakan, jsb. mibanda kaca obrolan masing-masing. Paké menu Sawala di bagian luhur ...

                                               

Wikipedia:Kaca nu dikonci

Ulah ngonci kaca nu anjeun pribadi kalibet dina ngédit, nu ngabogaan masalah. Ulah ngédit kaca nu keur dikonci samentara. Tempo Wikipédia:kawijakan ngonci pikeun émbaran nu leuwih rinci sarta tujuan kaca nu dikonci.

                                               

Wikipedia:Log pamaké anyar

Wilujeng sumping deui! Mun anjeun anyaran datang ka ieu komunitas, mangga tuliskeun pangwanoh ngeunaan diri anjeun na kaca ieu, mamang no. Eta ngarupakeun bagéan nu pangpentingna, naon anu jadi interés anjeun, widang garapan anjeun, jeung dina je ...

                                               

Wikipedia:Ngaran pamaké

Waktu keur Anjeun pikeun nyieun hiji akun anyar dina raraga pikeun asup, salah sahiji hal anu dipigawé nyaéta milih ngaran pamaké atawa ngaran pamaké. Ieu kaca jeung eusi kawijakan anu dipaké dina Wikipedia dina eta jeung ngaran pamaké.

                                               

Wikipedia:Menu

Ieu pituduh téh pikeun medar perkara pintonan standar vector anu dilarapkeun dina Harti Basa. Lamun Anjeun maké jenis pintonan séjénna, éta téh diluyukeun baé jeung pangaturan perenahna dina pintonanna.

                                               

Wikipedia:Kuncén

Proyék. Anjeun bisa ngajukeun pamundut na kaca ieu pikeun hal-hal nu ngan bisa dipigawé ku kuncén. Mun anjeun hayang ngahapus hiji kaca, béjakeun na kaca Wikipédia:Proposal pupus. Kuncén teu bisa ngalakukeun sababaraha hal nu teu bisa dipigawé ku ...

                                               

Wikipedia:Artikel munggaran Anjeun

Wilujeng sumping di Wikipedia! Ieu katerangan salaku hiji pituduh ngeunaan sababaraha hal anu perlu dipikanyaho samemeh nyieun artikel munggaran ngalakukeun Anjeun. Di handap baris ditétélakeun sababaraha aturan nulis artikel, nu dituturkeun ku h ...

                                               

Wikipedia:Pituduh nyieun artikel

Wilujeng sumping di Wikipedia! Ieu katerangan salaku hiji pituduh ngeunaan sababaraha hal anu perlu dipikanyaho samemeh nyieun artikel munggaran ngalakukeun Anjeun. Di handap baris ditétélakeun sababaraha aturan nulis artikel, nu dituturkeun ku h ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →