★ Free online encyclopedia. Did you know? page 52



                                               

Peluh

Peluh teu tiasana dick pikeun mangkreng atawa gaceng. Ieu penyakit dina basa indonesia disebut impotensi. Ieu penyakit disababkeun ku rupa2. Contona, roko Citakan:Uncategorized taratas, perlu disampurnakeun

                                               

Kata

Sanggeus ngabogaan harti: Hiji sora atawa campuran sora nu kaluar tina sungut-na. Contona: "saucap sanggeus". Salah sahiji jejer nu aksara nugabentuk harti dina hiji basa.

                                               

Rarangkén

                                               

Ngasor

Gaya basa ngasor atawa litotes nya éta gaya basa anu fungsina pikeun ngadepekeun diri atawa lamun dina intilah urang pasantrenmah "tawadho", hartina handap asor! contona: "Mun kabujeng mah sindang heula salah sahiji saung butut". Kecap "saung but ...

                                               

Kurów

Kurów nyaéta hiji désa di kidul-wétan Polandia, antara Puławy jeung Lublin, dina Kurówka walungan. Kampung mangrupa salah sahiji gmina di Propinsi Lublin. Planet ieu 2.811 ka urang. Umum Wojciech Jaruzelski lahir di Kurów.

                                               

California

Kalifornia mangrupa salah sahiji sarikat Amérika Sarikat nu ayana di basisir kulon. Kalifornia kaayaan di nu kota anu panglobana di Hiji S.

                                               

Ruby

Ruby nyaeta basa programming nyaeta basa nu informasi dipaké pikeun nyieun situs web atawa sering di sebut kitu oge bahasa pemograman. Ruby mangrupa batu ali anu ngaran batu, ali.

                                               

Bani `Utbah

Bani `Utbah nyaeta klan kulawarga, jeung pakaitna etnik Arab, anu salna ti wewengkon Najd jeung mindeng patali dipikawanoh ogé leuwih badag, Anizzah. Kulawargi pangawasa Bahrain jeung Kuwait tiasa ditulusuran balik garis katurunanna nu-ieu téh nya.

                                               

Ajén-P

Dina statistik, nilai p variabel random T nyaéta probability Pr mana T bakal leuwih gede atawa sarua jeung nilai observasi t watekna, dina rasa nu null hipotesa anu dianggap bener. Dina kecap séjén, asumsina yén null hipotesa téh basajan bakal di ...

                                               

Réka perdaya

Réka perdaya adalah lampah menyebarkan keyakinan yang tidak benar, atau bukan nyokot leuwih ti kaleresan. Penipuan dapat melibatkan disimulasi, éropa, jeung magic, serta gangguan, kamuflase, atau penyembunyian. Ada juga penipuan diri, saperti din ...

                                               

Orbit Bumi Handap

Orbit Bumi di Handap ieu mangrupakeun orbit sakurilingeun bumi antara atmosfir jeung beubeur tina radiasi Van Allen, jeung hiji sudut lamping handap. Istilah ieu nu teu bisa diartikeun persis tapi biasana kira-kira 200 nepi ka 1200 km di luhur bu ...

                                               

Dacin

Dacin nyaéta hiji alat pikeun ngukur beurat barang. Dacin nu maranéhanana bisa dipaké pikeun ngukur beurat jalma, sabab éta téh dipaké dina élmu pikeun nangtukeun massa barang, jeung dina widang industri jeung komérsial, pikeun nangtukeun beurat ...

                                               

Gaya Katujuh

Gaya Tina basa inggris panarjamahan Perfumed Taman-na Sir Richard Francis Burton mangrupa salah sahiji posisi sanggama nu teu aya, nu teu digambarkeun dina buku manual sanggama palasik séjén. Pasangan nu narima, nepi ka sare di sagigireun lingkun ...

                                               

Umpan Gol (sepak bola)

umpan hiji tujuan atawa hiji asis nyaéta pikeun pindah bal pamungkas saméméh anjeun dipapag ka hiji tajongan atawa lulugu kana gawang dina hiji patandingan maén bal. Téhnik ieu mangrupa salah sahiji cara anu mindeng dilakukeun ku tim maénkeun bal ...

                                               

Variabel acak kontinyu

Nurutkeun kasapukan, nu variabel acak X disebut kontinyu lamun fungsi sebaran kumulatifna kontinyu. Nu sarua jeung nyebutkeun yén Pr = 0 pikeun sadaya nyata nomer hiji, nyaéta kamungkinan yén X attains nu nilai tina hiji nyaeta nol, pikeun jumlah ...

                                               

Quantile

Quantiles nu penting titik nu dicokot di interval teratur file dina fungsi kumulatif sebaran variabel random. Pikeun ngabagi susunan data nu geus maréntahkeun pikeun ukuran sub-diatur tina data ieu téh hiji hal anu penting dina kuantil - q, kuant ...

                                               

Ibun

Naha atawa teu uap cai bakal ngembun kana ogé titik-titik gumantung kana suhu. Suhu di nu ogé titik-titik bisa ngabentuk nu disebut Point Embun. Lamun suhu permukaan pakait, antukna réaching embun titik, uap cai atmosfir condenses ka bentuk ogé t ...

                                               

Limit

A limit bisa jadi: Di Wates of hiji fungsi. Di Wates of a runtuyan. Wates of mathematics, kaasup. Ngawates ka kategori theory. Topology Net. (The Topology Of The Net) Konstrain anggaran. (The constraints of a budget) Chandrasekhar wates. (Chandra ...

                                               

Curve fitting

Dina filsafat sains, jeung élmu umum, sarta dina statistik pikeun nembongkeun kaayaan pola, jeung kurva pas masalah nyaeta kumaha pikeun milih antara nu hiji laju ngarobah sababaraha ngagambarkeun kurva nu pas grafis-digambarkeun data titik di pa ...

                                               

Nagarawan

Istilah negarawan nyaeta hormat istilah nu dipake keur nujul ka diplomat, politisi, jeung kasohor séjén inohong nagara. Hal ieu mindeng dipaké dina konteks internasional atawa luar negri, misalna, "pasamoan statesmen." Menteri asing anu mindeng d ...

                                               

Dutch book

Dina tiori, walanda buku atawa konci nyaeta susunan aneh sartataruhan anu yakin meunang, eta teu patali jeung hasil judi. Kaayaan anu patali jeung kamungkinan ayana kaahengan anu teu asup akal. Salah sahiji conto anu mana anu has bookmaker ditawa ...

                                               

Independent components analysis

Independent komponén analisis matematik metoda pikeun misahkeun hiji sinyal ka anak paling probable aditif subcomponent supposing statistical kamerdikaan sumber sinyal. Ieu asumsi anu bener dina kalolobaan kasus jadi buta ICA separation tina hiji ...

                                               

Cross tab

Cross tab pikeun ngagambarkeun joint sebaran dua variabel atawa leuwih. Maranéhanana biasana dibere dina matrix a, disebut contingency table. Wheréas a frequency distribution tabel ngagambarkeun distribusi hiji variabel, a contingency table ngaga ...

                                               

Steins lemma

Steins lemma, ngaranna ngahargaan Charles Stein, anu bisa dicirikeun salaku théorem tina tiori probabiliti nu dipikaresep utamana sabab aplikasi anak pikeun statistical inference - hususna, aplikasi anak pikeun James-Stein estimasi jeung empiris ...

                                               

Reliability modelling

Dina rékayasa, réliabilitas modélling nyaéta prosés ngaramal atawa pamahaman réliabilitas komponén atawa sistem. Dua misah widang panalungtikan nu ilahar. Fisika gagal pendekatan maké hiji pamahaman kagagalan mékanisme aub, saperti retakan rambat ...

                                               

Fase (galura)

Hiji fase nyaéta kecap anu dipaké pikeun: Fase instan: posisi kiwari dina siklus i nyaéta sipat anu robah ku siklikal. Gésér fase: hapus / offsét konstan antara dua fase sahrita, utamana lamun salah sahijina nyaeta mangupakeun tempo ogé standar. ...

                                               

Éskrim

És krim, éskrim, atawa cream és Kalér. és créam asal iced créam vitamin d téh beku, nu dijieun tina susu produk, nyaéta susu jeung cream, dicampurkeun jeung bumbu jeung sweetener. Ieu mangrupa campuran ditiiskeun bari digalokeun ngagunakeun mixer ...

                                               

Sonic the Hedgehog

Sonic Landak téh hiji franchise milik Téga, dipuseurkeun kana karakter nu protagonis of Sonic, blue landak antropomorphic di laju supersonic. Biasana, Sonic kudu eureun rencana jahat Dr. Robotnik pikeun nguasaan dunya, mindeng dibantosan ku babat ...

                                               

Basisir Carita

Pantai Carita city aya pikeun asup ka wewengkon Ibukota Labuan, Kacamatan Sumber, West java Province, Indonesia. Tempat anu aya di sisi Jalan Carita Labuan mangrupa salah sahiji garis utama anu nyambungkeun tempat wisata wewengkon basisir kulon B ...

                                               

Pilot (disambiguasi)

Pilot bisa nujul ka: Pilot nyaéta saperti kecap pagawéan, tugasna ngahiberkeun hiber tina kapal. Pilot pulpén ngaran salah sahiji brand pulpén. Pilot Pen Corporation, nu nyieun pulpén Pilot.

                                               

És lilin

És loli atawa és lilin, kainuman katirisan seger dijieun és, jeung ngagunakeun cecekelan keur panyekelna. Inuman ieu geus beku, dijieun tina cair di nu rupa-rupa tékstur. Waktu geus beku, és bisa dilamotan sedengkeun dunya gagangna.

                                               

Hahayaman

                                               

Bahan kimia

Nu bahan kimia bisa jadi ngandung harti unsur kimia atawa bahan nu ngawangun unsur kimiawina tangtu sanyawa kimia. Istilah ieu ogé mindeng diarahkeun pikeun bahan pamikiran, eta teu ukuran partikel bebas mikroskopis atawa submikroskopik, nyaeta, ...

                                               

Zat kimia

Hiji zat kimia nu bisa ngandung hiji harti unsur kimia atawa bahan nu geus komposisi unsur-unsur nu tangtu kimia sanyawa. Istilah ogé nujul ka bulk tina bahan tinimbang partikel mikroskopis / submikroskopik tunggal, nu hartina, zat kimia anu husu ...

                                               

Ordo (disambiguasi)

                                               

Kembang Goyang

                                               

Liang irung

Liang irung nyaéta istilah pikeun nyebutkeun liang irung boh nu sabeulah atawa duanana, ti point of nyagakna éta liang nepi ka ahir kaluaranna. Dina manuk jeung mamalia ieu liang anu aya tulangan nyagak atawa tulang rangu nu disebut turbinat, nu ...

                                               

Babut

Babut téh nyabutan sangu tina binih keur perang di sawah, biasana dilakukeun ku awewe. Sangu nu geus dihapus nu tuluy-dibeungkeut kurang ti hiji sakeupeul nu aya di acana dicokcorok kahiji, terus daun-daun bisa jadi ditagihkeun dina bagian dina u ...

                                               

Jangka sorong

Lila-sorong nyaéta hiji alat ukuran anu taliti pisan nepi ka seperseratus milimeter. Lila-sorong diwangun ku dua bagian anu cicing jeung bagian ti gerakan. Maca hasil ukuran gumantung kana kaahlian jeung nu taliti naha atawa teu maké jangka sorong.

                                               

Katulampa

Katulampa Miq. Ngaran lokal: nabol-tilos, pagapos, nu tube-hangin Filipina Sebaran géograpis: Semenanjung Malaysia, Sumatra, Jawa, Bali, Kalimantan, jeung Ciamis. Mangpaat pikeun interior wangunan cahaya, hiji parahu, méja-korsi, peti, ukiran.

                                               

Orange Marmalade

Citakan:Infobox manhwa Orange Marmalade Hangul: 오렌지 마말레이드 nyaeta manhwa runtuyan Kalér ka Kidul nu diserat jeung diilustrasikeun ku Seok Woo. Ieu webtoon ogé diadaptasi ka make ngaran sarua ka jero runtuyan TV, dina taun 2015.

                                               

Al Mutakabbir

Al-Mutakabbir anu boga harti nu agung. Hal ieu mintonkeun yen Allah teh Hiji anu gede atawa akbar. Ngaran Al-Mutakabbir ngabogaan maand nu gawé téh ngan milik Allah ka sadaya mahluk kudu tuhu ka manten-Na.

                                               

As Salam

Salaku Bay nyaéta pikeun boga harti yén urang méré karaharjaan. Ieu nunjukkeun yen Allah Ti wa Taala anu jauh ti nu sipat kakurangan, kahéngkéran, jeung sagala hal nu teu luyu jeung gawé atawa kasampurnaan waktu-Na. Ieu ngaran-ngaran jalma anu dz ...

                                               

Al Alim

Al kuring geus Diajar pikeun boga harti nu wasa. Allah aksés ka sakabéh matéri, boh saméméh boh sanggeus sakabéh hal dina aya. Tapi tangtu nyaho sagala kajadian anu aya di langit jeung di bumi.

                                               

Al Mushowwir

Al-Mushowwir anu boga harti nu ngawangun rupa-rupa. Ieu pikeun mintonkeun anjeun nu Allah nyaeta bisa nyieun sagala wangun rupa nu béda-béda luyu jeung nu dipiharep ku manten-Na.

                                               

Ar rafi

Ar rafi anu boga harti anu paling ngaluhuran. Daék ngaluhurkeun darajat jalma-Na anu nurut saméméh anjeun asup ka sawarga. Salian éta, Tapi bakal nulungan kasusah jalma anu ngusahakeun pikeun ngaronjatkeun darajatna.

                                               

As sami

Salaku Waktu harti paling ngareungeu.Hal ieu mintonkeun yen Allah nu ngareungeu sagala hal nu alus jeung goréng, boh nu terang-terangan, boh nu aya rusiah. Allah Téh ngareungeu du a jalma jeung ngabulkeun du a nu katuhu tarékahna.

                                               

Al Kabir

                                               

Al mumin

Al-mu min nyaeta, hartina anak pikeun méré rasa aman. Hal ieu mintonkeun yen Allah teh Hiji anu jadi tempat panglumpatan jeung panangtayungan pikeun maranéhanana anu ngarasa inggis jauh ti kaamanan nu lahir tina ataa pikiran.

                                               

Ar Rohim

Ar Rohim eta keur Hiji Allah jeung salah sahiji sipat tina Komponén. Lamun anjeun Ar Rohman nu paling dipikacinta pikeun sadaya mahluk dina Ar Rohim gede asih-Na pikeun urang nu kahiji iman.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →