★ Free online encyclopedia. Did you know? page 47



                                               

Ki Bawang - Pingku

Ieu Bawang bodas - Pingku mangrupa salah sahiji tutuwuhan nu ngaran kertas akademik Dysoxylum alliaceum. Ngaran séjén ieu bisa ditempo di Indonesia, moluccas atawa daun bawang, ngaran basa Jepang pela, di Malaysia, nu ngaran rarasaan-beka hills, ...

                                               

Avril Lavigne

Avril Ramona Lavigne atawa leuwih pikeun jalma Avril lavigne mangrupa salah sahiji panyanyi asal Kanada. Lahir tanggal 27 September 1984 di hiji kota leutik Napanee, Ontario. Anak kadua tina opat-langit ku pasangan: John jeung Judy Lavigne Lavign ...

                                               

Organisasi pikeun Sabilulungan jeung Pamekaran Ékonomi

Organisasi pikeun Sabilulungan jeung Pamekaran Ékonomi nyaéta hiji organisasi internasional jeung tilu puluh nagara nu narima prinsip ékonomi pasar bébas. Mimitina, dina taun 1948, kalwan ngaran Organisasi pikeun Éropa gawé babarengan Ékonomi, di ...

                                               

Asterales

Asterales mangrupakeun raraga tutuwuhan nu aya di group utama tutuwuhan kembangan. Compositae atawa Asteraceae nyaéta anggota ordo. Tutuwuhan ieu geus kembang komposit diwangun ku loba kuntum kaluar. Aya sapuluh kulawarga di india aya patalina hi ...

                                               

Masakan Batawi

Masakan nu Batawi téh masakan has nu diturunkeun ti Batawi. Masakan nu Batawi gampang dipapangih dina acara tangtu hiji-hijina anu diselenggarakeun di Kota, saperti dina acara Liburan Batawi, nikahan, salametan idul fitri, atawa di jongko-jongko ...

                                               

Walungan Amazon

Amazon walungan nyaeta walungan di Amérika sarikat ka Kidul nu lolobana panjang kadua di runtuyan. Panjang amazon walungan kira-kira 6000 km. Lebar amazon walungan antara 1.6 jeung 10 km di panggung transforming indonesia tapi ngaluasan selama mu ...

                                               

Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – 60 méter putri

                                               

Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – 60 méter gawang putri

                                               

Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – 60 méter putra

                                               

Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – Tolak pélor putra

                                               

Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – Luncat jangkit putri

                                               

Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – Luncat jauh putri

                                               

Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – Luncat luhur putri

                                               

Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – Luncat jauh putra

                                               

Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – 3000 méter putra

                                               

Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – Luncat jangkit putra

                                               

Pandémi koronavirus 2019 di Yunani

Pandemi koronavirus di Yunani ieu munggaran kapanggih dina 26 pébruari 2020 dina hiji wanoja yuswa 38 taun heubeul ti wewengkon anu Thessaloniki. Salah sahiji awewe disangka kainfeksi koronavirus sanggeus nganjang ka Northern Italy. Kasus anu sal ...

                                               

Patlot

                                               

Monera

Monera ieu di Yunani,yaeta moneres Harti tunggal.Ciri khas ti karajaan Monera nyaéta inti ti selna can katutupan ku membran nyaéta inti disebut prokariotok.

                                               

Panthalassa

Panthalassa, ogé dipikawanoh minangka Panthalassik, bandung karuhun global sakurilingeun Superbuana Pangéa, pikeun éra Paléozoikum jeung éra Mésozoikum. Eta kaasup Samudra Pasifik kulon jeung kalér jeung Tethys ka Sagara wétan. Eta jadi Samudra P ...

                                               

Hadéan

Hadéan nu éon géologis bumi nu perenahna di Arkean. Dimimitian jeung wangunna Bumi kira-kira 4.600 juta taun kalarung jeung réngsé, salaku nu ditetepkeun ku ICS 4.000 juta taun kalarung. Hiji ahli géologi Preston Awan nu nyiptakeun istilah dina t ...

                                               

Bandéra Saint-Martin

Bandéra perancis tricolore téh bandéra ieu resmi dipaké Saint-Martin. Aya 2 bandéra teu resmi, nu ngagambarkeun simbol pulo dina hiji widang bodas, jeung kawas nu mucunghul dina handap.

                                               

Kembang Sapatu

Kembang sepatu nyaeta silver Malvaceae suku nu asalna di Asia Wétan sarta loba ditanam salaku tutuwuhan hias di wewengkon tropis jeung subtropis. Kembang nu badag, beureum jeung bau. Kembang sababaraha kultivar jeung hibrida anu mungkin aya kemba ...

                                               

Sempur

Sempur, Dillenia excelsa Gilg, nyaéta ngaran salah sahiji tangkal kai téh asal kulawargga Dilleniaceae. Ieu téh tangkal jeung kakuatan nyingareupan usum halodo sarta panas, sanajan eta kaina areng langka dimangpaatkeun pikeun wangunan alatan kura ...

                                               

Basorah

Basorah nyaeta hiji kapercayaan / agama masarakat di Kacamatan Arut ka Kidul, Kota Waringin ka Kulon, Jeung Tengah, nu diwadahan ku organisasi masarakat. Amalanana kabasajanan, jeung kasadaran yen sagala rezeki Allah jeung ta at ka karuhun jeung ...

                                               

Jombang

Jombang ningali ka ieu patempatan anu aya di jawa barat: Kabupatén Jombang, mangrupa salah sahiji kabupatén di Jawa Wétan. Jombang salah sahiji kacamatan di Kabupatén Jombang, Jawa Wétan. Jombang, Lalaki, salah sahiji kacamatan di Kota Lalaki, Ba ...

                                               

Pasuruan

Pasuruan eta bisa dipindahkeun ka: Kota Pasuruan, nyaéta hiji munisipalitas di Propinsi Jawa Timur, Indonesia. Kabupatén Pasuruan, salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Timur, Indonesia. Désa Pasuruan, nyaéta hiji désa di kacamatan Pabedilan Di ...

                                               

Teuku Rifnu Wikana

Gambar Teuku Rifnu Wikana eusian jajar aktor ayeuna muncul dina jumlah layar lebar. Teu lila ka tukang, manéhna téh akrab disebut Rifnu anu ka nganjang detikhot editor pikeun ngamajukeun film panganyarna nya judul anu Pangalusna Ingin Ibu Imah. H ...

                                               

Batee Iliek, Samalanga, Bireuen

                                               

Lawang, Peudada, Bireuen

                                               

Longkib Subulussalam

                                               

Penanggalan Subulussalam

                                               

Pandéglang

Pandéglang bisa nujul ka: Kabupatén Pandéglang, salah sahiji kabupatén di Propinsi Banten, Indonesia. Kabupatén Pandéglang, hiji kota, kitu ogé ibukota Kabupatén Pandéglang, Propinsi Banten, Indonesia.

                                               

Sérang

Kemis bisa nujul ka: Nu Pamaréntahan kabupatén, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Banten, Indonesia. Pamaréntah kota, salah sahiji kota di Propinsi Banten, Indonesia.

                                               

Teraté, Kramatwatu, Sérang

                                               

Tonjong, Kramatwatu, Sérang

                                               

Pegadingan, Kramatwatu, Sérang

                                               

Pamengkang, Kramatwatu, Sérang

                                               

Pelamunan, Kramatwatu, Sérang

                                               

Wanayasa, Kramatwatu, Sérang

                                               

Toyomerto, Kramatwatu, Sérang

                                               

Bengkulu, Gunung Labuhan, Way Kanan

Bantuan mangrupakeun hiji Désa di kacamatan Gunung Labuhan Dina sudut Katuhu Luhur, the Province of North Sumatra, Indonesia. Gunung Labuhan, Sudut Katuhu Luhur

                                               

Bengkulu Tengah, Gunung Labuhan, Way Kanan

Mantuan Central nyaéta hiji Désa di kacamatan Gunung Labuhan Dina sudut Katuhu Luhur, the Province of North Sumatra, Indonesia. Gunung Labuhan, Sudut Katuhu Luhur

                                               

Bengkulu Jaya, Gunung Labuhan, Way Kanan

Mantuan Urang nyaéta hiji Désa di kacamatan Gunung Labuhan Dina sudut Katuhu Luhur, the Province of North Sumatra, Indonesia. Gunung Labuhan, Sudut Katuhu Luhur

                                               

Daptar Musieum di Indonésia

Di handap ieu daptar museum di Indonésia: Daptar Museum di Indo-West. Daptar Museum di Bali. Daptar Museum di Wétan. Daptar Museum di Kota. Daptar Museum di Sumatra Kidul. Daptar Museum di Irian Jaya. Daptar Museum di Tangkal. Daptar Museum di nu ...

                                               

Irian Jaya Barat

                                               

Pasar Jambi, Pasar Jambi, Jambi

                                               

Tanjung Pinang, Jambi Timur, Jambi

                                               

Kasang, Jambi Timur, Jambi

                                               

Kampung Jawa, Pesisir Tengah, Pesisir Kulon

Kampung West Désa di kacamatan Pesisir Tengah, Kab tina Pesisir Kulon, Province of North Sumatra, Indonesia. Nu Pesisir Puseur, Kulon Pesisir

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →