★ Free online encyclopedia. Did you know? page 46



                                               

Areuy beurit

Areuy mouse Kurz) Ngaran lokal: hiptage Ing., jaranan, kakas Jawa, noraa, kuring haen, kamlang chang phuek Muangtay Sebaran fasilitas: India, Sri Lanka, Myanmar, Indochina, Cina Kidul, Thailand, Semenanjung Malaysia, Sumatra, Jawa, Sunda pulo-Pul ...

                                               

Demak

Demak aya di basisir kalér propinsi jawa Tengah, di pulo Jawa, Indonesia. Kec Jawa - kabupaten nu aya di jeung kira-kira kota di Jawa ka kiwari. Minangka Jawa - dipikawanoh nu kagenep belas. Java, Indonesia - kota gedé nepi ka kiwari.

                                               

Hernán Cortés

Hernán Cortés de Monroy y Pizarro, Marquis kuring ti Lebak Oaxaca ieu Conquistador di Spanyol nu ngaluluguan ékspedisi nu nyababkeun ahir Kakawasaan Azték jeung nyokot loba daratan utama Mexico dina kakawasaan Raja Kastilia dina awal abad ka-16.

                                               

Mona Lisa

Mona lisa, a lukisan minyak dina poplar kai nu ieu dijieun ku Leonardo da Vinci dina abad ka-16.Lukisan ieu mindeng dianggap minangka salah sahiji lukisan kawentar di dunya.Lukisan anu dipiboga ku pamarintah pikeun mintonkeun dina Musée du Louvre ...

                                               

Teater neo klasik

Taun 1630 jeung hiji teater ngalaman parobahan utama lamun téori néoklasik ti italia tanda perancis. Dasar téori néoklasik nyaéta: Karakter kudu ngagambarkeun sipat nu umun, nu universal lain individual nu ahéng sopan santun. Ngan ukur aya 2 wang ...

                                               

Kakaisaran Yunani

Dina Helenistik, Jeung yunani bisa nujul ka nanaon atawa sakabéh nagara Diadochi: Seleucid Dinasti. (Seleucid Dynasty) Antigonid Dinasti. (Antigonid Dynasty) Ptolemaic Dinasti. (Ptolemaic Dynasty)

                                               

Cacarakan

Cacarakan téh salah sahiji karakter nu geus dipaké ditatarpasundan. Cacarakan diturunkeun tina aksara Carakan timur, sanajan sarua, tapi masih aya béda.Dina aksara cacarakan TI kur anu salah, kitu ogé jeung surat W. Masarakat sacara umum biasana ...

                                               

Kaméja

Baju asal kecap tina basa portugis nyaéta camisa, hartina baju atawa papakéan, utamana keur lalaki. Papakéan ieu bohong leunguen, taktak, dada nepi ka abdomén.

                                               

Injéksi Uap

Injéksi steam nyaéta prosés pendesakan minyak, jadi saperti injéksi tina cai. Steam diinjéksikeun terus ngaliwatan oge injéksi jeung minyak teu ngan dipikawanoh bakal dihasilkeun ngaliwatan hiji oge jalma séjén nu pangcaketna. Metoda ieu kapanggi ...

                                               

Mekar Jaya, Cikedal, Pandéglang

                                               

Che Guevara

Ernesto Guevara atawa nu kawentar Che Gevara nyaéta pamingpin gerilya anu miboga peran dina runtuhna Batista diktator di Cuba. Che Guevara nyaeta sosok revolusioner Amérika Latin jeung penaséhat utama Fidel Castro. Che Guevara lahir di Rosario, A ...

                                               

Runtuyan stasion kareta di Jepang

                                               

Runtuyan stasion kareta di Jepang: G

                                               

Runtuyan stasion kareta di Jepang: Y

                                               

Runtuyan stasion kareta di Jepang: H

                                               

Runtuyan stasion kareta di Jepang: A

                                               

Runtuyan stasion kareta di Jepang: N

                                               

Wewengkon Tōhoku

Wewengkon Tōhoku nyaeta hiji wewengkon Jepang sacara géografi. Tohoku nyaeta basa Jepang keur "kalér-wétan," jeung wewengkon Tōhoku ngawengku bagian kalér-wétaneun Pulo panggedena di Jepang. Wewengkon ieu kawanoh ogé salaku Michinoku.

                                               

Wewengkon Chūgoku

Wewengkon Chūgoku atawa wewengkon Sanin-Sanyō nu pangkulonna di Honshu, Japan pulo panggedena. Wewengkon ieu diwangun tina Hiroshima, Yamaguchi, Shimane, Tottori jeung Okayama.

                                               

Suka Damai, Pulo Bandring, Asahan

                                               

Vaalbara

Vaalbara nyaéta Superbuana Arkéan dijieun tina Kraton Kaapvaal, ayeuna aya di Afrika Kidul wétan, jeung nu kraton Pilbara, sarua ayeuna aya di kalér-kuloneun Australia kulon. Vaalbara dibéré ngaran narima ngaran opat-surat ngaran Umajak. Dua krat ...

                                               

Dadap Blendung

Dadap Blendung téh kudu ditempo ngaran kertas akademik Erythrina variegata L. Fabaceae. Ngaran séjén ieu bisa ditempo dina basa inggris nyaéta hiji variegated karang tangkal, di amérika sarikat nyaéta dadap hayam atawa galala itam, di Malaysia, n ...

                                               

Kukuk

Kukuk téh hiji tangkal anu dipelak pikeun alaeun anu boh dipanén lamun ngora ka sayurkeuneun, boh ka nu dipanén lamun buah geus asak pikeun garing laju dipaké salaku hiji parabot. Keur seger kénéh, kuring anu boga kulit anu lemes warna héjo ngora ...

                                               

Caah Afrika bagian kidul 2010-2011

Afrika bagian kidul 2010 - 2011 runtuyan bencana tujuh nagara di Afrika bagian kidul. Musibah ieu patali jeung lumangsungna La Mojang. Hujan téh leuwih ti rata-rata saprak désémber 2010 geus ngarah ka caah ngaluas. Rébuan jalma geus ngungsi jeung ...

                                               

Angola (disambiguasi)

Salaku hiji nagara, Afrika kidul nyaéta hiji - tengah. Salaku Portugal, wewengkon jajahan portugis disebut bagian tina basa portugis.

                                               

Novopangéa

Novopangéa mangrupa salah sahiji super-buana hansip kamungkinan jadi aya, jadi ditembongkeun ku Roy Livermore, ayeuna di Universitas Cambridge, dina ahir taun 1990-an, nyebutkeun deukeut Pasifik, ngagabungna Australia, jeung Asia wétan, jeung ger ...

                                               

Chimborazo

Chimborazo hiji gunung seuneu stratovolkano nu geus teu aktif di gunung Andes di Cordillera Occidental.

                                               

Fragmen buana

Popotongan tina kulit buana, hiji bagian ti sinonim jeung Mikrobuana, nyaéta sapotong-sapotong buana anu pegat ti massa buana ka bentuk nu beda, mindeng sababaraha ratus kilometer ti tempat asalna. Sadaya buana nyaéta sapotong, istilah "fragmen b ...

                                               

Krimea

Kriméa, atanapi Samenanjung Krimea, nyaéta hiji wewengkon kaléreun Laut Hideung. Kriméa ogé bisa nujul ka: Républik Otonom Krimea, Ukraina. Of the republic of Crimea, nu subjék féderal Rusia.

                                               

Puan Maharani

Puan Maharani Nakshatra Kusyala ketua DPR peride tina 2019 - 2024. Manéhna mimiti nyekel kalungguhan saprak tanggal 1 oktober, 2019. Putu présidén kahiji REPUBLIK Internasional, sareng putra, pikeun kahiji kalina Megawati ti kulawarga politikus n ...

                                               

Lukman Hakim Saifuddin

Lukman Hakim Saifuddin Nyaeta Menteri agama amérika sarikat, anu ngajabat dimimitian ti taun 2014. Lukman hakim saifuddin nyaéta anak Saefuddin zuchri jeung Solichah, Bapakna ogé nyaéta hiji mentri agama nu periode taun 1964 - 1968.

                                               

Zulkifli Hasan

Dr. H. Zulkifli Hasan, e., M. M. nyaéta saurang pulitikus jéung urut pupuhu Komite Permusyawaratan Rakyat Republik Indonesia saprak 8 oktober, 2014 keur periode 2014 - 2019. Saméméhna, manéhna dilayanan salaku Menteri Kehutanan Rahayat Indonesia ...

                                               

Rumah sakit rujukan covid-19 Jawa Kulon

Jl. Resmi Téhnis Toha No. 369, Kota Bandung 62 22 5229544

                                               

Jalur Utama Kagoshima

Jalur Utama Kagoshima utama bagian tina jaringan utama kareta JR Kyūshū jeung ngalegaan antara Mojikō di Kitakyūshū, ka Kagoshima Station di Kagoshima Kota, di tungtung kidul Kyūshū. Nepi ka 13 Maret 2004, geus katutupan 393 kilométer antara anak ...

                                               

Manchester City F.C.

Manchester City Football Club dipikawanoh ogé salaku Man City atawa The Citizens nyaéta hiji paling asosiasi maén bal profésional britania raya. Manchester City fokus maén di Liga Premier Inggris. Klub ieu téh hiji klub sakota jeung Manchester Un ...

                                               

TelkomVision 2

Telkomsel Olahraga Poé sejak 2006. Telkomsel Olahraga dina isuk sejak 2001. Telkomsel Olahraga Petang sejak 2001. Telkomsel Olahraga sejak 2001. Telkomsel Olahraga Dinner sejak 2001. Peuting Warta sejak 2006. Perdana sejak 2006. (The prime sejak ...

                                               

Tentara Nasional Indonesia

TNI atawa Tentara Nasional basa Indonésia, nu unsur tentara mangrupa Taratas, perlu disampurnakeun. MILITER mibanda 3 cabang, nyaéta: DINA angkatan Laut, angkatan Udara. AL-angkatan Laut. (In the Navy) AD sacara angkatan Darat pambébasan Air force.

                                               

Bulan (wayah)

Bulan téh ngaran sagunduk-gundukna poé nu maké tanggal dina sataun, lamun software ieu dina Bulan atawa Taun. Jero sataun aya 12 bulan. Ngaran Bulan gumantung kana eta Muharam atawa Surat, Safar, Rabiulawal, Rabiulahir, Jumadilawal, Jumadilahir, ...

                                               

Octavianus

Octavianus 23 September 63 SM – 19 agustus 14, anu boga judul Kaisar Augustus (Latin: IMPERATOR CAESAR DIVI FILIVS AVGVSTVS, Kaisar Romawi kahiji jeung salah sahiji anu pang pengaruh. Manéhna nyaéta ahir perang baraya anu panjang jeung kreasi kad ...

                                               

Fungsi dénsitas probabilitas

Dina matematika, angka nu probability density function dipaké pikeun ngagambarkeun probability distribution dina watesan integrals. Lamun sebaran kamungkinan ngabogaan densiti f, mangka interval watesna jeung kamungkinan f d x. Probability densit ...

                                               

Alexander Fleming

Sir Alexander Fleming nyaéta jalma kawentar manggihan pénisilin. Lahir dina tanggal 6 agustus taun 1881 di Lochfield Darvel Ayrshire Skotlandia. Katilu anak opat langit. Fleming sakola di Loudoun Nyangcang Sakola jeung Darvel Sakola, jeung sateru ...

                                               

Setir Jenéwa

Hasil atawa konsentrasi Jenéwa Geneve drive nu konsentrasi parobahan daur / rotasi kontinyu kana intermiten. Dina unggal siklus, roda nu aya hiji jeung nu séjénna play kontinyu nepi ka ngahontal hiji dokter gigi intermiten téknologi sahambalan. N ...

                                               

Wangunan ambrug Thane 2013

Dina 4 April 2013, hiji gedong ambrug di Mumbra, wewengkon sub-urban Thane di Maharashtra, India. Kajadian ieu dilaporkeun salaku hiji kajadian tina hiji gedong ambrug anu panggoréngna dina wewengkon. 74 urang maot, kaasup 18 barudak, 23 awéwé je ...

                                               

Pamilihan umum présidén Monténégro 2013

Citakan:Pulitik Monténégro Pamilu présidén dilaksanakeun dina tanggal 7 April 2013. Présidén incumbent Filip Vujanović Demokratis Sosialis PDS ditantang ku calon salaku miodrag kaanggotaan Lekić, anu, salaku calon ti masarakat nu dirojong ku opos ...

                                               

Margaret Thatcher

                                               

Caah Argéntina 2013

Ti 2-3 April, 2013, Province of Buenos Aires bagian kalér-wétan Argentina, anu struck ku rupa caah nu ngabalukarkeun korban jiwa sahenteuna 80 urang. Di La Plata jalan Raya, ngalaporkeun yén 78 jalma paéh, jeung di Buenos Aires jalan Raya, 8 dila ...

                                               

Grand Prix balap motor Argéntina 2017

2017 Argentine motor Grand Prix ieu babak kadua 2017 MotoGP usum. Hal ieu dilaksanakeun di Autódromo Termas de Río Hondo di Santiago del Estero dina April 9, 2017. Boh Repsol Honda pengendara nabrak kaluar ti ras, ku kituna nandakeun maranéhanana ...

                                               

Grand Prix balap motor Amérika 2017

2017 Motor Grand Prix Amérika ieu babak katilu 2017 MotoGP usum. Hal ieu dilaksanakeun di Sirkuit Amérika di Austin on April 23, 2017.

                                               

Wahid Hasjim

K. H Abdul Wahid Hasjim nyaeta pahlawan nasional Indonesia jeung menteri negara dina kabinet Munggaran di Indonesia. Manéhna nyaéta bapa présidén kaopat Indonesia, Abdurrahman Wahid jeung putra Mohammad Hasyim Asyari, salah sahiji pahlawan nasion ...

                                               

Kumis

Kumis nyaéta buuk jalma nu anjeun kawas buuk diasah di luhur tina biwir ka handapeun irung. Sawaréh sato ogé sok-kumisan, saperti ucing, beurit, kelenci jsté.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →