★ Free online encyclopedia. Did you know? page 45



                                               

Batang

Kacamatan Batang, salah sahiji kabupatén di Jawa Tengah, Indonesia. Batang salah sahiji kacamatan di Kalapa, kitu ogé puseur dayeuh kabupaten. Batang, salah sahiji tinna 28 barangay di Irosin, Sorsogon, Pilipina. Batang, dina séjén tina gebog ata ...

                                               

Muhammad Rafli

Muhammad Rafli nyaéta pamaén bola profesional asal Indonesia kalahiran Malang, Jawa Wétan anu ayeuna maen jeung Klub AREMA FC. Kolona Iqbal Rashid jeung Ruli Sulistyawati.

                                               

Wates konvergén

Wates konvergén téh hiji tipe wates mana dua pelat papanggih nya jeung mimiti nyorong ngalawan nu teu. Tabrakan pelat téktonik bisa ngabalukarkeun lini, gunung bitu, formasi gunung jeung kajadian géologi katerangan. Aya tilu rupa wates konvergen, ...

                                               

Wates, Gading Rejo, Pringsewu

                                               

Wates, Balik Bukit, Lampung Kulon

Wates nyaéta hiji Désa di kacamatan Balik Bukit District ogé ka Kulon, Province of North Sumatra, Indonesia. Balik Bukit, Saperti Oge Barat

                                               

Wiki Sabanda:Pancén Undak 2

Nyieun 10 artikel anyar jeung kaayaan husus: Ngalaporkeun hasil tulisanana kana Kaca Klaim Undak 2. Artikel geus boga bener. Sumber rujukan anu dipaké sakurang-kurangna dua sumber. Artikel geus ditambahan wikifisasi. Artikel geus ditambahan inter ...

                                               

Pandémi koronavirus 2019 di Pilipina

Pandémi koronavirus 2019 di Filipina ieu munggaran kapanggih di tanggal 30 januari 2020, lamun hiji awewe 38 taun warga nagara Républik Rahayat Cina ieu dikonfirmasi positif tina panyakit anu beunang koronavirus. Tuluy kasus kadua kajadian dina t ...

                                               

Pandémi koronavirus 2019 di Britania Raya

Pandémi koronavirus 2019 di Britania Raya, ieu munggaran kapanggih di tanggal 31 januari 2020, lamun hiji warga nagara Républik Rahayat Cina cicing di hiji hotel di new York. Salaku Per tanggal 2 Méi 2020, kacatet geus aya 177.454 kasus positif, ...

                                               

Gyula Cseszneky de Milvány et Csesznek

Cacah Gyula István Cseszneky de Milvány et Csesznek, nyaeta Tumuwuhna pujangga, penerjemah, politisi, jeung salaku Julius I, Pangeran nu Pindus jeung Moglena. Dina taun 1941, salila Perang Dunya II, manéhna jadi panasehat ka Aimone Aosta anu sate ...

                                               

Irlandia

Irlandia nujul ka: Républik Irlandia - a state of the republic di kidul Irlandia Kalér. Pulo Irlandia - mangrupa salah sahiji pulo pamaréntah téh dibagi kana Kalér jeung Républik Irlandia. Irlandia kalér - wewengkon nu bagian ti Britania raya nu ...

                                               

Guangxi

Guangxi nyaéta hiji wewengkon otonomi di Républik Rahayat Cina ka étnis Pameget. Salian etnis Pameget, aya puluhan étnis minoritas nu diakuan di RRC nyicingan wewengkon.

                                               

Balapan Kuda

Balapan kuda nyaéta olahraga anu merlukeun kreativitas dina tumpak kuda. Olahraga tumpak kuda dibagi jadi dua tipe, nu ahir kuda jeung kreativitas nyaéta relatif. Dina hiji balapan kuda, diperlukeun paling nyaéta hiji kuda di jalan jeung kreativi ...

                                               

Pinyaram

Pinyaram mangrupa salah sahiji has kadaharan anu asalna ti Indo-jawa Barat. Kadaharan ieu mah biasana nu disuguhkeun lamun nyambut poé raya, jeung raraméan nu tangtu, nu ogé dijual salaku hiji tabloid has Papua.

                                               

Paléstina (disambiguasi)

                                               

Subduksi

Subduksi nu prosés géologis nu lumangsung di watés konvergén pelat téktonik, a lémpeng ka tilelep ka handap lémpeng nu mantél bumi. Subduksi lumangsung ka wewengkon-nu disebut Zona subduksi. Zona subduksi anu hiji wewengkon pembengkakan litosfér ...

                                               

Busur kapuloan

Arc pulo téh hiji tipe pulo nu diwangun ku hiji ranté pulo-pulo anu biasana dina watés konvergén dua-téktonik Pelat. Arc pulo nyaéta jenis ranté pulo-pulo anu unik dina kalangkunganana grup gunung nu jeung susunan wangunan arc, nu aya di deket je ...

                                               

Pulo Panjang, Pulo Ampél, Sérang

                                               

Pulo Ampél, Pulo Ampél, Sérang

                                               

Argawana, Pulo Ampél, Sérang

                                               

Salira, Pulo Ampél, Sérang

                                               

Banyuwangi, Pulo Ampél, Sérang

                                               

Margasari, Pulo Ampél, Sérang

                                               

Sumuranja, Pulo Ampél, Sérang

                                               

Mangunreja, Pulo Ampél, Sérang

                                               

Kedung Soka, Pulo Ampél, Sérang

                                               

Pulo Tunda, Tirtayasa, Sérang

                                               

Pulo Kencana, Pontang, Sérang

                                               

Susukan, Tirtayasa, Sérang

                                               

Bali (disambiguasi)

Jeruk bali bisa ogé nujul kasababaraha ngaran: Carrier: Nu deui atawa anatomi plasénta téh organ nu. Tempat: Bali, Kamerun - kota di Kamerun, Afrika. Bali mangrupa salah sahiji pulo jawa kitu oge propinsi di Indonesia. Bali, Taipei County, Taiwan ...

                                               

Pulo Liman, Dolok Sigompulon, Padang Lawas Kalér

                                               

Pulo Bandring, Pulo Bandring, Asahan

                                               

Karajaan pajang

Karajaan Pajang karajaan islam di amérika sarikat nyaéta didirkeun taun 1568 di kulon Surakarta. Raja nu munggaran nyaeta Joko Tingkir atawa Sultan Hadiwijaya1568-1586.Karajaan Pajang ngadég téh ngan sakali pamaréntah.Wijaksana pamaréntahan di an ...

                                               

Institut Seni Indonesia Denpasar

Institut Seni Indonésia Dénpasar nyaéta hiji kaayaan seni anu diayakeun ku Departemen Atikan Nasional anu aya di handapeun sarta tanggung jawab langsung ka Menteri Atikan Nasional. ETA Dénpasar nyaéta hiji fungsional dibina ku Diréktur Jenderal A ...

                                               

Vihara Araya Dhamma

Candi Kakawasaan Ann mangrupa salah sahiji vihara di dayeuh Tangerang, Banten. Vihara aya dina Jalan nu Sipat Ngora Gang, Maung, kandaraan kabersihan Kedaung ka Wétan, di Neglasari. Vihara aya tempat ibadah anu didéy tina Theravāda Budha di wewen ...

                                               

Pusdikpassus

Puseur Péndidikan jeung Latihan Pasukan Husus atawa disingket awal sakola téh pikeun ngalatih Pasukan Komando, hususna érék ngagabung Kopassus. Saméméhna pusdik ngabogaan ngaran Puseur Atikan Pasukan Husus. Pusdik ieu markas di Batujajar, Jawa Ku ...

                                               

Olimpiadeu Sains Nasional

Olimpiade Kaamanan Nasional nyaéta hiji ngaran nu dilaksanakeun di Indonesia, unggal taun, nu diauban ku siswa SD, SMP, jeung SMA. Siswa anu lolos nyaéta yén siswa nu dianggap pangalusna di kulon jeung nu di imah-na séwang-séwangan. Rarangkén ieu ...

                                               

Achmad Zaky

Achmad Zaky mangrupa salah sahiji pamingpin amérika sarikat nyaéta nu boga usaha nu gerakna dina widang internet asal amérika sarikat. Manéh-na ngadegkeun sakaligus jadi CEO e-commerce loka Bukalapak.com, nyaéta hiji pausahaan E-Commerce cina amé ...

                                               

SMP Negeri 23 Surabaya

                                               

SMK Nasional Sumber

PANGADEG Nasional Daya Luhur Sakola artikel utama: Swasta anu aya di Kabupatén Cirebon. PANGADEG tina sumber DAYA NASIONAL MEMILIKI 3 tina KOMPETENSI KAAHLIAN tina yang, pikeun kahiji kalina adalah: 1. Geologi Pertambangan 2. Kendaraan Ringan 3. ...

                                               

Saidpur

Saidpur bisa nujul ka: di Bangladés Saidpur, Divisi Rangpur, salah sahiji wewengkon Bangladés. di India Saidpur, Agra, hiji désa. Dina Hasil Pradesh. (In The Result Pradesh) Saidpur, Badaun, kota. (Saidpur, Badaun, the town of) Saidpur, Ghazipur, ...

                                               

Lémpéng Pasifik

Lémpéng Pasifik nyaéta hiji lempéng panggedena 7 wates utama tektonik. jeung ukuran 102.900.000 km2, geus leuwih ti ukuran Piring Amérika Kidul. Lempéng Téktonik aneh sabab éta téh biasana diwangun ku kerak samudra jeung buana. Contona, Lémpéng P ...

                                               

Hideo Kojima

Hidéo Kojima) populasi diSetagaya, Tokyo, Jepang, agustus 24, 1963) nyaeta salah sahiji perancang kaulinan video nu dipake pikeun Konami, anu miboga status salaku Wakil presiden Konami Komputer Hiburan Jepang. Manéhna ayeuna kapala hiji studio Ko ...

                                               

Nata de Coco

Nata de coco nyaéta jenis kadaharan mangrupa hasil tina ferméntasi cai kalapa ku baktéri Acetobacter xylinum. Nata de coco téh wangunna geunyal tentara, nya eta kadaharan tina panutup nu munggaran dijieun di Ciamis. Susuguh panutup ieu diwanohkeu ...

                                               

Barbie

Bonéka sababaraha mimiti aya kira-kira leuwih ti taun 1945 nepi ka hiji kulawarga nu resepeun pisan kana bonéka.Kulawarga kahiji kainspirasi ku budak awéwéna anu resep ulin bonéka kertas. Tuluy indungna ngaranna Ruth Handler ngarasa geus dibayang ...

                                               

Padika Kumon

Métode Kumon nu diwanohkeun ku guru di Jepang, Toru Kumon nyaéta sistem atikan matematika jeung basa panggedena di dunya. Nepi ka bulan Maret 2007, leuwih ti 4 juta kids diajar ngagunakeun métode Kumon di leuwih ti 26.000 lambaga atikan Kumon di ...

                                               

Zoran Corporation

Zoran Corporation nyaeta hiji pausahaan tehnologi digital multinationals, nu kantor puseurna di Silicon Valley. Ngaran Zoran asalna tina kecap hebrew keur silikon. Zoran asup kana nagara bagian tina Senen tur boga kantor di Kanada, Cina, Inggris, ...

                                               

Alex Ferguson

Sir Alex Ferguson atawa leuwih dipikawanoh minangka Alex Ferguson CBE lahir 31 désémber 1941 dina Govan,hiji tempat pikeun nyieun hiji kapal Glasgow. Alexander Chapman Ferguson nyaeta urut pamaén bal warga Skotlandia. Tapi salaku pamuter, manéhna ...

                                               

Metoklopramid

Metoklopramid téh hiji ubar anu digunakeun pikeun ngungkulan sababaraha masalah dina esofagus jeung burih. Ubar ieu dipaké pikeun pangropéa jeung pencegahan sebel jeung utah ka pasén nu ngarandapan panyakit magh, metoklopramid ogé bisa dipaké pik ...

                                               

Korsi roda

Korsi roda téh hiji alat bantu anu dipaké ku jalma anu teu bisa leumpang. Ieu alat téh bisa dimajukeun kalayan didorong ku nu lain, bisa ogé dipajukeun maké leungeun, atawa maké mesin otomatis. Rupa-rupa korsi roda: Korsi roda manual, hiji korsi ...

                                               

Sisidueun

Sisidueun téh kontraksi of a man-lalaki anu teu dihaja dina diafragma, jeung eta ilaharna kajadian terus unggal menit waktu-na. Hawa anu ujug-ujug leuwih ka jero paru-paru ngabalukarkeun glottis ka panutup, sarta eta ngabalukarkeun lumangsung pik ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →