★ Free online encyclopedia. Did you know? page 401



                                               

Ciburial, Cimenyan, Bandung

Ciburial nyaéta hiji désa di Kacamatan Cimenyan, Kabupatén Bandung, provinsi Jawa Barat, Indonesia. Ieu désa mangrupakeun désa nu aya di Kacamatan Sunda. Eta sacara géografis koordinatna, nyaeta: WGS: 6° 51 19.01" S, 107° 38 38.4" E--6.855281, 10 ...

                                               

Halteu Cijambé

Di antara Cijambé nyaéta salah antara kareta api non-aktif di Kompa, Parungkuda, Sukabumi. Di antara ieu aya di Wewengkon Operasi jeung Kota jeung ngan boga 1 jalur kareta. Di antara Cijambé kungsi ngawula kareta api ka Bumi nu Geulis jurusan Bog ...

                                               

Stasion Cikampék

Stasion Cikampék aya stasion kareta api di hiji kelas badag tipe B, nu aya di Cikampék Kota, Cikampék, Karawang. Stasion ieu ayana di luhurna 46 méter téh hiji stasion tina pangwétanna di Wewengkon Operasi jeung Kota jeung Kabupatén Sukabumi, jeu ...

                                               

Stasion Cikarang

Stasion Rélaxasi nyaéta hiji stasion karéta api kelas II aya di hiji désa Ngan Cinta, a Rélaxasi jeung Kalér, Kabupatén Bekasi. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 18 méter ieu kaasup kana Wewengkon Operasi jeung Eta. Stasion Rélaxasi jeung mangrup ...

                                               

Stasion Cikini

Stasion Cikini nyaéta hiji stasion karéta api kelas II aya dina Jalan Cikini Raya, Cikini, Ménténg, Puseur Dayeuh. Stasion ieu ayana di luhurna 20 m ieu kaasup di Wewengkon Operasi jeung Kota jeung ngalayanan rute KRL Garis Komuter. Di handap ahi ...

                                               

Stasion Cilacap

Stasion Cilacap nyaéta station railway mangrupakeun hiji kelas badag nu aya di Sidakaya, Cilacap Alam, Cilacap. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 8, m stasion kareta api pangkidulna di Wewengkon Operasi V-Pangropéa jeung geus di Kabupatén Cilacap ...

                                               

Stasion Cilaku

Stasion Cilaku téh hiji stasion kareta api link kelas III / leuwih leutik anu perenahna dina Baru, Cilaku, Cianjur. Stasion luhur 457 square kaasup Wewengkon Operasi of the KADUA Sex. Stasion diwangun dina 1883 ku Staatsspoorwegen, pausahaan kare ...

                                               

Stasion Ciledug

Stasion Ciledug nyaéta hiji stasion karéta api kelas II aya di Ciledug Lor, Ciledug, Cirebon. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 16 m milik Wewengkon Operasi di MANA datang ti. Stasion geus opat garis, jeung garis 2 jeung 3 salaku jalur anu lugas ...

                                               

Stasion Cimahi

Stasion Ibu nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Baros, Cimahi Tengah, Cimahi. Ieu stasion geus opat garis, line 1 jeung line 2 salaku sepur lugas luhur. Stasion salaku utama station kadua dina Klub pikeun ngalatih jarah jauh ka arah barat. S ...

                                               

Halteu Ciomas

Di antara Ku anu antara kareta api non-aktif nu aya di Kotak, London Kidul, London. Di antara ieu téh nu ngan saukur boga salah sahiji garis. Di antara hiji stasion kareta api di Kota London. Saméméhna, dina antara ieu mangrupa panutup kareta api ...

                                               

Stasion Cipari

Stasion Cipari nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Cipari Cilacap. Stasion ieu ayana di tingkat éropa 11 m milik Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion geus dua garis, jeung galur 2 salaku jalur anu lugas luhur. Ieu stasio ...

                                               

Stasion Cipeundeuy

Stasion Cipeundeuy nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Cikarag, Kabupatén Garut. Stasion téh diaranan Cipeundeuy sabab tina ngaran désa di deukeut stasion ieu. Ieu téh hiji stasion geus tilu garis, line 1 salaku jalur anu lugas luhur. Stasio ...

                                               

Stasion Cipeuyeum

Stasion Cipeuyeum nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Cipeuyeum, Haurwangi, Cianjur. Stasion luhur 272 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi of the KADUA Sex. Lila teu aktif, nu kiwari jalur kareta Cianjur-Sora eukeur dihurungkeun deui ur ...

                                               

Stasion Cipunegara

Stasion Cipunegara nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Kiarasari, Compréng, Subang. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 21 m milik Wewengkon Operasi di MANA datang ti. Stasion geus opat garis, jeung garis 2 jeung 3 salaku ja ...

                                               

Stasion Cirebon Prujakan

Stasion Cirebon Prujakan - baheula disebut Stasion Cheribon SCS jeung ayeuna ogé kadang diéjah salaku Anyar Parujakan nyaéta hiji stasion karéta api téh hiji kelas badag type C, nu aya di Pekalangan, Pekalipan, Cirebon. Stasion ieu ayana di tingk ...

                                               

Stasion Cirebon

Stasion Cirebon - ilahar ogé disebut salaku Cirebon Kejaksan atawa Kejaksan ngan - nyaéta hiji stasion karéta api téh hiji kelas badag tipe A anu aya di Kebonbaru, Kejaksan, Cirebon City. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 4, m nyaéta hiji stasion ...

                                               

Cukang Taneuh

Taneuh mangrupa salah sahiji daya tarik wisata nu aya di Désa Kertayasa, Kacamatan Cijulang, Kab Pihak, West Java, Indonesia.

                                               

Dano Toba

Lake imah adat nyaeta situ nu panggedéna di dunya, jeung panggedena di dunya jeung pangkakoncarana dina basa sunda. Panjang nyaéta 100 km, lébarna 30 kilométer, saking ku angka nu gede Lake imah adat téh kawas sagara. Di tengah Situ imah adat aya ...

                                               

Dargah Haji Ali

Dargah Haji Ali nyaeta hiji masigit atawa dargah nu mibanda nilai sajarah jeung simbol Islam pangkakoncarana di kota Sukabumi. Dargah Haji Ali ngadeg dina hiji pulo leutik deukeut basisir Worli, bagian kiduleun kota Sukabumi. Wangunan ieu diadegk ...

                                               

Stasion Duri

Stasion Duri nyaéta hiji stasion karéta api téh hiji kelas badag tipéu C pererahna dina Jalan ka Kalér Duri, tepatna dina wates antara Duri ka Kalér jeung nu Anyar Kali, Tambora, Jakarta Barat. Stasion ieu teu kaasup ti Wewengkon Operasi jeung Et ...

                                               

Stasion Durén Kalibata

Stasion Aya Kalibata téh hiji stasion karéta api kelas II aya dina Rawajati, Pancoran, Jakarta Kidul. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 26 m di luhur beungeut laut, jeung ieu kaasup di Wewengkon Operasi jeung Eta. Stasion ieu pikeun ngalayanan KR ...

                                               

Stasion Gambir

Stasion Jakarta téh station railway nyaéta angka nu gede kelas tipe Hiji nu aya di Jakarta Pusat, pasna di wétan Jeung Nasional jeung disambungkeun jeung aksés jalan ka wewengkon sakurilingna. Stasion dirénovasi pas dékade taun 1930-an, jeung nga ...

                                               

Stasion Gandrungmangun

Stasion Gandrungmangun atawa warga satempat mindeng nelepon Station Gandrungmangu nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Gandrungmanis, Gandrungmangu, Cilacap. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 15 m milik Wewengkon Operasi V- ...

                                               

Stasion Gang Sentiong

Stasion tina Gang Sentiong, atawa bisa disebut Sentiong Station hiji-hijina stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di parbatasan antara kota senén jeung Johar Di Puseur Kota. Stasion ieu ayana di luhurna 7 m ieu kaasup ti Wewengkon Operasi ...

                                               

Giurtelecu Simleului

Tina basa inggris, The Cambridge Sajarah Kuna: Édisi Kadua, ku John Boardman, Cambridge University Press, 2000), NU 0521224969. Jerman N. G. O. Boroffka, Maot Wietenberg-Kultur. Universitätsforschungen waktu Prähistorischen Archäologie 19 Of Bonn ...

                                               

Stasion Gombong

Stasion Gombong nyaéta hiji stasion karéta api kelas jeung kuring nu aya di Wonokriyo, Gombong, Kebumén. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 18 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion ieu leuwih nonjol batan nu Stasion tina Ke ...

                                               

Stasion Gondangdia

Stasion Gondangdia nyaéta hiji stasion karéta api kelas II pererahna di Kebon Sirih, Ménténg, Puseur Dayeuh, IBUKOTA City. Meski ieu dibikeun ngaran Gondangdia station sabénérna teu pererahna dina kandaraan kabersihan Gondangdia, tapi pererahna a ...

                                               

Stasion Gumilir

Stasion Gumilir nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Gumilir, Cilacap Utara, Cilacap. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 7 m milik Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion geus opat lagu, jeung line 1 salaku jalur garis lurus ...

                                               

Gunung Galunggung

Artikel utama: British Airways Panghiberan 9. Nu gedé Alloy kiwari dimungkinkeun téh, dina taun 1982, nu kakuatannana 4 VEI sarta niwaskeun 68 urang. Nu nyababkeun kacilakaan panghiberan alatan lebu vulkanik nu geus narik perhatian dunya. Dua jet ...

                                               

Gunung Sangay

Gunung Sangay mangrupa salah sahiji gunung seuneu aktif jeung tipe stratovolkano nu aya di Propinsi Morona Santiago, Ékuador. Gunung ieu ayana di pagunungan Andés téh ngalegaan ka naratay ti kalér ka kidul buana Amérika Kidul. Gunung dianggap jad ...

                                               

Gunung Tambora

Gunung Tambora Gunung nu aktip anu perenahna di Pulo Sumbawa, nusa tenggara barat, mangrupa Taratas, perlu disampurnakeun. Gunung ieu perenahna di dua kacamatan, Kabupaten Dompu téh bagianana nu lereng lebah ka kulon, jeung ka kidul jeung Kabupat ...

                                               

Hamburg

Hamburg, resmina disebut Kota nu Haratis sareng nu Hansa Hamburg, jerman: Free und Hansestadt Hamburg, Jerman ieu di Handap / Sachsen Handap ieu: Friee un Hansestadt Hamborg) nyaéta kota kadua panggedéna di Jerman jeung kota 8-panggedena di Uni É ...

                                               

Stasion Haurgeulis

Stasion Haurgeulis nyaéta hiji stasion karéta api kelas jeung kuring nu aya di Haurgeulis ngawengku katerangan. Stasion ieu ayana di tingkat luhurna 23 m milik Wewengkon Operasi di MANA datang ti. Stasion geus opat garis, jeung garis 2 jeung 3 sa ...

                                               

Hawaii

Hawaii nyaeta nagara Amérika Sarikat-nyaéta 50, jeung ngan nagara bagian AS nu diwangun sagemblengna pulo. Hawaii nyaeta kumpulan pulo-pulo, nu aya di Pulo nu mencil. Modal kota Honolulu, aya di pulo O ahu.

                                               

Propinsi Herat

                                               

Israél

Israel, resmi Nagara Israel, nyaéta salah sahji nagara di Wétan Tengah nu aya di tenggara Tengah. Israél wates jeung Lébanon di kalér-wétan, Jordan dina timur, Paléstina anu diwangun ti sisi kulon jeung jalur gaza ka wétan jeung tenggara, Mesir k ...

                                               

Stasion Jakarta Kota

Stasion Kota station railway nyaéta angka nu gede kelas tipe A anu aya di Desa Pinangsia, pilih hiji nagara atawa wilayah Kota Image, Kota. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 4 méter téh hiji stasion tina panggedena nu dikokolakeun ku PT Station S ...

                                               

Jan Mayen

The island of Sri Lanka, nyaéta hiji pulo vulkanis di Samudra Arktik jeung bagian ti Karajaan Walanda. Pulo 55 km sarta hiji wewengkon beungeut aréana 373 km 2, sbagian dina glétser. Pulo ngabogaan dua bagian: kalér-wétan Nord-Pikeun rupa jeung l ...

                                               

Stasion Jatibarang

Stasion tina Interaksi nu station railway nyaéta angka nu gede kelas type C, nu aya di Interaksi pasna di Jalan Mayor Sangun, di hareup Pasar Désa Interaksi. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 8 meter ieu kaasup kana Wewengkon Operasi di MANA data ...

                                               

Jawa Kulon

Garut is a province of Indonesia. Perenahna di bagian kulon pulo Jawa jeung ibukota jeung puseur urban dunya Cinta, jadi sanajan loba padumuk di sudut kalér-kuloneun propinsi nyaéta subjék dina wewengkon suburban jeung komo ka wewengkon urban aya ...

                                               

Stasion Jeruklegi

Stasion Jeruklegi nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Jeruklegi ka Wétan, Jeruklegi, Cilacap. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 10 m milik Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion geus tilu garis, jeung line 1 salaku jalur a ...

                                               

Propinsi Jizan

                                               

Propinsi Jowzjan

Jowzjān jeung Jōzjān jeung Jawzjan mangrupa salah sahiji 34 propinsi di Apganistan. Propinsi anu aya di kalér nagara. The capital city of Sheberghan.

                                               

Stasion Juanda

Station Juanda téh hiji stasion karéta api kelas II pererahna dina Ngaran Jalan. H. Juanda 1, Pasar Dina Widang Great Wall, Nu Puseur Kota. Ngaran stasion ieu diambil jalan raya nu aya di sabudeureuna. Stasion pererahna di luhurna 15 métér téh ka ...

                                               

Jubail

                                               

Kabupatén Bandung

Kabupatén Bandung mangrupa salah sahiji kabupatén di provinsi Jawa Barat, Indonesia. Ibukota Soréang. Ieu hiji kacamatan nu aya di Kabupatén Sumedang di kalér, di jawa kulon, di wetan kidul Kota Bandung di kulon ka kalér, jeung Kabupaten Bandung ...

                                               

Kabupatén Bandung Kulon

Kabupatén Bandung Kulon, nyaéta hiji kabupatén anyar di Propinsi Jawa Kulon, Indonésia, nu perkembangan Distrik Waktu. Kabupatén Bandung Kulon ngawengku 15 kacamatan, nu kabagi deui kana 165 désa. Pusat pamaréntahan di Kacamatan Ngamprah.

                                               

Kabupatén Bekasi

Pikeun arikel kota nu ngaranna sarua, tempo Kota Bekasi. Kabupatén Bekasi mangrupakeun hiji kabupatén di Propinsi Jawa Kulon, Indonesia.

                                               

Kabupatén Cianjur

Kabupatén Cianjur téh salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Kulon, Indonesia. Modal anu Lima. Kacamatan anu aya di Kabupatén Bogor jeung Kabupatén Purwakarta di kalér, Kabupatén Bandung jeung Kabupatén di wétan, Samudra Hindia palebah, ka kidul ...

                                               

Kabupatén Tasikmalaya

Pikeun artikel kota nu ngaranna sarua, tempo Kota Tasikmalaya. Cibatu, garut nyaéta hiji kabupatén di Propinsi Jawa Kulon, Indonesia. Ibu gubernur jawa kulon ka masarakat, ngeunaan 380 km ka kidul wétan Kota. Kacamatan anu aya di jeung Distrik ka ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →