★ Free online encyclopedia. Did you know? page 372



                                               

Nine Inch Nails

Salapan Inci Paku hiji grup rock ka industri, ti Amérika Sarikat, anu diadegkeun taun 1988 ku Trent Reznor. Ti mimiti ayana ieu band nepi ka ayeuna eta geus dikaluarkeun 9 album studio.

                                               

Nirvana (grup musik)

Nirvana grup aliran grunge nu ieu kabentuk di Aberdeen, Washington, Amérika Sarikat dina taun 1987 by Kurt Cobain, Krist Novoselic, jeung Karanganyar Channing. Grup musik séjénna anu saentragan Pearl Jam, Alice dina Ranté, jeung Soundgarden, sala ...

                                               

Oasis (grup musik)

Oasis is a group of asal nepi ka Uk nu ieu kabentuk ku Liam Gallagher, Noel Gallagher, j, Gem Archer, Andy Bell, Zak Starkey. Oasis ieu kabentuk dina taun 1991 dina Manchester, England. Oasis ieu jadi grup anu sukses taun 1990-an, dina kanyataan, ...

                                               

One Direction

                                               

Panic! at the Disco

Panik! di Bungsu atawa mindeng disingkat PATD a grup musik nu ieu kabentuk di Las Vegas, Nevada, Amérika Sarikat dina taun 2004. Tanaga PATD téh Spencer Smith, drum jeung Brendon Urie. Awalna, Ryan Ross, gitar jeung Spencer Smith, drum nu geus wa ...

                                               

Paramore

Paramore nyaéta grup musik rock asal Amérika Sarikat nu kabentuk dina taun 1994 di Franklin, Tennessee, As. Paramore ieu kabentuk ku Hayley Nichole Williams dina vokal jeung kibor, Josh Farro" dina gitar jeung vokal, Jason Clarke dina bass, Zac F ...

                                               

Placebo (grup musik)

A Placebo hiji grup rock alternatip asal London, Inggris nu diwangun dina taun 1994. Personilna anu Brian Molko vokalis, gitaris, Stefan Olsdal bass, jeung Steve Leuweung kendang. Ngaran Placebo sorangan dicokot tina basa Latin "Placebo" nu harti ...

                                               

Queen

Ratu grup musik heavy metal nu diadegkeun dina taun 1970 di London, Uk ku Freddie Mercury, Brian May, Roger Tylor, jeung John Deacon. Dina taun 1972, Ratu nyieun kontrak jeung catetan label EMI, jeung saterusna album perdana anu dingaranan Ratu, ...

                                               

Radiohead

Radiohéad nyaéta grup musik rock alternatip asal tina basa inggris jeung tanaga Thom Yorke, Jonny Greenwood, Ed OBrien, Colin Greenwood jeung Phil Selway. Radiohéad kabentuk dina Abingdon, Oxfordshire, Inggris dina taun 1986.

                                               

Rage Against the Machine

Ngamuk Ngalawan Mesin ilahar disingget NYIUM nyaéta grup asli Los Angeles, Amérika Sarikat nu diwangun dina taun 1991 ku Zack de la Rocha, Tom Morello, Tim Commerford jeung Brad Wilk. NYIUM ngagabungkeun aliran msik hip-hop, logam beurat, jeung v ...

                                               

Rampak Sekar

Chorus atawa kor ti Walanda, koor nyaéta hiji istilah nu nujul ka ensembel musik diwangun ku panyanyi-panyanyi atawa musik dibawakeun ku ensembel eta. Umumna éta téh hiji group prampak sekar ngadugikeun musik tina chorus diwangun ku sababaraha ba ...

                                               

Simple Plan

Plan basajan nyaéta salah sahiji grup aliran punk-pop tindakan asal Kanada sacara anu kawilang suksés. Anggota nu Pierre Bouvier vocal, Jeff Stinco gitar, David Desrosiers bass, Sébastien Lefebvre gitar, jeung Amrik Comeau kendang.

                                               

Snow Patrol

Salju Patrol grup musik rock alternatip asal Skotlandia ayeuna ngabasis dina Bangor, Irlandia Kalér. Salju Patrol diwangun ku Mark McClelland jeung Michael Morrison. Tanaga Salju Patrol, kaasup: Gary Lightbody, Jonny Quinn drum, perkusi, Nathan C ...

                                               

Sum 41

Sum 41 nyaeta grup imah di Ontario, Kanada dina 1996 ku Deryck Whibley jwung Steve Jocz. Nu disebut Sum 41, ieu grup jeung ngaran Kaspir. Aliran musik Sum 41 dipangaruhan ku NOFX jeung Bestie Budak, sanajan Jumlah 41 nyebut yén Yudas Imam, Beusi ...

                                               

System of a Down

System Of a Down SOAD nyaéta golongan logam asal Kalifornia, Amerika Serikat anu kabentuk dina taun 1994. Tanaga SOAD salaku sakabeh katurunan républik dominika, kaasup: Serj Tankian Vocal, keyboard, Daron Malakian vocal, gitar, Shavo Odadjian ba ...

                                               

The Beatles

Nu Béatles nyaéta grup musik ti Inggris. Anggota-anggota John Lennon, Paul McCartney, George Harrison sarta Ringo Starr. Kabentuk di Liverpool, maret 1960. Grup musik téh dina nyanghareupan rock

                                               

The Cranberries

Cranberries grup musik asal limerick sahingga, Irlandia, nu kabentuk dina taun 1990 ku Noel jeung Mike Hogan jeung Fergal Lawler. Nya dolores ORiordan lulus audisi pikeun jadi penyanyi lead penyanyi lead kahiji kaluar ti grup.

                                               

The Cure

Cageur a grup musik nu ieu kabentuk di Sussex, Inggris dina taun 1976 ku Robert Smith vokal / gitar, Michael Dempsey bass, jeung Laurence Hihi Tolhurst kendang. Grup musik nu ngaran kahiji Gampang Cageur pikeun ieu téh pikeun ngaluarkeun album pe ...

                                               

The Killers

The Killers nyaéta grup musik rock nu asli Las Vegas, Nevada nu kabentuk dina taun 2002. Tanaga ayeuna Brandon Kembang vokal, keyboard, Dave Keuning gitar, vokal, Mark Stoermer bass, vokal jeung Ronnie Vannucci Jr. drum, perkusi. The Killers mimi ...

                                               

The Offspring

Turunan téh hiji group punk rock nu ieu kabentuk dina Huntington Beach, Kalifornia, Amerika serikat dina taun 1984. Tanaga Turunan Dexter Holland vokal jeung gitar Mi, ritem, Nagreg. K bass, vokal george jeung Ron Welty rohangan. Turunan téh dise ...

                                               

The Rolling Stones

The Rolling Stones grup rélatif légendaris, kabentuk di London, karajaan inggris téh kurang leuwih taun 1962 jeung tanaga Mick Jagger, Keith Richards, Brian Jones, Ian Stewart, Dick Taylor, jeung Tony Chapman. Ieu group naratas karir di hiji klub ...

                                               

The S.I.G.I.T.

The S. I. G. I. T. mangrupa akronim tina Super Insurgent Grup Intemperance Bakat nyaéta grup musik indie anu kawangun dina taun 1997 di Bandung, Indonesia. Tanaga of The S. I. G. I. T. dina eta Rektivianto Yoewono vocal & gitar, Aditya Bagja Muly ...

                                               

The Used

Nu Digunakeun nyaéta grup asal Orem, Utah, Amérika Sarikat nu kabentuk dina taun 2001. Kelompok ieu ngabogaan tanaga Bert McCracken, Quinn Allman, Jeph Howard, jeung Branden Steineckert téh sacanna tanaga Aneh Ateul jeung Belet Tuah nu bakal pamu ...

                                               

U2

U2 nyaéta grup Pausahaan asli nu diwangun dina taun 1976 ku Paul David Hewson Bono vokal jeung gitar, David Howell Evans, Ujung gitar, piano, jeung bass, Adam Clayton bass jeung gitar, jeung Larry Mullen Jr sacara drum. Ieu grup musik dibentuk ng ...

                                               

Weezer

Ngabogaan sagalana? grup alternaip asal Los Angeles, Kalifornia,Amerika. Ngabogaan sagalana? kabentuk tanggal 14 pebruari dina taun 1992 ku Walungan Cuomo vokalis jeung gitaris, Patrick Wilson, drum, Matt Seukeut, Bass jeung Jason Crooper gitar. ...

                                               

X Japan

                                               

Yes

                                               

Yovie and The Nuno

Yovie & Nuno téh grup band ti amérika sarikat nu diadegkeun di Bandung, Jawa Kulon, anu anggotana nyaéta hiji Yovie Widianto, Dudi Oris, Diat, Gail, Ersta, jeung Rere dina formasi mimiti-ngaranna Yovie & The Nuno dina Maret 2004 saméméh eta Yovie ...

                                               

Album live

Album Live nyaéta hiji albeum musik kacatet langsung ti artis di panggung atawa konser a. Album Live kacatet dina hiji konser tunggal atawa gabungan tina sababaraha konser. Rupa-rupa albeum beda pisan jeung kalobaannana aya di album nu direkam di ...

                                               

Alexa (grup musik)

Alexa rank is a group of pop-rock nu diwangun dina taun 2007. Ayeuna teh band Alexa rank geus tilu anggota, nyaéta Aqi Singgih, Nur Satriama, jeung Subuh Arifan. Sateuacanna, band ieu nu boga dua anggota tambahan, nyaéta Rizki Syarif jeung Jonath ...

                                               

Campursari

Campursari mangrupa salah sahiji istilah pikeun némbongkeun adu manis sora atawa nada tina waditra-waditra tradisional jeung instrumen musik jeung Kulon, kalawan jalinan-jalinan nada aya di harmoni, kawas rebab dikombinasikan jeung piano, biola t ...

                                               

Digeridu

Chaloupka, G. 1993: Lalampahan di Waktu. Reed, Sydney. Lindner, D., ed 2005: The Didgeridoo Fenomena. Ti Jaman Baheula nepi ka Umur Modern. Traumzeit-Verlag, Jerman. Jones, T. A. 1967: Nu didjeridu. Sababaraha ngabandingkeun anak typology jeung s ...

                                               

Five Minutes

Lima Menit grup nu asal ti Bandung. Kabentuk dina taun 1994. Lamun aya 5 urang di eta sorangan Ricky Tjahyadi, Richie Setiawan, Drie Warnanta Ieu Dina jeung Rulhilman. Kostum nu dipaké ku Lima Menit, anu kawilang unik, sabab salila minton anggota ...

                                               

Garasi (grup musik)

A garasi band nu ieu kabentuk dina ahir taun 2005. Lamun mimiti, Garasi anu diwangun ku 3 anggota nyaéta Ayu Ratna, ka Fedi Nuril jeung hiji Aries Dina. Tilu tanaga Garasi ieu diusulkeun ku musisi indra lesmana ka lanceukna, Mira tanggal kahiji. ...

                                               

J-Rocks

J-Rocks nyaéta grup asli Jakarta, Indonesia, nu mawa aliran Jepang pop / rock. Nyieun tanggal hiji nepi ka 9 nopémber 2003. Anggotana anu Iman, salaku lead singer, jeung Sony, salaku gitaris, Wima, salaku dasar, jeung Anton saluki drummer. Ieu ba ...

                                               

Lyla

Lyla nyaeta band Indonésia basa nu asalna di Kota. Lyla ieu dijieun dina taun 2008 jeung anggotanya hiji Naga-penulis lagu Ongkos gitar, Dharma kibor, Dennis, bass, jeung Ame kendang. Awalna, kuring ieu grup musik téh subgroup tina group of Maham ...

                                               

Padi (grup musik)

Padi nyaéta salah sahiji grup asli Surabaya, Indonesia. Nyieun tanggal 8 April 1997. Anggotana aya Fadly Andi Fadly Arifuddin - penyanyi lead Dina Poé éta Sosianto - gitaris, Yoyo Surendro Prasetyo - drummer, Rindra Risyanto Noor - basist jeung P ...

                                               

Secondhand Serenade

Secondhand Serenade mangrupa salah sahiji hiji band rock akustik nu dipingpin ku vokalis jeung gitaris John Vesely. Vesely geus ngarilis tilu studio album nepi ka ayeuna tug ieu Secondhand Serenade: Dihudangkeun dina 2007, Hiji Pulas dina Carita ...

                                               

Tangga (grup musik)

Rumah tangga téh hiji grup establishments. Lamun aya opatan anu Mohammed Kamga pikeun Kamga, Tahir Hadiwijoyo pikeun Tata, Nerra Merlin aka Nerra jeung Chevrina Anayang pikeun Chevrina. Album munggaranana kaluar dina taun 2005, jeung judul Tangga ...

                                               

Zigaz (grup musik)

Zigaz nyaeta band sacara ngalirkeun data tina pop-batu nu ngawujud di Kota Kidul juli 19, 2006. Anggotana aya Zian order, pikeun Jadi gitar / keyboard, Raindy gitar, Ebby bass, jeung Ramdhany kendang. Ngaran Zigaz sorangan ngabogaan harti filosof ...

                                               

Kaféin

Kafein atawa ieu téh hiji sanyawa alkaloid stimulan psikoaktif, kapanggih ku kimiawan jérman Friedrich Ferdinand Runge taun 1819. Zat ieu ogé mangrupa bagian tina campuran kimia guaranin dina guarana, matéin dina maté, jeung téin dina entéh, saga ...

                                               

Anggur

Anggur buah dina bentuk hiji herbaceous vine nu milik kulawarga Vitaceae. Buah ieu biasana dipaké pikeun nyieun jus anggur, jelly, anggur, minyak siki anggur jeung kismis, atawa langsung didahar. Buah ieu ogé ngandung loba sanyawa katelah polifen ...

                                               

Anggur (inuman)

Anggur atawa wine nyaéta jenis inuman nu ngandung alkohol nu kadar alkoholna antara 14 nepi ka 16%, pikeun rata-rata 15%, inuman meunang férméntasi tina sari buah anggur nu seger. Hal ieu bisa ceuk anggur nyaéta jenis inuman ti ngaragian anggur s ...

                                               

Cipati

Cipati atawa santen nyaeta cai nu asalna tina parudan kalapa kolotna pikeun meunangkeun ngabutik. Kakentelan jeung rasa santen boga ciri nu mandiri jeung minyakna beunghar nu lolobana lemak jenuh. Cipati nyaeta bahan olahan anu pohara populér sar ...

                                               

Pandanus tectorius

Pandanus tectorius hiji spésiés Pandanus anu hirup di kalér Queensland, Australia jeung Indonésia, jeung pulo-pulo di laut tropis Sagara, samudra Pasifik ka Hawai di pulo disebut tangkal hala. Kurang kuring ieu tangkal téh disebut cangkuang.Leuti ...

                                               

Tiwu

Panutup sabangsa manjah, jeung didominasi nangtung. Tiwu téh dina Inggrisna gula tiwu nyaéta tangkal nu dipelakna pikeun bahan baku pikeun gula jeung vetsin. Panutup kaasup tutuwuhan jukut-rumputan. Tiwu miboga ukuran nu geus rada gede, anak jang ...

                                               

Aci sampeu

Aci sampeu, tipung tapioka nyaéta tina aci sampeu anu utamana dipaké dina nyieun puding jeung salaku bahan pikeun strengthening tina kadaharan anu éncér. Aci sampeu asalna tina akar hiji sato sawatara tuwuhan anu tumuwuh di nagara-nagara nu hawan ...

                                               

Emping

Emping téh hiji jenis kadaharan nyamikan anu dijieun ti buah melinjo, emping lain mangrupa yén kadaharan deungeun pikeun masarakat Indonésia, hususna di Pulo Jawa. Biasana dipaké minangka pelengkap kadaharan kawas loték, keju jeung leuwih. Prosés ...

                                               

Kacang bogor

Kacangan London téh buncis nu asalna ti Afrika kulon. Kacang ieu pikeun asup ka Indonésia salila periode abad ka-20. Kacang boga ngaran rupa-rupa saperti tina kacang london, kacang bogo, kacang sumedang, kacang jawa, kacang ayeuna, atawa kara pen ...

                                               

Kirai

Kirai, bener sagu palm, metroxylon mangrupa tangkal nu asalna ti kulawarga Arecaceae. Kirai ngahasilkeun tipung-aci anu ti kalapa, éta téh hiji tangkal kirai geus loba dipaké pikeun rupa-rupa olahan kadaharan geus jadi komoditi, jeung nilai ékono ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →