★ Free online encyclopedia. Did you know? page 371



                                               

Topéng banjét

Topéng banjét nyaéta hiji wangun kasenian tradisional jeung lianna kaasup seni pintonan rahayat atawa bisa jadi kaasup ogé dina wangun téater tradisional. Topéng Banjét ngan saukur dihartikeun salaku seni pintonan rahayat anu sok dimimitian ku ba ...

                                               

Topéng Betawi

Topéng afrika kidul nyaéta salah sahiji anu pang hasanah budaya seni ka sesa awak nu perenahna di pulo Jawa, tebéh kulon ngawengku Bogor, Dépok, Bekasi, Restoran, jeung paling wewengkon Banten. Topéng afrika kidul nyaéta kombinasi musik, téater j ...

                                               

Tari Bali

Tari Bali mangrupa tarian anu aslna ti Tukang. Tari Bali teu gumantung kana galur cerita. Kaéndahan tari Bali, bisa katitén ngaliwatan gerakan nu abstrak jeung ieu téh éndah. Tari-tari Bali nu kasohor tari pendét, tari gabor, tari line, salaku je ...

                                               

Tari Pendet

Tari Pendet di tari pamujaan anu loba demo ngadeg di bisa. Nu leuwih gede panyambutan leluhur turunna dewa ka alam dunya. Lalaunan-lalaunan, ka perkembangan jaman, seniman Bali pikeun ngarobah Pendet jadi "nu Atos panyambutan", tapi tetep teu nga ...

                                               

Gambang Semarang

Gambang Semarang mangrupi kasenian tradisional tina Semarang ieu ayena ekeur dipikirkeun ku loba pihak pikeun dimekarkeun. Seni bakal mangrupi seni musik, seni vokal, seni tari, jeung seni comedy nyaéta lingkup asli disederhanakeun, tapi boga pot ...

                                               

Angklung gubrag

Tempo ogé mangrupa saparangkat alat anu perenahna di Désa Cipinang, Désa Argapura, Kacamatan Cigudeg, Bogor. Ieu dimaénkeun dina waktu hiji hal anu patali jeung ritual of tutuwuhan dina. Dipercanten nu bisa nyuburkeun tutuwuhan. Tempo ogé terdiri ...

                                               

Kasenian Subang

Kasenian Singapura mangrupakeun hiji seni anu asalna ti wewengkon Bandung, Jawa Kulon.Aya rupa-rupa artistik pangalaman ampir euweuh angin Sisingaan, Genjring Bonyok, Toléat, Doger kontrak, nu Gembyung jeung Nadran.

                                               

Kuda kosong

Kuda kosong nyaéta hiji hal di mimiti, lamun Kabupaten Cianjur, dipingpin ku kahiji, mangrupakeun Arkeologi Kanjeng Ieu bupati raa wiratanudatar. Nurutkeun béja, di waktu jaman harita wewengkon kasundaan ngarah ka raja Mataram jeung Kawah bakal d ...

                                               

Ngabungbang

Ngabungbang, ogé dipikawanoh minangka ngabungbang batulawang, nyaéta kagiatan budaya anu geus lumangsung di masarakat Désa Batulawang, Kab rebo, Kota Banjar. Ieu kasenian téh sok dilaksanakeun dina waktu peuting awal pamapag ti inohong, di antara ...

                                               

1917 (filem)

1917 nyaeta film téh hiji drama perang 2019 téh kudu diarahkeun ku Sam Mendes jeung dikaluarkeun ku Pippa Harris, Callum McDougall, Sam Mendes, Brian Oliver jeung Jayne-Ann Tenggren. Naskah layar ditulis ku Sam Mendes jeung Krysty Wilson-Cairns, ...

                                               

Si Kabayan Saba Kota

                                               

Si Kabayan Saba Métropolitan

Ayu Lestari. (Ayu Is Conserved) Ida Kusumah. Rachmat Hidayat. Bényamin S. Didi Petet - Jones. Lina Budiarti. Joescano Jusuph. Mércy Marsita. Jef E Koswara. (Jef E Victor) Nike Ardilla - Nyi Iteung. Bram Jeung Darmaprawira. (Bram And Darmaprawira) ...

                                               

Angkatan Laut (One Piece)

Laksamana Armada Laksamana, 元帥, Gensui. o Héad of the Marines Laksamana 大将, Taishō. (Admiral 大将, Taishō) o Governors-General of the Marines, only three such positions Komodor Commodore, 准将, Junshō. Sersan Chief Master Chief Bintara Office ...

                                               

Tony Chopper

Tony Chopper mangrupa salah sahiji karakter fiksi dina Anime jeung Manga "One Piece". Chopper nyaeta Dokter di group Blue Laut Topi Jerami, ogé salaku anggota ti 6 di group.

                                               

Usopp

Karya aya hiji karakter fiksi dina Manga jeung Anime series One Piece. Karya aya penembak jitu di group Blue Laut Topi Jerami. Karya aya topi jarami nu paling borangan. Ngaran nu dipaké aya anu dicokot ti kecap basa Jepang "uso" うそ nu hartina n ...

                                               

Kode palabuan udara IATA

Kode palabuan udara nyaéta kode IATA diwangun ku 3 hurup nu dipaké pikeun ngaidentipikasi port angkatan udara di dunya. Kode-kode ieu diwangun jeung diatur ku IATA jeung dikaluarkeun 3 kali sataun dina Professional Pangodéan Maskapai Pangapungan ...

                                               

Kode palabuan udara ICAO

Kode palabuan udara ICAO nyaéta kode diwangun ku opat digit alfanumerik nu dibérékeun ka port angkatan udara di dunya. Kode ieu diatur ku Organisasi Pangapungan Sipil Internasional. ICAO kode anu dipaké ku nu manager lalu lintas udara jeung maska ...

                                               

Lambang Azerbaijan

Lambang Nagara Azerbaijan nyaéta treatment lambang tradisional jeung modern. Titik fokus di ieu lambang téh lambang seuneuna. Kahiji tina ieu asalna ti fakta yen eta miboga loba seuneu langgeng nu ogé méré ngaran ka "lemah seunenu abadi". Dina ba ...

                                               

Lambang Bahrain

Lambang sri lanka teh lambang nagara Maranéhanana asalna dirancang di 1932 ku Charles Belgrave, gubernur jeung panasehat ka Amérika Syéikh India. Rancanganna geus ayeuna geus sababaraha parobahan.

                                               

Lambang Bangladés

Lambang nasional Bangladés mimiti dipaké sakeudeung sanggeus kamerdikaan dina 1971. Citakan:simbol Nasional Bangladés ka Jas of leungeun Asia

                                               

Lambang Saudi Arabia

Lambang nasional Saudi Arabia nyaéta lambang nagara Saudi Arabia nu disahkeun pamakéannana dina 1950-an. Nurutkeun Constitution of the kingdom of Saudi Arabia, lambangna téh diwangun ku 2 pedang nu disilangkeun jeung tangkal palem di luhureunnana ...

                                               

Jazz

Jazz bisa pohara hésé pikeun nangtukeun alatan ngabentang ti waltz Ragtime pikeun fusi éra taun 2000-an. Najan loba usaha geus dilakukeun pikeun nangtukeun jazz ti luar jazz, saperti Éropa sajarah musik atawa Afrika musik, jazz kritikus Joachim B ...

                                               

Koroncong

Koroncong musik instrumen kawas ukulele jeung ieu téh, minangka ngaran ti jenis musik has Indonésia basa anu ngagunakeun musik keroncong, flute, sarta saurang panyanyi awéwé.

                                               

30 Seconds to Mars

30 Detik Ka Mars nyaéta hiji batu grup musik asal Amerika Serikat anu disbentuk taun 1998 di Los Angeles ku 2 baraya, Jared Lto jeung Shannon Leto. Tanaga 30 Detik Ka Mars Jared Leto dina posisi vokal jeung gitar, ritem, Shannon Leto salaku drumm ...

                                               

Ada Band

ADA Band kawentar band anu sok gunta ganti anggota. Band ieu mimitina ngaranna ka B ka 90 urang nu kahiji nyaeta Dika, Baim, Herry, Iso Eddy, jeung Belut. Lamun ngaran masih ka B ka 90 \ s Herry kaluar jeung bentuk Kin Band. Eta diganti Krishna. ...

                                               

Air Supply

Air Supply grup duo slow lamun kurang leuwih taun 1970an, nu kabentuk ku Graham Russell, musisi anu lahir di Sherwood, Makasar, Inggris 11 juni, taun 1950 jeung Russell Hitchcock, lalaki anu lahir di Melbourne, Victoria, Australia, nepi ka juni 1 ...

                                               

Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold a grup musik nu diwangun dina Hunnington, Kalifornia, Amerika Serikat dina taun 1999. Tanaga nu masih aktif nyaéta M. Bayangan, Zacky pamales Kanyeri, Synyster Gates jeung Johnny Kristus. Hiji personilna anu Dameon Lebu, Justin ...

                                               

Blink-182

Blink-182 is a group of pop-punk asal Poway, Kalifornia, Amerika serikat nu diwangun dina taun 1992. Tanaga pertamana anu Tom DeLonge, Mark Hoppus, jeung Scott Raynor. Blink-182 ngaran nu kahiji nya éta ngan Sakotéap, tapi sabab aya hiji group as ...

                                               

Bon Jovi

Bon Jovi téh hiji grup musik rock nu asal ti New Jersey, Amérika Sarikat ngabogaan tanaga, Jon Bon Jovi, Richie Sambora, Tico Torres, David Bryan jeung Hugh McDonald. Ngaran Bon Jovi soarangan dicokot tina ngaran tukang vokalisna, Jon Bon Jovi. A ...

                                               

Coldplay

Coldplay grup asal tina basa inggris nyaéta yén anggota Chris Martin, Guy Berryman, Jonny Buckland jeung Bakal Jawara. Coldplay ieu kabentuk di London, Ingggris taun dina taun 1997. Sakapeung, Coldplay nya sok kursus-kursus nu haratis sareng nu R ...

                                               

Dashboard Confessional

Dashboard Confessional grup emo asal Amérika Sarikat nu diwangun dina taun 2000 di Boca Raton, Florida ku Chris Carabba kaluar ti grup musik video Salajengna Jigana Salawasna, salaku proyék sampinganna. Dina Taun 2003, Dashboard Confessional ngar ...

                                               

Debu (grup musik)

Lebu nyaéta grup musik nu diwangun dina New Mexico, di Amérika Sarikat anu immigrated ka amérika sarikat dina taun 1999. Samemeh indit ka Indobnesia, ngaran eiu group Lebu Di Jalan. Lebu geus loba tanaga, kaasup: Daood Abdullah, A Husniah, Layla ...

                                               

Deep Purple

Jero Wungu mangrupakeun hiji grup rock teuas imah Uk nu kabentuk dina 1968 dina Hertfordshire ku Chris Curtis, Jon Gusti jeung Ritchie Blackmore. Awalna, ieu grup ieu dingaranan Bundaran nu, sedengkeun ngaran Jero Wungu sorangan dicokot tina judu ...

                                               

Efek Rumah Kaca (grup musik)

Balukar tina Kaca grup musik indie anu kawangun dina taun 2001 di Kota. Pangaruh Kaca nu sok disingget jadi ERK kabentuk ku Cholil Mahmud minangka vokalis jeung gitaris, Adrian Yunan Faisal sedengkeun pikeun latar tukang jeung bassis, jeung Akbar ...

                                               

Fall Out Boy

Budak labuh is a group of pop-punk nu ieu kabentuk ku Joe Trohman jeung Pete Wentz taun dina taun 2001. Joe jeung Pete terus ngarékrut Patrick Tunggul, T. J. Raccine jeung Mike. Ragrag Kaluar Boy dimimitian pikeun jadi kawentar dina taun 2000. Ta ...

                                               

Foo Fighters

Pejuang anu mangrupakeun grup musik rock akternatip nu ieu kabentuk dina 1994 ku drummer of Nirvana, Dave Grohl di Sorga bubar. Ngaran Pejuang Anu maranéhanana sorangan dicokot tina masalah ayana UFO jeung rupa-rupa fenomena hawa séjén dilapurkeu ...

                                               

Franz Ferdinand

Franz Ferdinand grup asal Skotlandia anu kabentuk di Glasgow, Skotlandia dina taun 2002. Personilna anu Alex Kapranos, Bob Ardiansyah, Nick McCarthy jeung Paul Thomson. "Chatéau jadi kantor puseur Unggal Jalma pikeun latihan. Chatéau téh, gudang ...

                                               

Good Charlotte

Good Charlotte mangrupakeun grup musik rock nu asli Waldorf, Maryland, Amérika sarikat nu kabentuk dina tanggal 1 April, 1996 ku Joel jeung Benji Madden. Madden baraya kainspirasi ku Beastie Budak, anu harita keur lumangsung jeung dina taun. Ngar ...

                                               

Gorillaz

Gorrilaz is a group of virtual. Gorrilaz ieu dijieun ku Damon Albarn jeung Jamie Hewlett, Damon nyaéta tanaga Blur gawé bareng jeung jamie Hewlett, komikus kreasi opat inohong, nu 2D, Mie, Murdoc Niccals jeung Russel Hobbs salaku tanaga Gorillaz. ...

                                               

Green Day

Green Day nyaéta grup musik punk rock of Kalifornia, Amerika Serikat anu kabentuk dina taun 1989. Personilna anu Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt jeung Tre Cool, jwung Al Sobrante ieu geus kaluar ayeuna. Green Day, geus dimimitian pikeun jadi pop ...

                                               

Hoobastank

Hoobastank nyaéta grup musik rock alternatip asal Amérika sarikat nu kabentuk dina taun 1994. Tanaga Hoobastank téh Doub Robb, Dan Estrin jeung Chris Hesse. Defects genetik tina Mark Lappalainen nyaéta urut anggota ieu grup téh datang kaluar dina ...

                                               

Iron Maiden

Beusi Maiden nu hiji band Metal Beurat Inggris anu ti Leyton east London anu diadegkeun dina 1975 ku bassis jeung penulis lagu utama, ku Steve Harris. Saprak mimiti, nu discography band geus ngaronjat ku jumlah total tilu puluh genep albeum: lima ...

                                               

Jamrud (grup musik)

Emily nyaéta grup musik rock diwangun dina taun 1989 dina kota Cimahi, Jawa Barat. Nu kahiji ngaran grup geus ngaran Jam Batu, arek terus robah pikeun Emily. Formasi mimiti Emily téh Azis Mangasi Siagian, Ricky Teddy, Agus jeung Oppi. Formasi ahi ...

                                               

Jet (grup musik)

Jet nyaéta grup musik rock asal Australia, anu kawangun dina taun 2001. Grup musik geus opat tanaga, kaasup Cameron Muncey, Mark Wilison, Nic Cester jeung Chris Cester. Ieu group kabentuk lamun a Nic jeung Chris Cester mirengkeun lagu klasik rock ...

                                               

Jikustik (grup musik)

Jikustik nyaéta ngaran grup nu ngadeg di Yogyakarta, 26 pébruari 1996, nu personilna Pongki, Icha, Salasa, Adhit jeung Carlo. Jikustik, nu boga ngaran G-Coustic. Maranéhanana maénna di cafe-cafe, kitu ogé lamun rillis album jeung, éta masih loba ...

                                               

Kaiser Chiefs

Kaiser Kepala suku grup rock alternatif, post punkn a revival jeung gelombang anyar nu asal tina Leeds, South Yorkshire, England. Kaiser Cheifs ieu kabentuk dina taun 1997 jeung ngabogaan lima tanaga, kaasup: Ricky Wilson, Andrew Whitey Bodas, Si ...

                                               

Keane

Kéane grup asal inggris anu mindeng disebut pikeun nganut hiji aliran piano rock. Tanaga Kéane di antarana: Thomas Oliver Chaplin, Timoteus James Béas-Oxley jeung Richard David Hughes. Kéane bulu dina Perang, Sussex Wétan di taun 1995 dina ngaran ...

                                               

Korn

Korn atawa KoЯn nyaéta grup musik rock nu sarua jeung aliran tina logam, nu alternatp jeung logam progesif asal Kalifornia, Amerika Serikat. Ieu grup musik dibentuk di Cypress, Kalifornia nu kahiji lima anggota di antara: Jonathan Sadikin, Regina ...

                                               

LArc~en~Ciel

LArc~en~Ciel ilahar disebut Laruku grup asal Jepang éta lamun Hyde, Ken, Tetsu, jeung Yukihiro. Ieu grup diwangun ku Tetsu, pebruari taun 1991. LArc~en~Ciel harti laskar pelangi dicokot tina judul hiji film perancis anu ditongton ku Tetsu. April ...

                                               

Led Zeppelin

Led Zeppelin hiji batu grup musik légendaris asal Inggris nu ieu kabentuk dina September 1968, nu personilna harita di antarana: Jimmy Page, Robert Plant, John Paul Jones jeung John Bonham. Musik-musik Led Zeppelin leuwih fitur sora gitar pisan j ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →