★ Free online encyclopedia. Did you know? page 352



                                               

Piala Intercontinental

Cup antar benua téh hiji kompetisi maén bal nu, salaku cikal Piala Dunya FIFA Club. Eta dimaénkeun antara taun 1960-an jeung taun 2004. Sadaya nu meunangna geus kungsi ngaranna a "jawara dunya" ku FIFA ku cara resmi.

                                               

Brawn GP

Hamilton sacara Grand Prix Formula 1 Téam nya eta salah sahiji hiji balap Formula 1 dina basa inggris. Tim ieu mangrupakeun akusisi ti Honda F1 nyaéta pikeun mundur dina ahir 2008 alatan terkena imbas krisis global. Boss tim ieu nyaeta Ross Brawn ...

                                               

Caterham F1

Caterham F1 mangrupakeun salah sahiji ras tina Rumus 1 anu asalna ti Malaysia. Tim ieu mangrupakeun akusisi ti BMW-Sauber F1 Téam anu ngundurkeun diri ti F1 dina bulan agustus 2009. Tim ieu dikelola jeung diawasi langsung paméréntah Malaysia. Bos ...

                                               

Force India

Force India mangrupa salah sahiji ras tina Rumus 1 anu asalna ti India. Tim ieu mangrupakeun akusisi ti tim pikeun Spyker ieu turun di 2007. Anak tim jutawa India Vijay Mallya. Debut tim ieu dimimitian di AUSTRALIA 2008. Ieu tim mangka bakal boga ...

                                               

Hispania Racing

Campos Grand Prix mangrupakeun salah sahiji ras tina Rumus 1 anu asalna ti Spanyol. Tim ieu salah sahiji "anyar raraga" nu bakal berkompetisi di F1 ti mimiti usum dina taun 2010. Tim anu dipigaduh ku urut janten pembalap F1 di taun 1980, Adrian C ...

                                               

McLaren

Téam Dunya téh hiji tim anu nuturkeun Lagu adu. Tim anu bermarkas di Woking, Surrey, britania raya. Debut tim ieu awal Grand Prix Monaco dina taun 1966. Ngaran ieu dicokot ti ngaran ka tukang grand prix sakaligus pendiri tim jeung ieu Dunya Urang ...

                                               

Mercedes Grand Prix

SUMBER mangrupa salah sahiji tim anu ngiluan, nu ngaran mobil balap ka Lagu nu dimimitian ti taun 2010. Tim ieu asalna nyaéta tim Brawn GP anu jadi juara konstruktor F1 2009 sakaligus pikeun mawa pembalapna Jenson Button pikeun jadi jawara dunya ...

                                               

Red Bull Racing

Red Bull Racing mengrupakeun mangrupa salah sahiji ras tina Rumus 1 anu asalna ti Austria. Ras tim ieu mangrupakeun akusisi ti tim Jaguar Balap nyaéta pikeun mundur dina ahir taun dina taun 2004. Ngabogaan hiji tim anu jutawan Studi nu ngagaduhan ...

                                               

Renault F1

Renault F1 mangrupakeun salah sahiji bagian ti pabrikan mobil Perancis, Dua anu ragrag dina ngaran nu mobil balap pikeun Lagu. Debut tim ieu di mimiti Grand Prix Inggris 1977. Jeung geura-giru ti aya, Dua leuwih resep jadi pamasok mesin. jantung ...

                                               

Scuderia Ferrari

Scuderia Ferrari téh salah sahiji tim nu bersaing dina ngaran ras ka tanah hiji jet tina Rumus 1. Tim A anu mana ti Italy, nu kantor puseurna nyaéta di kota Maranello. Tim berlogo kuda jingkrak ieu mangrupa hiji-hijina salah sahiji tim nu bersain ...

                                               

Scuderia Toro Rosso

Scuderia Toro Rosso mangrupa salah sahiji ras tina Rumus 1 ti Italy. Dimana saméméh usum, dina taun 2006, tim ieu leuwih oge dipikawanoh ku ngaran Minardi F1, nu katelah tim balap utama duit pas-pasan populate semangat turutan balapannya sepuh ka ...

                                               

Team US F1

Téam US F1 mangrupakeun salah sahiji ras nu hiji jeung eta dina ngaran balap Formula 1. Tim ieu salah sahiji "anyar raraga" nu rencana bakal mimiti di April 2010. Dasar tim aya di Charlotte, North Carolina, Amérika Sarikat. Demi efisiensi, rencan ...

                                               

Toyota F1

Toyota téh salah sahiji ras tim nu bersaing dina ngaran Lagu. Tim anu dipiboga ku pabrikan mobil nu pang sepuh di dunya, nu Toyota Motor Corporation. Tim Toyota bakal mimiti April di AUSTRALIA dina taun 2002 jeung drivers Mika Salo-Allan McNish. ...

                                               

Virgin Racing

Ku Ieu nya eta salah sahiji hiji balap Formula 1 anu asalna ti Inggris. Tim ieu salah sahiji "anyar raraga" nu bakal berkompetisi di F1 ti mimiti usum dina taun 2010. Dasar tim aya di Sheffield, inggris. Sateu teu balik ka F1, nu Manor ieu kawent ...

                                               

WilliamsF1

Williams Grand Prix Rékayasa, atawa biasa ieu Tapi F1 mangrupakeun salah sahiji ras tina Rumus 1 dina basa inggris. Salian Ferrari jeung McLaren, tim ieu nu paling suksés tim dina ngaran balap F1 utama nomer 7 championship dunya drivers jeung 9 j ...

                                               

Adrian Sutil

Adrian Sutil nyaeta saorang grand prix Formula 1 dina asli jerman nu ayeuna memperkuat tim Force India jeung Giancarlo Tombol. Sutil mimiti debut F1 di taun 2007 dina Spyker, jeung pikeun ngahasilkeun sapoin keur usum ieu lumangsung.

                                               

Rubens Barrichello

Rubens Goncalves Barrichello grand prix Formula 1 dina asli jerman. Ayeuna téh nya pikeun ngagabung jeung tim WilliamsF1. Barrichello mimiti April di AUSTRALIA, Afrika ka basisir Kidul di taun 1993 jeung tim Jordan Grand Prix. Ti aya sampai ayeun ...

                                               

David Coulthard

David Marshall Coulthard adalah mobil balap ti Skotlandia. Dirina henteu kungsi tumiba dina ngaran Lagu nyaéta 1 taun dina taun 1994 sampai 2008, salaku waktu nu sarua, éta téh nya pikeun ngagabung sareng tim Williams, McLaren, jeung Red Bull. Ay ...

                                               

Felipe Massa

Felipe Massa anu pamungkas balap Formula 1 anu asalna ti Brazil. Manéhna kiwari ngahiji jeung tim pikeun Bangsa jeung batur teh asal tina katilu Finlandia nyaéta pikeun jadi jawara dunya dina taun 2007, Kimi Raikkonen.

                                               

Fernando Alonso

Fernando Alonso Diaz nyaéta hiji grand prix Formula 1 anu asalna ti Spanyol. Ti mimiti usum dina 2010, Alonso ngagabung jeung tim italia, Scuderia Ferrari.

                                               

Timo Glock

Timo Glock nyaeta saorang grand prix Formula 1 anu asalna ti Jerman. Usum 2010 saterusna, manéhna ngagabung jeung tim Manor Grand Prix. Saméméh Manor, Glock kungsi ngagabung dina generasi ti mimiti musim taun 2008. Debut Glock di F1 anu dimimitia ...

                                               

Nicolas Hülkenberg

Nicolas Hulkenberg lahir di Emmerich dina Rhine, Jérman tanggal 19 agustus, 1987 nyaeta saorang grand prix Formula 1 anu asalna ti Jerman. Ayeuna manéhna ngagabung sareng tim Williams-Cosworth. Samemeh indit ka F1, Hulkenberg téh saorang grand pr ...

                                               

Jenson Button

Jenson Button Jenson Alexander Lyons Tombol nyaeta british Formula 1 asal Inggris anu ayeuna ditandatanganan gp.

                                               

Kimi Räikkönen

Kimi Matias Räikkönen adalah saorang grand prix Formula 1 anu asalna ti Finlandia. Kimi Räikkönen lamun ieu ngagenggam titel juara dunya Formula 1 anu di AUSTRALIA, Brazil di 2007. Ayeuna, Nu ngabela tim Citroen di WRC.

                                               

Michael Schumacher

Michael S. Schumacher nyaéta hiji mana grand prix Formula 1 anu asal kota Hurth-Hermulheim, Jerman. Dirina nyaéta salah sahiji katerangan nu hirup tina Rumus 1 jantung albeum. Dirina jeung kungsi jadi jawara dunya taun 1994, 1995, 2000, 2001, 200 ...

                                               

Robert Kubica

Robert Józef Kubica pangecapan Ku-bit sadaya dina IPA lahir 7 September 1984 di Krakow, Polandia nyaéta hiji tukang balap Formula 1 anu asalna ti Polandia. Marina pamungkas ras of polandia nu kahiji jeung ngan hiji di Formula 1 nepi ka kiwari.

                                               

Nico Rosberg

Nico Rosberg mangrupakeun grand prix formula hiji nu di taun 2010 bakal ngabalap kanggo tim Mercedes GP. Nico Rosberg mangrupakeun warga jerman nu ieu nyetir dibawah lambang Finlandia waktu ieu budak, sabab manéhna geus dua status kabangsaan jerm ...

                                               

Bruno Senna

Bruno Maénna Lalli téh saorang grand prix Formula 1 anu asalna ti Brazil. Ayeuna manéhna ngagabung jeung tim Campos Grand Prix. Maénna téh kaponakan awewe grand prix F1 legendaris Brazilian, Ayrton Maénna anu maot dunya di San Marino dina taun 1994.

                                               

Sebastian Vettel

Sebastian Vettel nyaete hiji tukang balap F1 mobil ti jerman. Ayeuna ngagabung jeung tim Red Bull Racing, jadi diganti pikeun posisi David Coulthard anu pensiun di ahir 2008. Saméméh anjeun bisa ngamiluankeun kontak jeung Red Bull, Vettel ngaku j ...

                                               

Mark Webber

Mark Alan Webber nyaéta hiji saorang grand prix Formula 1 anu asalna ti Australia. Ayeuna téh nya pikeun ngagabung jeung tim Red Bull Racing, disapasangkeun jeung Sebastian Vettel. Webber mimiti debut F1 AUSTRALIA dina taun 2002 jeung Minardi tim ...

                                               

Stockholm

Stockholm nyaéta ibukota Swédia, jadi tempat pamaréntahan jeung parleménna sajaba ti éta ogé jadi tempat cicingna pamingpin nagara Swédia, King Carl XVI Gustaf. Stockholm geus jadi puseur pulitik jeung ékonomi Swédia saprak 13th. Ayeuna kotamadya ...

                                               

Michael Doohan

Michael "Mick" Sydney Doohan, KAMI nyaéta urut Juara Dunya ras Grand Prix urang Australia, anu meunang lima kali dina tuluyan tina Championships Dunya 500 cc. Ngan Giacomo Agostini jeung dalapan kali meunag jeung Valentino Rossi jeung tujuh jeung ...

                                               

Jorge Lorenzo

Jorge Lorenzo Guerrero nyaéta hiji saorang nu kamari motor balapan MotoGP asal spanyol. Ayeuna manéhna pikeun ngagabung jeung tim Yamaha Racing sapanjang Ben Spies Balong téh urut jawara dunya dina 250cc kelas taun 2006-07. Balong nu mimiti debut ...

                                               

Marc Márquez

Bayu Márquez Alentà pamungkas balap motor Grand Prix urang Spanyol jeung geus dalapan kali juara dunya kajuaran Grand Prix, nu genep di antarana aya di kelas MotoGP. Márquez balap pikeun pabrik Honda saprak manéhna ancrub di MotoGP di 2013. Manéh ...

                                               

Dani Pedrosa

Daniel "Dani" Pedrosa Ramal anu purah balab motor Grand Prix urang Spayol. Pedrosa tumuwuh di hiji désa di deukeut Sabadell disebut Castellar del Vallès. Manéhna panggorana dunya jawara balap motor Grands Prix 250cc. Pedrosa jangkungna 1.58 m sar ...

                                               

Casey Stoner

Casey Stoner nyaeta saorang pamungkas ras MotoGP motor asal Australia. Ayeuna manéhna ngagabung jeung tim Repsol Honda gawé babarengan Daniel Pedrosa jeung Andrea Dovizioso. Stoner mimiti debut MotoGP di taun 2006 jeung tim LCR Honda. Dina 2007 m ...

                                               

Dale Earnhardt

Ralph Dale Earnhardt, Sr. téh grand prix mobil ka professional jeung nu boga balap tim ti Amérika Sarikat amérika. Manéhna balap di mobil balap NASCAR Runtuyan Cup antara musim 1975 nepi ka 2001. Salami waktu manéhna meunang ka 76 ahir Runtuyan P ...

                                               

Jeff Gordon

Jeffrey Gordon nyaeta saorang grand prix mobil professional anu asalna ti Amérika Sarikat amérika. Ayeuna manéhna nuju nuturkeun lomba pikeun NASCAR Ngutruk Cup Series jeung tim of Hendrick Motorsports. Manéhna nyaéta saurang rekan satim ti Jimmi ...

                                               

Jimmie Johnson

Jimmie Kenneth Johnson mangrupakeun séorang grand prix professional ti Amérika Sarikat amérika. Ayeuna manéhna ngagabung jeung tim Hendrick Motorsports, sarta ku kituna rekan satim tim Jeff Gordon. Jimmie Johnson sampai ayeuna nyekel rekor minang ...

                                               

Kasey Kahne

Kasey Kenneth Kahne hiji saorang grand prix mobil nu professional ti Amérika Sarikat. Manéhna ayeuna draft nyaéta ngaran ras di NASCAR Ngutruk Cup Series jeung tim of Hendrick Motorsports, sarta ku kituna rekan setim Jeff Gordon, Jimmie Johnson j ...

                                               

Kanye West

Kanye Omari Barat leuwih dipikawanoh minangka Kanye West lahir di Chicago, Illionis, amérika sarikat, tabel 8 juni 1977. Manéhna nyaéta saurang penyanyi Rap jeung R&amp,B nyaéta hiji nu baris produser rékaman anu asalna ti Amérika sarikat anu geu ...

                                               

Limbad

Limbad anu a tukang sihir asal amérika sarikat anu naratas April saprak SMA kénéh. Limbad anu lahir dina Tegal nu, Tengah, 6 juli 1972 ieu kawentar pikeun disinugrahan salaku Master tukang sihir dina acara The Master sidang 2 nu mibanda ku RCTI. ...

                                               

Titi Sjuman

Titi Handayani Rajobintang nyaeta aktris Indonesia. Aktris anu dipikawanoh Titi Sjuman nikah jeung Wong Aksan atawa Aksan Sjuman, urut drummer grup band Dewa 19 jeung budak leutik of sutradara, nu legendaris, Sjuman Djaja. Tata titi ogé hiji guru ...

                                               

Victoria Beckham

Victoria Caroline Adams atawa anu leuwih dipikawanoh salaku Victoria Beckham lahir di Hertfordshire, Inggris, britania raya, ping 17 April 1974.Victoria nyaéta pamajikan bola ti pamuter David Beckham. Manéhna leuwih dipikawanoh minangka anggota g ...

                                               

Ludwig van Beethoven

Ludwig van Beethoven komponis jeung pianis jerman. Beethoven dianggap salah sahiji komponis gede sakuliah sajarah, jeung mere warna nu dominan dina periode transisi antara era musik klasik jeung musik romantis di kulon musik klasik. Reputasi jeni ...

                                               

William Beebe

Charles William Beebe, hiji ahli biologi ti Amérika, nu jelajah, nu ngaprak, jeung panulis sajarah alam nu ngagabungkeun panalungtikan biologi jeung kamampuh pikeun literasi anu kawilang jarang. Manéhna mantuan pikeun manggihan hiji bathysphere. ...

                                               

Fernandel

Fernandel pikeun nempo jeung ngalawak ti Perancis. Ngaran asli Fernandel téh Fernand Joseph Désiré Contandin. Fernandel mimiti karierna salaku palawak jeung penyanyi dina panggung teater. Ngaran nu kawentar sanggeus anjeun ngadugikeun lakon Teu C ...

                                               

Perdana Mentri Arménia

Perdana Mentri Arménia nyaéta menteri pangluhurna di pamaréntahan Arménia, jeung exorbitant ku konstitusi jadi "monitoring aktivitas umum Pamaréntah pikeun ngatur gawe Departemen. "Perdana Mentri anu ditunjuk ku Présidén Arménia, tapi bisa dituru ...

                                               

Perdana Mentri Azerbaijan

Ayaz Mutallibov 27 Januari 1989 - 25 Januari 1990. Hasan Seyidov 22 Januari 1981 - 27 Januari 1989. Ali Ibrahimov 10 April Taun 1970 - 22 Januari 1981. Teymur Guliyev, juli 1953 - 1 Maret 1954 kadua kalina. Sadykh Rahimov 1 Maret 1954 - 8 Juli 19 ...

                                               

Runtuyan Perdana Mentri Jepang

Ieu téh hiji runtuyan sajarah pribadi yén Perdana Mentri Jepang. Watesan jumlah kali paréntah, pikeun boh runtuyan jeung nu séjén, disusun jeung diitung di kolok kahiji nomer administrasi jeung kolom kadua nyaeta itungan pribadi. Contona, Yasuo F ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →