★ Free online encyclopedia. Did you know? page 335



                                               

(523820) 2011 GN44

Poé 2011 GN44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260816.

                                               

(523821) 2011 RF

Poé 2011 SISTEM mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.296, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397789.

                                               

(523822) 2012 DG61

Poé 2012 DG61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.738, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�239899.

                                               

(523823) 2015 BG311

Poé 2015 BG311 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382753.

                                               

(523824) 2016 RO1

Poé 2016 RO1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.333, bari magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405361.

                                               

52387 Huitzilopochtli

Hayu 1993 OM7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.190, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 395494.

                                               

(523972) 1999 CW8

Poé nu di 1999 CW8, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�160722.

                                               

(528159) 2008 HS3

Poé 2008 HS3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.226, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288457.

                                               

(529366) 2009 WM1

Hayu urang 2009 WM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.169, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297890.

                                               

5324 Lyapunov

Hayu 5324 Lyapunov atawa 1987 SL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 15.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405904.

                                               

5332 Davidaguilar

Hayu 5332 Davidaguilar atawa 1990 sacara TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 14.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 38 ...

                                               

5370 Taranis

Hayu 5370 Taranis atawa 1986 BISA jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 15.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384802.

                                               

54509 YORP

Hayu 54509 YORP atawa 2000 PH5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.230, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�214232.

                                               

(5587) 1990 SB

Hayu taun 1990-an KEUR hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 13.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405907.

                                               

5620 Jasonwheeler

Hayu 5620 Jasonwheeler atawa 1990 sacara OA mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu j ...

                                               

(5626) Melissabrucker

Hayu 1991 FE mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 14.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405908.

                                               

(5646) 1990 TR

Hayu 1990 sacara PANGALUSNA pikeun jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 15.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405908.

                                               

5653 Camarillo

Hayu 5653 Camarillo atawa 1992 WD5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 16.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405908.

                                               

5731 Zeus

Hayu 5731 Zeus atawa 1988 VP4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.654, salaku magnitudo mutlakna 15.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384806.

                                               

5751 Zao

Hayu 5751 Zao atawa 1992 AC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.424, salaku magnitudo mutlakna 14.8. Ari nu jadi référénsina ...

                                               

5786 Talos

Hayu 5786 Talos atawa pikeun 1991 ROC jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.827, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389641.

                                               

5797 Bivoj

Hayu 5797 Bivoj atawa 1980 KU hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 309195.

                                               

5863 Tara

Hayu 5863 Nilai atawa awal taun 1983 RB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 15.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 395055.

                                               

5869 Tanith

Hayu 5869 Tanith atawa 1988 VN4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.321, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 381307.

                                               

5879 Almeria

Hayu 5879 Almeria atawa 1992 CH1 ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.289, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi réf ...

                                               

6050 Miwablock

Hayu 6050 Miwablock atawa 1992 AE nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 14.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 378644.

                                               

6063 Jason

Hayu 6063 Jason atawa 1984 ka kulawarga PLANNING mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.766, salaku magnitudo mutlakna 15.9. Ari n ...

                                               

6239 Minos

Hayu 6239 Minos atawa tina 1989 QF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�371031.

                                               

6344 P-L

Hayu 6344 P-L nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.667, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�157548.

                                               

6456 Golombek

Hayu 6456 Golombek atawa 1992 OM mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 15.9. Ari nu jadi référén ...

                                               

6489 Golevka

Hayu 6489 Golevka atawa 1991 JX nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.613, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�355155.

                                               

6569 Ondaatje

Hayu 6569 Ondaatje atawa 1993, MO téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.221, salaku magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 395062.

                                               

65803 Didymos

Poé 1996 GT nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.384, bari magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406484.

                                               

69230 Hermes

Hayu 69230 Hermes, atawa 1937 UB mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.624, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsi ...

                                               

7088 Ishtar

Hayu 7088 Ishtar atawa 1992 KU hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405924.

                                               

7092 Cadmus

Hayu 7092 Cadmus atawa 1992 LC téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.698, salaku magnitudo mutlakna 15.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384819.

                                               

719 Albert

Hayu 719 Albert atawa ka 1911 gunung fuji salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.5. Ari nu jadi réf ...

                                               

7336 Saunders

Hayu 7336 Saunders atawa 1989 RS1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 179645.

                                               

7358 Oze

Hayu 7358 Oze atawa 1995 YA3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 14.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405928.

                                               

7480 Norwan

Hayu 7480 Norwan atawa ka 1994 PC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référé ...

                                               

8013 Gordonmoore

Hayu 8013 Gordonmoore atawa 1990 sacara jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384827.

                                               

8034 Akka

Hayu 8034 Akka atawa 1992 LR mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina ...

                                               

85585 Mjolnir

Hayu 85585 Mjolnir atawa 1998 FG2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO62746.

                                               

8709 Kadlu

Hayu 8709 Kadlu atawa 1994 JF1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 371055.

                                               

887 Alinda

Hayu 887 Alinda atawa 1918 DB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 13.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405847.

                                               

9162 Kwiila

Hayu 9162 Kwiila atawa 1987 OA mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina ...

                                               

9172 Abhramu

Hayu 9172 Abhramu atawa 1989 OB mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référéns ...

                                               

96189 Pygmalion

Hayu 96189 Pygmalion atawa 1991 NT3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.308, salaku magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 400882.

                                               

9950 ESA

Hayu 9950 ESA atawa 1990 sacara VB nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 16.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 400099.

                                               

Samagaha

Samagaha téh hiji kajadian astronomis anu disababkeun ku harta ka urang pindah kana kalangkang hiji sipat, inget séjén. Istilah kuwu hal ieu sok dilarapkeun ka hiji samagaha panonpoé, lamun posisi bulan nyelip di antara bumi jeung panonpoé, atawa ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →