★ Free online encyclopedia. Did you know? page 332



                                               

(513472) 2009 CS5

Hayu urang 2009 CS5 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397770.

                                               

(513497) 2009 HB82

Hayu urang 2009 HB82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315239.

                                               

(513529) 2010 CR1

Poé 2010 CR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.734, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335233.

                                               

(513550) 2010 NG3

Poé 2010 NG3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315249.

                                               

(513572) 2010 VX39

Poé 2010 VX39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377817.

                                               

(513711) 2012 PC20

Poé 2012 PC20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.184, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331326.

                                               

(513776) 2013 AA2

Poé 2013 AA2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 254826.

                                               

(513916) 2014 AR46

Poe 2014 AR46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.210, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369197.

                                               

(514041) 2014 MQ18

Poe 2014 MQ18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 15.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397852.

                                               

(514150) 2015 KJ57

Poé 2015 KJ57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361259.

                                               

5143 Heracles

Hayu 5143 Heracles atawa 1991 VL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.772, salaku magnitudo mutlakna 14.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405902.

                                               

(514568) 1994 RC

Poé éta dina taun 1994 SALILA salah sahiji astéroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.603, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264917.

                                               

(514571) 1996 RY3

Poé 1996 RY3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.139, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292076.

                                               

(514596) 2003 FG

Poé 2003 FG nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.715, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369015.

                                               

(514597) 2003 MD7

Poé 2003 MD7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K02.

                                               

(514652) 2005 SC71

Ayeuna dina 2005 SC71 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.383, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335175.

                                               

(514846) 2008 EQ7

Poé 2008 EQ7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.223, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 258362.

                                               

(514914) 2008 TN26

Poé 2008 TN26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.633, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277181.

                                               

(515010) 2009 SK2

Hayu urang 2009 SK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397773.

                                               

(515049) 2010 FL

Poé 2010 FL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.655, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�187163.

                                               

(515082) 2010 TM3

Poé 2010 TM3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.218, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353645.

                                               

(515335) 2013 AW60

Poé 2013 AW60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 403034.

                                               

(515446) 2013 UG5

Poé 2013 UG5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380387.

                                               

(515639) 2014 MK27

Poe 2014 MK27 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.339, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K09.

                                               

(515767) 2015 JA2

Poé 2015 JA2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409529.

                                               

(516154) 2016 CL32

Poé 2016 CL32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380412.

                                               

(516155) 2016 DP

Poé 2016 WISHES ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409560.

                                               

(516396) 2000 WY28

Hayu urang 2000 WY28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.290, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377759.

                                               

(516398) 2001 HW15

Poé nu di 2001 HW15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.253, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368998.

                                               

(516420) 2003 FS2

Poé 2003 FS2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285662.

                                               

(516428) 2003 UR12

Poé 2003 UR12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 124413.

                                               

(516454) 2005 FN4

Ayeuna dina 2005 FN4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.764, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�168680.

                                               

(516457) 2005 HM3

Poé nu di 2005 ka HM3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380336.

                                               

(516641) 2008 GB110

Poé 2008 GB110 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 264979.

                                               

(516734) 2009 FG1

Hayu urang 2009 FG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.272, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277190.

                                               

(516803) 2010 JG88

Poé 2010 JG88 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.385, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339439.

                                               

(516868) 2011 GC60

Poé 2011 GC60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397786.

                                               

(516976) 2012 HM1

Poé 2012 HM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409411.

                                               

(516986) 2012 QP10

Poé 2012 QP10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.355, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377840.

                                               

(517046) 2013 AA53

Poé 2013 AA53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.667, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361208.

                                               

(517681) 2015 DE198

Poé 2015 DE198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353713.

                                               

(517829) 2015 RL82

Poé 2015 RL82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�394285.

                                               

(518424) 2000 WK107

Hayu urang 2000 WK107 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO72241.

                                               

(518426) 2002 ON4

Hayu 2002 ON4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353583.

                                               

(518440) 2004 CL1

Poé éta dina taun 2004 CL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322129.

                                               

(518463) 2005 JY80

Ayeuna dina 2005 JY80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369028.

                                               

(518469) 2005 LH8

Ayeuna dina 2005 LH8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154153.

                                               

(518507) 2006 EE1

Poé 2006 EE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294815.

                                               

(518635) 2008 HO3

Poé 2008 HO3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.651, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281893.

                                               

(518638) 2008 JP14

Poé 2008 JP14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.619, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�281893.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →