★ Free online encyclopedia. Did you know? page 331



                                               

(508772) 1998 WP7

Hayu 1998 WP7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397717.

                                               

(508774) 1999 JE1

Poé nu di 1999 JE1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.702, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322105.

                                               

(508786) 2000 BL19

Hayu urang 2000 BL19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.637, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�155913.

                                               

(508796) 2000 KN44

Hayu urang 2000 KN44 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 159065.

                                               

(508861) 2002 RN38

Hayu 2002 RN38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.673, salaku magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271191.

                                               

(508871) 2003 CN17

Poé 2003 CN17 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�271195.

                                               

(508905) 2003 WX87

Poé 2003 WX87 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 266877.

                                               

(508912) 2004 BB

Ari anu 2004 BARUDAK téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121580.

                                               

(508918) 2004 BG86

Poé éta dina taun 2004 BG86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.613, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331239.

                                               

(508967) 2004 VC17

Poé éta dina taun 2004 VC17 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.811, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�208205.

                                               

(508997) 2005 FL4

Ayeuna dina 2005 FL4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.722, salaku magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149962.

                                               

(509073) 2005 UM5

Ayeuna dina 2005 UM5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397739.

                                               

(509102) 2005 VB7

Ayeuna dina 2005 VB7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186999.

                                               

(509191) 2006 OC5

Poé 2006 OC5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.653, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�266893.

                                               

(509192) 2006 OD7

Poé 2006 OD7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.166, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335183.

                                               

(509353) 2007 AT2

Poé nu dina 2007 AT2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.375, bari magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 241908.

                                               

(509456) 2007 LF

Ayeuna 2007 L. béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�153591.

                                               

(509520) 2007 WB

Poé nu dina 2007 WB jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.710, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311305.

                                               

(509523) 2007 XP3

Poé nu dina 2007 XP3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.887, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294833.

                                               

(509569) 2008 CJ70

Poé 2008 CJ70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.152, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 258361.

                                               

(509821) 2008 WQ63

Poé 2008 WQ63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�160909.

                                               

(509935) 2009 QL8

Hayu urang 2009 QL8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�266918.

                                               

(510055) 2010 FH81

Poé 2010 FH81 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.210, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292154.

                                               

(510073) 2010 JF88

Poé 2010 JF88 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.658, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264998.

                                               

(510160) 2010 XO56

Poé 2010 XO56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.112, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393491.

                                               

(510190) 2011 CX7

Poé 2011 CX7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409382.

                                               

(510238) 2011 FC29

Poé 2011 FC29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409386.

                                               

(510262) 2011 HJ61

Poé 2011 HJ61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392366.

                                               

(510529) 2012 EY11

Poé 2012 EY11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.151, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K09.

                                               

(511002) 2013 MZ5

Poé 2013 MZ5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.177, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369186.

                                               

(511008) 2013 PX6

Poé 2013 PX6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.653, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288535.

                                               

(511064) 2013 TH5

Poé 2013 TH5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285779.

                                               

(511137) 2013 XM24

Poé 2013 XM24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369197.

                                               

(511243) 2014 BS32

Poe 2014 BS32, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.217, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377864.

                                               

(511520) 2014 QW296

Poe 2014 QW296 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327165.

                                               

(511523) 2014 QS439

Poe 2014 QS439 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392452.

                                               

(511600) 2015 AZ245

Poé 2015 AZ245 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.733, salaku magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403089.

                                               

(511684) 2015 BN509

Poé 2015 BN509 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409521.

                                               

(511777) 2015 EZ

Poé 2015 EZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.284, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�354525.

                                               

(511808) 2015 FH120

Poé 2015 FH120 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.609, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349337.

                                               

(512242) 2015 XZ261

Poé 2015 XZ261 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374508.

                                               

(512244) 2015 YE18

Poé 2015 YE18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409553.

                                               

(513125) 1997 GC32

Hayu urang 1997 GC32 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.653, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�404921.

                                               

(513126) 1998 QP

Hayu 1998 QP nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303296.

                                               

(513138) 2002 CY58

Hayu 2002 CY58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.385, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�173870.

                                               

(513163) 2003 YT124

Poé 2003 YT124 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190370.

                                               

(513165) 2004 CK39

Poé éta dina taun 2004 CK39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.832, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196602.

                                               

(513181) 2005 BS27

Ayeuna dina 2005 BS27, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.385, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230203.

                                               

(513182) 2005 CV38

Ayeuna dina 2005 CV38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 168666.

                                               

(513312) 2007 DM41

Poé nu dina 2007 DM41 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373462.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →