★ Free online encyclopedia. Did you know? page 330



                                               

(501878) 2014 WF365

Poe 2014 WF365 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.763, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353713.

                                               

(501934) 2014 XT3

Poe 2014 XT3 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335313.

                                               

(503274) 2015 QE9

Poé 2015 QE9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.249, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369261.

                                               

(503277) 2015 RT83

Poé 2015 RT83 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.303, bari magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373589.

                                               

(503293) 2016 AA9

Poé 2016 AA9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.243, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386960.

                                               

(503861) 1998 WZ1

Hayu 1998 WZ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409270.

                                               

(503865) 1999 VM11

Poé nu di 1999 VM11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.279, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 202378.

                                               

(503871) 2000 SL

Hayu urang 2000 SL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402921.

                                               

(503880) 2000 YJ29

Hayu urang 2000 YJ29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.832, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�217983.

                                               

(503892) 2001 UF18

Poé nu di 2001 UF18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.610, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392276.

                                               

(503911) 2002 FD6

Hayu 2002 FD6, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264923.

                                               

(503941) 2003 UV11

Poé 2003 UV11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.763, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386748.

                                               

(503960) 2004 QF1

Poé éta dina taun 2004 QF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.290, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386750.

                                               

(503966) 2004 RX109

Poé éta dina taun 2004 RX109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.812, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311262.

                                               

(504025) 2005 RQ6

Ayeuna dina 2005 RQ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.551, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285670.

                                               

(504033) 2005 UN157

Ayeuna dina 2005 UN157 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.856, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397740.

                                               

(504034) 2005 UJ159

Ayeuna dina 2005 UJ159 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.832, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232531.

                                               

(504074) 2006 AD

Poé éta dina taun 2006 AD, nyaeta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357127.

                                               

(504181) 2006 TC

Poé éta dina 2006 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.912, bari magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392312.

                                               

(504256) 2006 VD13

Poé 2006 VD13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339401.

                                               

(504392) 2007 VO243

Poé nu dina 2007 VO243 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.401, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409335.

                                               

(504505) 2008 MH1

Poé 2008 MH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221124.

                                               

(504680) 2009 EO2

Hayu urang 2009 éo2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�181272.

                                               

(504711) 2009 SP171

Hayu urang 2009 SP171 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349262.

                                               

(504800) 2010 CO1

Poé 2010 CO1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.218, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392354.

                                               

(504827) 2010 KZ117

Poé 2010 KZ117 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 279186.

                                               

(504887) 2010 WL

Poé 2010 WL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 192198.

                                               

(504928) 2011 CO2

Poé 2011 CO2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349275.

                                               

(504994) 2011 JU2

Poé 2011 JU2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327103.

                                               

(505019) 2011 QH21

Poé 2011 QH21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.233, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322260.

                                               

(505093) 2011 VQ5

Poé 2011 VQ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331322.

                                               

(505169) 2012 SQ56

Poé 2012 SQ56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405018.

                                               

(505178) 2012 TV78

Poé 2012 TV78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342276.

                                               

(505657) 2014 SR339

Poe 2014 SR339 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K09.

                                               

(505667) 2014 UV33

Poe 2014 UV33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339503.

                                               

(506074) 2015 UM67

Poé 2015 UM67 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.687, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409547.

                                               

(506425) 2000 DQ110

Hayu urang 2000 DQ110 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.630, salaku magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 227396.

                                               

(506437) 2000 WL10

Hayu urang 2000 WL10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.717, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167553.

                                               

(506459) 2002 AL14

Hayu 2002 AL14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.126, bari magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO97543.

                                               

(506491) 2003 UW29

Poé 2003 UW29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.838, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102178.

                                               

(506590) 2005 XB1

Ayeuna dina 2005 XB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215103.

                                               

(506732) 2006 VW2

Poé 2006 VW2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.294, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303326.

                                               

(506779) 2006 YY2

Poé 2006 YY2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.406, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 187074.

                                               

(506859) 2007 VW137

Poé nu dina 2007 VW137 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.739, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277170.

                                               

(506951) 2008 KV28

Poé 2008 KV28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 370295.

                                               

(507355) 2011 VV5

Poé 2011 VV5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.693, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397798.

                                               

(507366) 2011 XO3

Poé 2011 XO3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.661, salaku magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 267544.

                                               

(507422) 2012 QB17

Poé 2012 QB17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.369, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409415.

                                               

(507716) 2013 UP8

Poé 2013 UP8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403055.

                                               

(507847) 2014 GM1

Poe 2014 GM1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392444.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →