ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 33



                                               

Dimas Séto

Dimas Séto. Karirna salaku selebritis dimimitian sanggeus meunang pemilihan Top Guess 1998 Majalah Aneka, anu saterusna ngajadikeun manéhna artis sajumlah produk pariwara. Suksés minangka béntang pariwara, Dimas tuluy boga kasempetan ngabintangan ...

                                               

Dolph Lundgren

Hans Lundgren atawa dipikawanohna mah Dolph Lundgren nyaéta saurang aktor Hollywood asal Swédia. Salian dipikawanoh salaku aktor, dirina ogé dipikawanoh salaku saurang sutradara sarta pacinta seni béla diri. Dolph lahir ti pasangan Brigitta anu s ...

                                               

Donita

Noni Anissa Ramadhani leuwih dipikawanoh Donita, nyaéta saurang aktris sakaligus panyanyi asal Indonésia. Manéhna dipikawanoh minangka modél, béntang sinetron, sarta layar lebar. Donita keur riweuh nyiapkeun album solona anu rencanana medar taun ...

                                               

Donny Alamsyah

Hati Merdeka 2011 minangka Tomas Matulessy Kisah 3 Titik 2013 Cinta di Saku Celana 2012 minangka Ahmad Negeri 5 Menara 2012 minangka Ustadz Salman Merah Putih 2009 minangka Tomas Matulessy Gie 2005 minangka Jaka Cita-Citaku Setinggi Tanah 2012 Da ...

                                               

Dudé Harlino

Dudé Harlino nyaéta saurang pemeran sinetron sarta film Indonésia. Ngaran Dude nyaéta singgetan ti" Dua Désémber” nyaéta tanggal kalahiranana. Dude Harlino mimitian dipikawanoh sanggeus suksés ngajalankeun sinétron di Rcti kawas Intan taun 2006– ...

                                               

Dérby Roméro

Dérby Roméro nyaéta saurang aktor Indonésia anu dipikawanoh sanggeus maén dina film PETUALANGAN SHERINA. Derby Romero anu ngagem agama Protestan ieu ogé kungsi berperan dina film Janus Soldadu Terakhir. Derby Romero anu mimiti aya di film PETUALA ...

                                               

Déwi Lestari

Dewi Lestari Simangunsong atawa Déwi Lestari leuwih dipikawanoh Dee nyaéta saurang panyanyi sakaligus panyipta lagu asal Indonésia. Dee mimiti dipikawanoh ku masarakat minangka anggota trio vokal Rida Sita Dewi. Dee nyaéta alumnus SMA Negeri 2 Ba ...

                                               

Déwi Perssik

Déwi Murya Agung dipikawanoh minangka Déwi Perssik, nyaéta saurang panyanyi dangdut anu ténar liwat "goyang ragaji", nyaéta goyangan anu mirip siga ngaragaji maju mundur. Déwi anak ti pasangan Mochammad Aidil jeung Sri Muna. Déwi nyaéta anak bung ...

                                               

Ebiet G Adé

Ebiet G. Adé nyaéta saurang penyanyi sarta panyipta lagu anu geus ngalégenda. Ngaran Ébiet G Adé nyaéta modifikasi ti Abid Ghoffar AD sarta AD-na dimamanis ku sorangan jadi Adé.

                                               

Eddie Murphy

Edward Regan Murphy atawa leuwih dipikawanoh Eddie Murphy.Karir salaku komédian dimimitian nalika lalaki turunan Amerika-Afrika ieu nalika umurna 13 taun, babarengan jeung babaturanana Mitchell Kyser.Ti umur 15 taun Eddie geus boga kamampuh dina ...

                                               

Farhat Abbas

Farhat Abbas nyaéta saurang pemeran sinetron sarta film Indonésia. Farhat Abbas mimitian dipikawanoh sanggeus suksés ngajalankeun sinétron di Rcti kawas Intan taun 2006– 2007. Tapi sabenerna ngaran Farhat Abbas geus mimitian éksis di layar kaca t ...

                                               

Gatot Nurmantyo

Umum TNI Gatot Huluna, nyaéta Komandan Tentara Nasional Indonésia. Saméméhna, Billy téh Pupuhu Staf ti angkatan Darat ka-30 anu mimiti ngabdi ti ping 25 juli 2014 sanggeus ditunjuk ku Présidén Susilo Bambang Yudhoyono keur ngaganti Umum TNI Budim ...

                                               

Hamad bin Isa Al-Khalifah

Hamad bin Isa bin Salman Al-Khalifah nyaéta Raja Bahrain nu ayeuna. Anjeunna satacanna ngajabat salaku Emir. Anjeunna téh putrana Isa bin Salman Al-Khalifah, Emir nu saméméhna. Bahrain enggeus aya dina kakawasaan dinasti Al-Khalifah saprak taun 1783.

                                               

Hanung Bramantyo

Setiawan Hanung Bramantyo leuwih dipikawanoh Hanung Bramantyo nyaéta saurang aktor tur sutradara asal Indonésia. Dina kahirupan pribadina, Hanung jeung Yanesthi Hardini kaayaan rumah tanggana keur aya di tungtung tanduk. Prosés perceraian Hanung ...

                                               

Happy Asmara

Heppy Rismanda Hendranata leuwih kasohor salaku Happy Asmara nyaéta hiji panyanyi, panulis lagu asal Indonésia.

                                               

Syéikh Hasina

Syéikh Hasina ; gumelar di Tungipara, Pakistan Wétan, 28 Séptémber 1947; umur 73 taun) nyaét saurang Perdana Mentri Bangladés kiwari.

                                               

Hatna Danarda

Hatna Danarda atawa nu leuwih dipikawanoh ku ngaran Arda nyaéta panyanyi jeung vokalis grup band Naff.

                                               

Morihiro Hosokawa

Morihiro Hosokawa nyaéta salah saurang pulitikus Jepang nu jadi Perdana Mentri Jepang ka-79 ti 9 Agustus 1993 nepi ka 28 April 1994.

                                               

Hédi Yunus

Hédi Sulaeman leuwih dipikawanoh Hédi Yunus nyaéta saurang panyanyi anu populér bareng jeung grupna Kahitna. Dina karirna, Hedi pernah dipecat ti Kahitna taun 2000 ku sabab kang Hedi telat nalika rék minton disalah sahiji acara penting di Bandung ...

                                               

Rifda Irfanaluthfi

Rifda Irfanaluthfi mangrupa pesenam artistik Indonesia. Rifda mangrupa meunangeun medali perak senam lantai dina Pesta Olahraga Asia Tenggara ka 28 di Singapura taun 2015.

                                               

Dahlan Iskan

Prof. Dr.H.C. Dahlan Iskan, nyaéta Céo koran Jawa Pos jeung Jawa Pos Group, nu markasna di Surabaya. anjeunna ogé Direktur Utama PLN ti 23 Désémber 2009. Dina kaping 19 Oktober 2011, patali jeung ayana reshuffle Kabinet Indonesia Bersatu II, Dahl ...

                                               

Isyana Sarasvati

Isyana Sarasvati nyaéta hiji panyanyi ogé panulis lagu, kabangsaan Indonésia. Isyana nyaéta lulusan ti Nanyang Akademi Fine Arts, Singapura jeung Royal College of Music, Britania Raya. Isyana nulis sadaya laguna anjeuna ogé kantos janten panyanyi ...

                                               

Ivan Lanin

Ivan Lanin nyaéta salah sahiji ahli internét di Indonésia. Ivan Lanin katelah ku jadi aktivis anu nganjurkeun basa Indonésia anu baku tur padanan basa luar negeri dina basa Indonésia, umumna di sababaraha situs web saperti Facebook jeung Twitter. ...

                                               

Iyéth Bustami

Sri Barat leuwih dipikawanohna mah Iyéth Bustami nyaéta saurang panyanyi dangdut Indonésia anu mimiti ténarna liwat lagu Laksamana Raja di Laut dina taun 2003. Iyéth ditikah ku Éka Sapta Nugraha dina tanggal 6 April 2004, dipaparin anak nu tuluy ...

                                               

Jack Wilshere

Wasta:Jack Andrew Garry Wilshere Tempat Ping Gumelar: Stevenage, Inggris, 1 Januari 1992 nama tidak sah; misalnya, terlalu banyak Posisi: Gelandang tengah Jangkung: 173 cm

                                               

Justin Timberlake

Justin Randall Timberlake leuwih dipikawanoh Justin Timberlake nyaéta penyanyi asal Amérika Sarikat.

                                               

Jénnifer Lopéz

Jénnifer Lopéz nyaéta saurang panyanyi asal Amérika Sarikat. Jénnifer kawilang multitalénta, ku sabab lian ti dunya musik ogé Jénnifer aktif dina dunya akting, panulis, dancer, desainer, sarta produser. Bapana saurang spésialis komputer sedengkeu ...

                                               

Kabupatén Ciamis

Kabupatén Ciamis nyaéta kabupatén di Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Ibu kotana téh Kacamatan Ciamis. Ieu kabupatén aya di beulah kidul wétan Jawa Kulon, watesna Kabupatén Majaléngka jeung Kabupatén Kuningan di beulah kalér, Kabupatén Cilacap, Ja ...

                                               

Kaisar Akihito Jepang

Kaisar Jepang Akihito nyaéta Kaisar Jepang kiwari sarta mangrupa kaisar ka-125 dumasar kana runtuyan suksesi tradisional. Kaisar Akihito mangrupa kaisar nu dipihormat teu ngan sakadar di Jepang. Di Jepang, kaisar tara dumasar kana ngaran mimiti, ...

                                               

Kim So-hyun

Kim So-hyun nyaéta saurang aktris asal Koréa Kidul. So-hyun ngamimitian ti keur umur 7 taun. Kim ogé pernah ngabéntangan musik vidio ti boy band nyaéta Touch, Hi.ni jeung Boyfriend. Dunya MC ogé pernah dilanglang, So-hyun pernah jadi MC dina acar ...

                                               

Maruf Amin

Prof. Dr. K. H. Maruf Amin) nyaéta politikus Indonesia, ulama, jeung dosen anu ayeuna janten Wakil Présidén Indonésia. Maruf sateuacanna jadi anggota Déwan Panaséhat Présidén salami kapamimpinan Présidén Susilo Bambang Yudhoyono. Dina kaping 9 Ag ...

                                               

Mahmud Ahmadinejad

Mahmud Ahmadinejad basa Pérsia: محمود احمدی‌نژاد, Mahmūd Ahmadinezhād dangukeun, gumelar 28 Oktober 1956; umur 64 taun) nyaéta Présidén Iran ka-6.

                                               

Masita Mahmudin

Kiprah Masita minangka tim ganda campuran badminton geus muncul ti taun 2013 kénéh, sarta kungsi dipasangkeun jeung sababaraha pamaén badminton séjén dina rupa-rupa laga tanding. Antarana baé dina taun 2013 Masita kungsi jadi pasangan maén Kevin ...

                                               

Mariah Carey

Mariah Carey babar di nyaéta saurang panyanyi asak Amérika Sarikat anu kasohor ku album na anu dipedal taun 1990.

                                               

Marilyn Manson

Brian Hugh Warner atawa anu kasohor Marilyn Manson nyaéta saurang panyanyi, aktris, katut vokalis grup musik Marilyn Manson. Ngaran Marilyn Manson dicokot tina ngaran 2 sosok anu dipikaresep ku manéhna, nyaéta Marilyn Monroe jeung Charles Manson. ...

                                               

Marty Natalegawa

Dr. Raden Marty Muliana Natalegawa, M.Phil, B.Sc nyaéta Duta Indonésia pikeun PBB saprak 5 Séptember 2007.

                                               

Melanie Chisholm

Melanie Chisholm nyaéta saurang penyanyi, pangarang lagu, jeung aktris warga nagara Inggris. Manéhna sakola di Fairfield High School tempat manéhna diajar nari jeung nyanyi.Sabada lulus ti sakola menengah dina usia 15 taun, manéhna neruskeun ka t ...

                                               

Michelle Arthamevia

Michelle Arthamevia atawa Chelle Elovii, Basa Arab: ميشيل ارتخاء gumelar di Kota Tangerang Selatan, 11 Juni 1999; umur 21 taun nyaéta modél ti City Béautiful Elovii Tangsel. Michelle ieu sakali ngalakonan kagiatan dipigawé ku Kak Seto Muyadi di P ...

                                               

Haruki Murakami

Haruki Murakami nyaéta panulis anu pangsaéna di Jepang. Karya-fiksi dina fiksi sareng nonfik parantos nampi seueur kritik sareng klaim, boh di Jepang sareng ka luar negeri, kalebet pada World Fantasy Award jeung Frank OConnor International Short ...

                                               

Mégawati Sukarnoputri

Megawati Sukarnoputri, présidén Indonésia nu kalima sareng Wakil présidén Indonésia nu ka dalapan. Ayeuna ngajabat Ketua Umum Partey Demokrasi Indonésia Perjuangan, sareng istri ti ketua MPR nu keur ngajabat Taufiq Kiemas.

                                               

Narji

Sunarji leuwih dipikawanohna mah Narji nyaéta saurang palawak anu ténar liwat grup lawak Cagur. Grup lawak ieu dijejeran ku Narji, Wéndy jeung Déni, anu mimiti midang dina program-program bodoran di stasiun tipi TPI, salah sahijina acara Chatting ...

                                               

Naser Al-Sebai Hlasi

Naser Al-Sebai Hlasi nyaéta saurang pamaén bal ti Suriah. Anjeunna ayeuna maén di Persib Bandung salaku bék.

                                               

Nazril Irham

Nazril Irham, leuwih dipikawanoh Ariel atawa Ariel Noah nyaéta saurang panyanyi sarta salah saurang personil Noah. Bapana nyaéta saurang pagawé lapang di pausahaan minyak Pertamina. Samentara indungna nyaéta ibu rumah tangga. Alatan berprofesi mi ...

                                               

Nicki Minaj

Onika Tanya Maraj, sacara profesional dipikawanoh minangka Nicki Minaj, nyaéta saurang rapper, panyanyi jeung panulis lagu turunan Trinidad-Amérika. Nicki dumuk di Saint James, Trinidad jeung Tobago jeung ninina nepi ka umur lima taun. Nalika umu ...

                                               

Noorca M. Massardi

Noorca M. Massardi nyaéta aktor, sastrawan, jurnalis jeung panulis skénario Indonesia. Anjeunna katelah ku sababaraha karya saperti drama Perjalanan Kehilangan jeung Kuda-kuda. Anjeunna dulur kembar ti Yudhistira ANM Massardi, salah sahiji sastra ...

                                               

Numan Abdul Hakim

Numan Abdul Hakim nyaeta Wakil Gubernur Jawa Barat ka-7 di periode 2003-2008. Manehna wakil ti gubernur Jawa Kulon Danny Setiawan.

                                               

Park Ji-Sung

Park Ji-Sung gumelar di Seoul, Koréa Kidul, 25 Pébruari 1981; umur 40 taun nyaéta salah saurang pamaén Sepak Bola ti Koréa Kidul. Ayeuna anjeunna jadi salah sahiji pamaén dina tim gedé di Inggris nyaéta Manchester United.

                                               

Paus Fransiskus

Fransiskus nyaéta Paus ka-266. Ku kituna, anjeunna téh pamingpin Garéja Katolik Roma sakaligus pupuhu nagara ti Nagara Kota Vatikan. Saprak taun 1998 nepi ka kapilih salaku Paus dina Konklaf Kapausan 2013 poé kadua, 13 Maret 2013, anjeunna mangru ...

                                               

Raffi Ahmad

Raffi Faridz Ahmad leuwih dipikawanoh Raffi Ahmad nyaéta saurang aktor asal Indonésia, anak ti papasangan Munawar Ahmad sarta Amy Qanita nyaéta putra cikal. Dina kahirupan cintana, aktor anu mindeng meunang cap minangka playboy sempet jadi kabogo ...

                                               

Rain Chudori

Rain Chudori Soerjoatmodjo nyaéta saurang panulis, kurator, jeung aktris Indonésia. Manéhna babar ti pasangan panulis jeung jurnalis, Leila S. Chudori jeung Yudhi Soerjoatmodjo. Ti umur 14 taun, manéhna tos loba nulis carpon dina basa Inggris nu ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →