★ Free online encyclopedia. Did you know? page 329



                                               

(496018) 2008 NU

Hayu 2008 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.530, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 230248.

                                               

(496124) 2010 EK12

Poé 2010 EK12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307014.

                                               

(496174) 2011 CQ4

Poé 2011 CQ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397785.

                                               

(496230) 2012 CL2

Poé 2012 CL2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339460.

                                               

(496326) 2013 LB1

Poé 2013 LB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409445.

                                               

(496327) 2013 MY6

Poé 2013 MY6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349318.

                                               

(496816) 1989 UP

Poé 1989 NEPI ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392273.

                                               

(496817) 1989 VB

Poé 1989 VB nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409270.

                                               

(496818) 1993 RA

Ari dina MÉI 1993, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 264917.

                                               

(496837) 1998 SB15

Ayeuna dina taun 1998 nu SB15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.161, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292076.

                                               

(496860) 1999 XL136

Poé nu di 1999 XL136 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402921.

                                               

(496861) 2000 BE19

Hayu urang 2000 BE19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373432.

                                               

(496869) 2000 QU7

Hayu urang 2000 QU7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.649, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO62304.

                                               

(496901) 2001 HB

Poé nu di 2001 HB nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.694, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�300572.

                                               

(496962) 2002 GP186

Hayu 2002 GP186 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.331, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335159.

                                               

(496981) 2002 RP28

Hayu 2002 RP28 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.391, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374376.

                                               

(497025) 2003 QW30

Poé 2003 QW30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102154.

                                               

(497094) 2004 AH

Poé éta dina taun 2004 AH, jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.424, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 114708.

                                               

(497096) 2004 BW1

Poé éta dina taun 2004 BW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 189258.

                                               

(497113) 2004 EK1

Poé éta dina taun 2004 EK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.251, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196602.

                                               

(497117) 2004 FU4

Poé éta dina taun 2004 FU4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342212.

                                               

(497135) 2004 QD20

Poé éta dina taun 2004 QD20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.698, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397732.

                                               

(497174) 2004 TK10

Poé éta dina taun 2004 nu TK10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392292.

                                               

(497176) 2004 TQ13

Poé éta dina taun 2004 TQ13, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409297.

                                               

(497232) 2005 EF

Ayeuna dina 2005 EF nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.166, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277138.

                                               

(497236) 2005 EJ94

Ayeuna dina 2005 EJ94 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 273888.

                                               

(497245) 2005 FH

Ayeuna dina 2005 FH nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297839.

                                               

(497626) 2006 QT89

Poé 2006 QT89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397747.

                                               

(498066) 2007 RM133

Poé nu dina 2007 RM133 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322174.

                                               

(498068) 2007 RT146

Poé nu dina 2007 RT146 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285690.

                                               

(498125) 2007 TG15

Poé nu dina 2007 TG15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 331264.

                                               

(498143) 2007 TR65

Poé nu dina 2007 TR65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�245876.

                                               

(498441) 2008 AZ110

Poé 2008 AZ110 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409337.

                                               

(498548) 2008 GH110

Poé 2008 GH110 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339416.

                                               

(498550) 2008 HV4

Poé 2008 HV4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346230.

                                               

(498918) 2009 BF

Kiwari taun 2009, BODO téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.307, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285711.

                                               

(499307) 2009 WC52

Hayu urang 2009 WC52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J70.

                                               

(499490) 2010 MW

Poé 2010 MW mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322229.

                                               

(499496) 2010 MR87

Poé 2010 MR87 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.391, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 260806.

                                               

(499582) 2010 TH19

Poé 2010 TH19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 262179.

                                               

(499672) 2010 VK188

Poé 2010 VK188 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 192638.

                                               

(499986) 2011 NP

Poé 2011 NP téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.195, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357168.

                                               

(499998) 2011 PT

Poé 2011 WAKTU-nyaeta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.215, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327106.

                                               

(500080) 2011 WV134

Poé 2011 WV134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.679, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�237413.

                                               

(500094) 2012 BC20

Poé 2012 BC20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.279, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397802.

                                               

(500136) 2012 CO46

Poé 2012 CO46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.197, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342272.

                                               

(500749) 2013 AP60

Poé 2013 AP60 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.750, salaku magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J67.

                                               

(500922) 2013 PE26

Poé 2013 PE26, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349318.

                                               

5011 Ptah

Hayu 5011 Ptah atawa 6743, P-L-hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389633.

                                               

(501243) 2013 VG13

Poé 2013 VG13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.355, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392430.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →