★ Free online encyclopedia. Did you know? page 328



                                               

(488474) 1999 HD1

Poé nu di 1999 HD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403178.

                                               

(488490) 2000 AF205

Hayu urang 2000 AF205 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.277, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403183.

                                               

(488515) 2001 FE90

Poé nu di 2001 FE90 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403191.

                                               

(488615) 2002 SR

Hayu 2002 MANGSA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.196, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403222.

                                               

(488645) 2003 OV

Poé 2003 O. téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.859, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403231.

                                               

(488698) 2003 XV10

Poé 2003 XV10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.679, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403245.

                                               

(488789) 2004 XK50

Poé éta dina taun 2004 XK50 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.689, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403272.

                                               

(489453) 2007 BX48

Poé nu dina 2007 BX48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403451.

                                               

(489486) 2007 GS3

Poé nu dina 2007 GS3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.129, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403459.

                                               

(489900) 2008 KP

Poé 2008 PASAR mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.790, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403571.

                                               

(490354) 2009 FF19

Hayu urang 2009 FF19 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403692.

                                               

(490684) 2010 LL34

Poé 2010 LL34 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403784.

                                               

(491007) 2011 GL62

Poé 2011 GL62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.707, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403872.

                                               

(491424) 2012 ET14

Poé 2012 ET14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403991.

                                               

(491567) 2012 RG3

Poé 2012 RG3 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�404030.

                                               

(492478) 2014 NB39

Poe 2014 NB39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.686, bari magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�404273.

                                               

(494658) 2000 UG11

Hayu urang 2000 UG11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J75.

                                               

(494689) 2004 JR

Poé éta dina taun 2004 JEUNG hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.646, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K32.

                                               

(494690) 2004 JQ1

Poé éta dina taun 2004 JQ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J67.

                                               

(494696) 2004 RN335

Poé éta dina taun 2004 RN335 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

(494697) 2004 SW55

Poé éta dina taun 2004 SW55 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.334, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K02.

                                               

4947 Ninkasi

Hayu 4947 Ninkasi atawa 1988 TJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.169, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 344340.

                                               

(494706) 2005 GL9

Ayeuna dina 2005 GL9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.897, salaku magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K33.

                                               

(494713) 2005 OU2

Ayeuna dina 2005 OU2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386755.

                                               

(494880) 2008 SQ7

Poé 2008 SQ7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.298, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K12.

                                               

(494975) 2009 WO106

Hayu urang 2009 WO106 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.385, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K33.

                                               

(495021) 2010 SH15

Poé 2010 SH15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.033, bari magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409373.

                                               

(495102) 2011 UU106

Poé 2011 UU106 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K32.

                                               

(495168) 2012 HC34

Poé 2012 HC34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.392, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K02.

                                               

(495187) 2012 VO76

Poé 2012 VO76 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.215, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K33.

                                               

(495222) 2013 GU38

Poé 2013 GU38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.273, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

(495278) 2013 RD32

Poé 2013 RD32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409450.

                                               

(495316) 2014 GD45

Poe 2014 GD45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J70.

                                               

(495323) 2014 JG78

Poe 2014 JG78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K09.

                                               

(495331) 2014 KF91

Poe 2014 KF91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

4954 Eric

Hayu 4954 Eric sacara atawa 1990 sacara SQ. hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 12.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405900.

                                               

(495417) 2014 SO143

Poe 2014 SO143 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405090.

                                               

(495511) 2014 UD206

Poe 2014 UD206 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409513.

                                               

4957 Brucemurray

Hayu 4957 Brucemurray atawa 1990 XJ mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.219, salaku magnitudo mutlakna 14.9. Ari nu jadi réfé ...

                                               

(495829) 1995 LG

Ayeuna dina taun 1995 LG mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.791, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MP ...

                                               

(495833) 2000 SB8

Hayu urang 2000 SB8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 131770.

                                               

(495848) 2002 QD7

Hayu 2002 QD7 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�266869.

                                               

(495857) 2003 MT

Poé 2003 MT fuji salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 148509.

                                               

(495858) 2003 MJ4

Poé 2003 MJ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 192393.

                                               

(495891) 2004 VS60

Poé éta dina taun 2004 VS60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409298.

                                               

(495930) 2006 AR2

Poé 2006 AR2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397744.

                                               

(495959) 2007 ML6

Poé nu dina 2007 ML6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 252987.

                                               

(495960) 2007 MT20

Poé nu dina 2007 MT20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311295.

                                               

(496001) 2007 VR183

Poé nu dina 2007 VR183 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.619, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397758.

                                               

(496005) 2007 XJ16

Poé nu dina 2007 XJ16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317405.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →