★ Free online encyclopedia. Did you know? page 327



                                               

(480822) 1998 YM4

Hayu 1998 YM4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.720, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392573.

                                               

(480823) 1998 YW5

Hayu 1998 YW5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402900.

                                               

(480858) 2001 PT9

Poé nu di 2001 PT9 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409203.

                                               

(480885) 2002 AC29

Hayu 2002 AC29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392595.

                                               

(480927) 2002 YZ3

Hayu 2002 YZ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.796, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392607.

                                               

(480936) 2003 QH5

Poé 2003 QH5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.220, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409204.

                                               

(481025) 2004 VA1

Poé éta dina taun 2004 VA1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392635.

                                               

(481127) 2005 UJ6

Ayeuna dina 2005 UJ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392663.

                                               

(481457) 2006 XD2

Poé 2006 XD2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402905.

                                               

(481482) 2007 CA19

Poé nu dina 2007 CA19 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.821, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392760.

                                               

(481532) 2007 LE

Poé nu dina 2007 WEWENGKON mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu ...

                                               

(481542) 2007 RF5

Poé nu dina 2007 RF5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.383, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392777.

                                               

(481918) 2009 BE77

Hayu urang 2009 BE77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.826, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402909.

                                               

(481965) 2009 EB1

Nu poé di 2009 EB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402909.

                                               

(482054) 2010 AE

Poé 2010 AE nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409208.

                                               

(482228) 2011 BH10

Poé 2011 BH10, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409209.

                                               

(482344) 2011 WL15

Poé 2011 WL15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.282, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409209.

                                               

(482467) 2012 LK9

Poé 2012 LK9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.621, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402914.

                                               

(482488) 2012 SW20

Poé 2012 SW20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.679, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393030.

                                               

(482505) 2012 TQ78

Poé 2012 TQ78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.384, bari magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393035.

                                               

(482562) 2012 VN82

Poé 2012 VN82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393051.

                                               

(482566) 2012 WK4

Poé 2012 WK4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.307, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409210.

                                               

(482650) 2013 BK18

Poé 2013 BK18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393074.

                                               

(482766) 2013 GF69

Poé 2013 GF69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393102.

                                               

(482798) 2013 QK48

Poé 2013 QK48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.829, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393111.

                                               

(483422) 2000 CE59

Hayu urang 2000 CE59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.167, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397928.

                                               

(483423) 2000 DO1

Hayu urang 2000 DO1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.682, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397929.

                                               

(483432) 2001 DF47

Poé nu di 2001 DF47 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.371, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409213.

                                               

(483459) 2002 EM6

Hayu 2002 EM6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.141, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409214.

                                               

(483468) 2002 JY8

Hayu 2002 JY8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397943.

                                               

(483471) 2002 LS32

Hayu 2002 LS32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.698, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409214.

                                               

(483472) 2002 NX

Hayu 2002 NX nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397944.

                                               

(483504) 2002 XN14

Hayu 2002 XN14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397955.

                                               

(483508) 2003 CR1

Poé 2003 CR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397957.

                                               

(483560) 2004 BV1

Poé éta dina taun 2004 BV1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.367, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409215.

                                               

(483563) 2004 BD68

Poé éta dina taun 2004 BD68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.830, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397974.

                                               

(484199) 2006 WS1

Poé 2006 WS1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�398147.

                                               

(484402) 2007 XH16

Poé nu dina 2007 XH16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.235, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�398201.

                                               

(484506) 2008 ER7

Poé 2008 ER7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.624, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409225.

                                               

(484795) 2009 DE47

Hayu urang 2009 DE47 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409228.

                                               

(484976) 2009 UN3

Hayu urang 2009 UN3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409230.

                                               

(485110) 2010 HZ108

Poé 2010 HZ108 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.208, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409232.

                                               

(485652) 2011 WO41

Poé 2011 WO41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.732, salaku magnitudo mutlakna 16.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409238.

                                               

(485823) 2012 DF61

Poé 2012 DF61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409240.

                                               

(485882) 2012 FK35

Poé 2012 FK35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�398616.

                                               

(486692) 2013 VC13

Poé 2013 VC13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.588, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409249.

                                               

(486739) 2014 EW24

Poe 2014 EW24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409250.

                                               

(487580) 2015 BA92

Poé 2015 BA92 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399075.

                                               

(487583) 2015 FJ36

Poé 2015 FJ36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399076.

                                               

(488453) 1994 XD

Poé éta dina taun 1994 PLIS jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.734, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403172.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →