★ Free online encyclopedia. Did you know? page 326



                                               

(467309) 1996 AW1

Poé 1996 AW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397651.

                                               

(467347) 2003 GR

Poé 2003 GR hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.318, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392222.

                                               

(467372) 2004 LG

Ayeuna ieu taun 2004 LG mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.897, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

(467609) 2008 AV28

Poé 2008 AV28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.337, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402881.

                                               

(467917) 2011 OP24

Poé 2011 OP24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.570, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382653.

                                               

(467963) 2012 JT17

Poé 2012 JT17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.616, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402881.

                                               

(468005) 2012 XD112

Poé 2012 XD112 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.366, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382654.

                                               

(468117) 2014 ED

Ayeuna dina 2014 JEUNG ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.638, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�3 ...

                                               

(468481) 2004 TP20

Poé éta dina taun 2004 nu TP20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.351, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386722.

                                               

(468541) 2006 QA31

Poé 2006 QA31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380484.

                                               

(468583) 2007 LS

Poé nu dina 2007 LS mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.682, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402881.

                                               

(4688) 1980 WF

Ayeuna dina taun 1980, nu WF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 309185.

                                               

(468910) 2014 KQ76

Poe 2014 KQ76 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409156.

                                               

(469219) 2016 HO3

Poé 2016 HO3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.104, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409157.

                                               

(469356) 2001 DR8

Poé nu di 2001 DR8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.673, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409157.

                                               

(469494) 2002 XS40

Hayu 2002 XS40 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.338, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409158.

                                               

(469513) 2003 QR79

Poé 2003 QR79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.306, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409158.

                                               

(469722) 2005 LP40

Ayeuna dina 2005 LP40 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397653.

                                               

(469727) 2005 NK1

Ayeuna dina 2005 NK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.727, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392229.

                                               

(469896) 2005 WC1

Ayeuna dina 2005 WC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�383007.

                                               

(470004) 2006 MJ10

Poé 2006 MJ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�383035.

                                               

(470951) 2009 LS

Poé 2009 LS téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.291, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�383273.

                                               

(471083) 2009 XF2

Hayu urang 2009 XF2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.247, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�383306.

                                               

(471240) 2011 BT15

Poé 2011 BT15, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.303, bari magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409164.

                                               

(471323) 2011 KW15

Poé 2011 KW15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�383370.

                                               

(471487) 2011 VS5

Poé 2011 VS5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�383410.

                                               

(471956) 2013 SC25

Poé 2013 SC25 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�383527.

                                               

(471984) 2013 UE3

Poé 2013 UE3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.226, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409167.

                                               

(472263) 2014 RP12

Poe 2014 RP12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�383605.

                                               

(474158) 1999 FA

Poé nu di 1999 FA nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.133, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397661.

                                               

(474179) 1999 VS6

Poé nu di 1999 VS6 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.223, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409175.

                                               

(474231) 2001 HZ7

Poé nu di 2001 HZ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409176.

                                               

(474451) 2003 SR15

Poé 2003 SR15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409177.

                                               

(474549) 2003 WX153

Poé 2003 WX153 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409177.

                                               

(474585) 2004 HC2

Poé éta dina taun 2004 HC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.312, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�387148.

                                               

(475016) 2005 UO

Ayeuna dina 2005 UO jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�387271.

                                               

(475950) 2007 FE1

Poé nu dina 2007 FE1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�387518.

                                               

(476093) 2007 TC66

Poé nu dina 2007 TC66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.710, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�387558.

                                               

(476187) 2007 UQ13

Poé nu dina 2007 UQ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397680.

                                               

(476601) 2008 SE85

Poé 2008 SE85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�387692.

                                               

4769 Castalia

Hayu 4769 Castalia atawa tina 1989 BP nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384796.

                                               

(476904) 2008 WK32

Poé 2008 WK32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�387778.

                                               

(477162) 2009 ES

Poé 2009 ÉS téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.330, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�387846.

                                               

(477327) 2009 TB8

Hayu urang 2009 TB8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.709, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402895.

                                               

(477491) 2010 CD19

Poé 2010 CD19 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397690.

                                               

(477519) 2010 DJ56

Poé 2010 DJ56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.245, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�387941.

                                               

(477588) 2010 JD87

Poé 2010 JD87 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�387961.

                                               

(478574) 2012 TS78

Poé 2012 TS78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.382, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�388222.

                                               

(478784) 2012 UV136

Poé 2012 UV136 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.139, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�388279.

                                               

(479325) 2013 TV5

Poé 2013 TV5 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.253, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409198.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →