★ Free online encyclopedia. Did you know? page 325



                                               

(455550) 2004 JO2

Poé éta dina taun 2004 JO2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377661.

                                               

(455554) 2004 MQ1

Poé éta dina taun 2004 MQ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.707, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409094.

                                               

(455588) 2004 RU331

Poé éta dina taun 2004 RU331 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.244, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361489.

                                               

(455594) 2004 SV55

Poé éta dina taun 2004 SV55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.658, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361491.

                                               

(455795) 2005 SF

Ayeuna dina 2005 SF nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.654, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392221.

                                               

(455956) 2005 VE

Ayeuna dina 2005 GEUS jadi béntang a. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397647.

                                               

(456051) 2006 AW

Poé 2006 AW téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377666.

                                               

(456301) 2006 SV134

Poé 2006 SV134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377669.

                                               

(456898) 2007 VG184

Poé nu dina 2007 VG184 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.671, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361844.

                                               

(456938) 2007 YV56

Poé nu dina 2007 YV56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.622, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361854.

                                               

(456973) 2008 BS2

Poé 2008 BS2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377675.

                                               

(457647) 2009 CZ

Kiwari taun 2009, nu CZ mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.717, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

(457768) 2009 KN4

Hayu urang 2009 KN4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�362068.

                                               

(457912) 2009 UW18

Hayu urang 2009 UW18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�362105.

                                               

(458062) 2009 YO

Kiwari 2009, MANG, nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397648.

                                               

4581 Asclepius

Hayu 4581 Asclepius atawa 1989 FC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.357, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référéns ...

                                               

(458116) 2010 DA

Poé éta di 2010 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�362158.

                                               

(458122) 2010 EW45

Poé 2010 EW45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.669, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392221.

                                               

(458418) 2011 AM12

Poé 2011 AM12 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�362240.

                                               

(458723) 2011 KQ12

Poé 2011 KQ12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392221.

                                               

(458732) 2011 MD5

Poé 2011 MD5 nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.603, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386702.

                                               

(459046) 2012 AS10

Poé 2012 AS10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�362404.

                                               

(459119) 2012 BJ134

Poé 2012 BJ134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.833, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�362422.

                                               

(459386) 2012 KJ11

Poé 2012 KJ11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397649.

                                               

(459451) 2012 WG32

Poé 2012 WG32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�362508.

                                               

(459458) 2012 XR134

Poé 2012 XR134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.772, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377704.

                                               

(459462) 2013 AY52

Poé 2013 AY52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.475, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377704.

                                               

(4596) 1981 QB

Hayu 1981 QB nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405895.

                                               

(459683) 2013 MY5

Poé 2013 MY5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�362566.

                                               

(459872) 2014 EK24

Poe 2014 EK24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.070, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402872.

                                               

(461353) 1999 LS7

Poé nu di 1999 LS7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.301, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369378.

                                               

(461852) 2006 GY2

Poé 2006 GY2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382638.

                                               

(461912) 2006 RG2

Poé 2006 RG2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380288.

                                               

(462041) 2007 DL8

Poé nu dina 2007 DL8 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.763, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397650.

                                               

(462550) 2009 CB3

Hayu urang 2009 CB3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.724, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409137.

                                               

(462736) 2010 BL2

Poé 2010 BL2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.784, salaku magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397650.

                                               

(462775) 2010 GY6

Poé 2010 GY6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.234, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397650.

                                               

(462959) 2011 DU

Poé 2011 KAHIJI jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.318, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397650.

                                               

(463282) 2012 HR15

Poé 2012 saluhureun hr15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.739, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397650.

                                               

(463387) 2013 CT82

Poé 2013 CT82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.625, bari magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369908.

                                               

(463664) 2014 JY24

Poe 2014 JY24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386709.

                                               

(464797) 2004 FZ1

Poé éta dina taun 2004 FZ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392222.

                                               

(465402) 2008 HW1

Poé 2008 HW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.961, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409146.

                                               

(465617) 2009 EK1

Hayu urang 2009 EK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.230, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373917.

                                               

(465633) 2009 JR5

Hayu urang 2009 JR5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.351, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380310.

                                               

(465824) 2010 FR

Poé taun 2010 IEU téh hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380312.

                                               

(465826) 2010 GA24

Poé 2010 GA24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392222.

                                               

(465892) 2010 UT7

Poé 2010 UT7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.661, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382645.

                                               

4660 Nereus

Hayu 4660 Nereus atawa 1982 DB jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�365303.

                                               

(466130) 2012 FZ23

Poé 2012 FZ23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380314.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →