★ Free online encyclopedia. Did you know? page 322



                                               

(409836) 2006 QY110

Poé 2006 QY110 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339286.

                                               

(410088) 2007 EJ

Poé nu dina 2007 EJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.630, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�368738.

                                               

(410627) 2008 RG1

Poé 2008 RG1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307685.

                                               

(410777) 2009 FD

Hayu urang 2009 FD téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397514.

                                               

(410778) 2009 FG19

Hayu urang 2009 FG19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.720, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322046.

                                               

(412977) 1990 UO

Hayu taun 1990-an UO jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.773, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353441.

                                               

(413989) 2007 EL88

Poé nu dina 2007 EL88 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373310.

                                               

(414287) 2008 OB9

Poé 2008 OB9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.757, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408878.

                                               

(414429) 2009 DC43

Hayu urang 2009 DC43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377495.

                                               

(415027) 2011 SG5

Poé 2011 SG5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.386, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402693.

                                               

(415029) 2011 UL21

Poé 2011 UL21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.653, salaku magnitudo mutlakna 15.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�368798.

                                               

(415745) 2000 GV147

Hayu urang 2000 GV147 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380201.

                                               

(415987) 2002 AE9

Hayu 2002 AE9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�368808.

                                               

(416151) 2002 RQ25

Hayu 2002 RQ25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.306, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392085.

                                               

(416195) 2002 TR190

Hayu 2002 TR190 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.160, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315511.

                                               

(416283) 2003 MM

Poé 2003 MM, nya eta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.256, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397520.

                                               

(416591) 2004 LC2

Poé éta dina taun 2004 LC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.735, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335058.

                                               

(416694) 2004 YR32

Poé éta dina taun 2004 YR32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.701, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315657.

                                               

(416801) 2005 GC120

Ayeuna dina 2005 GC120 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353466.

                                               

(417211) 2005 XL80

Ayeuna dina 2005 XL80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397520.

                                               

(417581) 2006 VA3

Poé 2006 VA3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.678, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402699.

                                               

(417612) 2006 WQ29

Poé 2006 WQ29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.394, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397520.

                                               

(417816) 2007 FA

Poé nu dina 2007 FA nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.266, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315952.

                                               

(417871) 2007 MB24

Poé nu dina 2007 MB24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.700, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315966.

                                               

(417874) 2007 NC5

Poé nu dina 2007 NC5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.887, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349155.

                                               

4179 Toutatis

Hayu 4179 Toutatis atawa 1989 AC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 15.30. Ari nu jadi référéns ...

                                               

(418094) 2007 WV4

Poé nu dina 2007 WV4, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402699.

                                               

(418135) 2008 AG33

Poé 2008 AG33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.337, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346138.

                                               

(418233) 2008 DV

Poé 2008 DV nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353477.

                                               

4183 Cuno

Hayu 4183 Cuno atawa 1959 LM nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.634, salaku magnitudo mutlakna 14.4. Ari nu jadi référénsina nu ...

                                               

(418416) 2008 LV16

Poé 2008 LV16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.625, bari magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353478.

                                               

(418849) 2008 WM64

Poé 2008 WM64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.107, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397520.

                                               

(418896) 2009 AK15

Hayu urang 2009 AK15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353482.

                                               

(419624) 2010 SO16

Poé 2010 SO16, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.075, bari magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392086.

                                               

4197 Morpheus

Hayu 4197 Morpheus atawa 1982 TAPI dina kanyataanana ieu téh hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.772, salaku magnitudo mutlakna 14.6. Ari nu jadi référé ...

                                               

(419880) 2011 AH37

Poé 2011 AH37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.672, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335068.

                                               

(420210) 2011 HF

Poé 2011 HF nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.235, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353493.

                                               

(420262) 2011 KD11

Poé 2011 KD11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397521.

                                               

(420286) 2011 RZ

Poé 2011 RZ hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402703.

                                               

(420591) 2012 HF31

Poé 2012 HF31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397521.

                                               

(422638) 1994 CB

Hayu 1994 SYSTEM beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.145, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346139.

                                               

(422699) 2000 PD3

Hayu urang 2000 PD3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346139.

                                               

(422787) 2001 WS1

Poé nu di 2001 WS1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408931.

                                               

(423022) 2003 TJ2

Poé 2003 TJ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322552.

                                               

(423100) 2004 BX1

Poé éta dina taun 2004 BX1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.838, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353504.

                                               

(423709) 2006 BQ6

Poé 2006 BQ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.405, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357017.

                                               

(424392) 2007 YJ

Poé nu dina 2007 YJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet magnitude tina 0.280, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353504.

                                               

(424482) 2008 DG5

Poé 2008 DG5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.243, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339300.

                                               

4257 Ubasti

Hayu 4257 Ubasti atawa 1987 QA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 15.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�389624.

                                               

(426071) 2012 CD29

Poé 2012 CD29, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.649, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�368884.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →