ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 321




                                               

(385605) 2005 EJ225

Ari 2005 EJ225 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

(385843) 2006 JY25

Ari 2006 JY25 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.479, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(386259) 2008 EJ1

Ari 2008 EJ1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.529, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(386454) 2008 XM

Ari 2008 XM mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.909, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(386504) 2009 BP58

Ari 2009 BP58 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.555, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(387505) 1998 KN3

Ari 1998 KN3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.874, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(387668) 2002 SZ

Ari 2002 SZ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.433, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(387717) 2003 DN4

Ari 2003 DN4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.477, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(387746) 2003 MH4

Ari 2003 MH4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.514, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(387793) 2003 WL25

Ari 2003 WL25 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.742, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(387871) 2004 RD252

Ari 2004 RD252 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.600, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

(388798) 2008 BU2

Ari 2008 BU2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.724, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(388945) 2008 TZ3

Ari 2008 TZ3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.390, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(389694) 2011 QD48

Ari 2011 QD48 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.492, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(390522) 1996 GD1

Ari 1996 GD1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.353, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

3908 Nyx

Ari 3908 Nyx atawa 1980 PA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.460, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsin ...

                                               

(391151) 2005 YY93

Ari 2005 YY93 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.883, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(391508) 2007 RV17

Ari 2007 RV17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.684, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(392476) 2011 GD3

Ari 2011 GD3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.660, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(392704) 2012 AE1

Ari 2012 AE1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.473, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(393569) 2003 JC13

Ari 2003 JC13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.315, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(393908) 2005 UH3

Ari 2005 UH3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(394130) 2006 HY51

Ari 2006 HY51 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.970, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(394783) 2008 HD3

Ari 2008 HD3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.336, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(396730) 2003 KX16

Ari 2003 KX16 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.579, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(396793) 2004 JN2

Ari 2004 JN2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.609, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(396794) 2004 KT

Ari 2004 KT mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.664, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(397237) 2006 KZ112

Ari 2006 KZ112 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.887, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

(397474) 2007 PP6

Ari 2007 PP6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.833, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(397847) 2008 TA1

Ari 2008 TA1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.448, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

3988 Huma

Ari 3988 Huma atawa 1986 LA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.317, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsi ...

                                               

(399308) 1993 GD

Ari 1993 GD mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.238, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(399325) 1999 GY5

Ari 1999 GY5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.615, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(399433) 2001 YK4

Ari 2001 YK4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.778, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(399457) 2002 PD43

Ari 2002 PD43 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.956, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(399774) 2005 NB7

Ari 2005 NB7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.517, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

4015 Wilson-Harrington

Ari 4015 WilsonHarrington atawa 1979 VA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.631, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.99. Ari nu ...

                                               

(401856) 2000 KW43

Ari 2000 KW43 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.478, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(401857) 2000 PG3

Ari 2000 PG3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.856, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(401925) 2002 AT15

Ari 2002 AT15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.476, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(401998) 2003 MO

Ari 2003 MO mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.877, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

4034 Vishnu

Ari 4034 Vishnu atawa 1986 PA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.444, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référ ...

                                               

(404108) 2012 SF51

Ari 2012 SF51 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.688, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(405212) 2003 QC10

Ari 2003 QC10 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.731, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

4055 Magellan

Ari 4055 Magellan atawa 1985 DO2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.326, sedengkeun magnitudo mutlakna 14.8. Ari nu jadi réfé ...

                                               

(405762) 2005 YO180

Ari 2005 YO180 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.448, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

(406213) 2007 AB2

Ari 2007 AB2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.546, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(406952) 2009 KJ

Ari 2009 KJ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.717, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(408752) 1991 TB2

Ari 1991 TB2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.792, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(408792) 2000 GF2

Ari 2000 GF2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.377, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...