★ Free online encyclopedia. Did you know? page 321



                                               

(385605) 2005 EJ225

Ayeuna dina 2005 EJ225 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�368593.

                                               

(385843) 2006 JY25

Poé 2006 JY25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.479, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288382.

                                               

(386259) 2008 EJ1

Poé 2008 EJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 15.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408684.

                                               

(386454) 2008 XM

Poé 2008 XM ieu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.909, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�282312.

                                               

(386504) 2009 BP58

Hayu urang 2009 BP58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397395.

                                               

(387505) 1998 KN3

Hayu 1998 KN3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.874, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408690.

                                               

(387668) 2002 SZ

Hayu 2002 SZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285864.

                                               

(387717) 2003 DN4

Poé 2003 DN4 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353318.

                                               

(387746) 2003 MH4

Poé 2003 MH4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�306858.

                                               

(387793) 2003 WL25

Poé 2003 WL25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.742, salaku magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�321982.

                                               

(387871) 2004 RD252

Poé éta dina taun 2004 RD252 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�391972.

                                               

(388798) 2008 BU2

Poé 2008 BU2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.724, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408693.

                                               

(388945) 2008 TZ3

Poé 2008 TZ3 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�391982.

                                               

(389694) 2011 QD48

Poé 2011 QD48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�368597.

                                               

(390522) 1996 GD1

Poé 1996 GD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.353, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294762.

                                               

3908 Nyx

Hayu 3908 Nyx atawa 1980, nu DAD béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405886.

                                               

(391151) 2005 YY93

Ayeuna dina 2005 YY93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.883, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315093.

                                               

(391508) 2007 RV17

Poé nu dina 2007 RV17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.684, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408704.

                                               

(392476) 2011 GD3

Poé 2011 GD3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.660, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380179.

                                               

(392704) 2012 AE1

Poé 2012 AE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377399.

                                               

(393569) 2003 JC13

Poé 2003 JC13 hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.315, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397434.

                                               

(393908) 2005 UH3

Ayeuna dina 2005 UH3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380180.

                                               

(394130) 2006 HY51

Poé 2006 HY51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.970, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339281.

                                               

(394783) 2008 HD3

Poé 2008 HD3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.336, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297800.

                                               

(396730) 2003 KX16

Poé 2003 KX16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�295022.

                                               

(396793) 2004 JN2

Poé éta dina taun 2004 JN2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.609, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397459.

                                               

(396794) 2004 KT

Poé éta dina taun 2004 KT mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.664, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu M ...

                                               

(397237) 2006 KZ112

Poé 2006 KZ112 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.887, salaku magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�300555.

                                               

(397474) 2007 PP6

Poé nu dina 2007 PP6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.833, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�295216.

                                               

(397847) 2008 TA1

Poé 2008 TA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.448, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386585.

                                               

3988 Huma

Hayu 3988 Béas atawa 1986 LA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 371008.

                                               

(399308) 1993 GD

Ayeuna di 1993 GD nyaeta salah sahiji astéroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.238, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397478.

                                               

(399325) 1999 GY5

Poé nu di 1999 GY5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339285.

                                               

(399433) 2001 YK4

Poé nu di 2001 YK4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.778, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335049.

                                               

(399457) 2002 PD43

Hayu 2002 PD43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.956, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�306870.

                                               

(399774) 2005 NB7

Ayeuna dina 2005 NB7 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339285.

                                               

4015 Wilson-Harrington

Hayu 4015 WilsonHarrington atawa 1979 VA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.631, salaku magnitudo mutlakna 15.99. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405888.

                                               

(401856) 2000 KW43

Hayu urang 2000 KW43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�300723.

                                               

(401857) 2000 PG3

Hayu urang 2000 PG3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.856, salaku magnitudo mutlakna 16.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346129.

                                               

(401925) 2002 AT15

Hayu 2002 AT15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335049.

                                               

(401998) 2003 MO

Ayeuna dina 2003, MO téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.877, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315102.

                                               

4034 Vishnu

Hayu 4034 Wisnu atawa 1986 PA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344332.

                                               

(404108) 2012 SF51

Poé 2012 SF51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.688, salaku magnitudo mutlakna 15.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397499.

                                               

(405212) 2003 QC10

Poé 2003 QC10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.731, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342168.

                                               

4055 Magellan

Hayu 4055 Magellan atawa 1985, nu DO2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 14.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405888.

                                               

(405762) 2005 YO180

Ayeuna dina 2005 YO180 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.448, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339285.

                                               

(406213) 2007 AB2

Poé nu dina 2007 AB2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.546, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335049.

                                               

(406952) 2009 KJ

Hayu urang 2009 KJ nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.717, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392081.

                                               

(408752) 1991 TB2

Hayu 1991 TB2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.792, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346136.

                                               

(408792) 2000 GF2

Hayu urang 2000 GF2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408833.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →