★ Free online encyclopedia. Did you know? page 320



                                               

2329 Orthos

Hayu 2329 Orthos atawa 1976 W nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.653, salaku magnitudo mutlakna 14.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405866.

                                               

2368 Beltrovata

Hayu 2368 Beltrovata atawa BISA 1977 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 15.21. Ari nu jadi référénsina nu MPO 395016.

                                               

25143 Itokawa

Hayu 25143 Itokawa atawa ka 1998 SF36 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet magnitude tina 0.280, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO� ...

                                               

2608 Seneca

Hayu 2608 Seneca atawa ka taun 1978 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 17.52. Ari nu jadi référénsina nu MPO 400021.

                                               

306367 Nut

Hayu 306367 Nut atawa 5025 P-L-hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.743, salaku magnitudo mutlakna 15.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�372874.

                                               

3102 Krok

Hayu 3102 Krok atawa 1981 QA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 16.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 400026.

                                               

3103 Eger

Hayu 3103 Eger atawa pikeun 1982 BARUDAK jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 15.38. Ari nu jadi référénsina nu MPO�40 ...

                                               

3122 Florence

Hayu 3122 Madang atawa 1981 ET3 nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 14.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405876.

                                               

314082 Dryope

Hayu 314082 Dryope atawa 2005 CZ36 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référén ...

                                               

3199 Nefertiti

Hayu 3199 Nefertiti atawa BISA 1982, nyaeta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.284, salaku magnitudo mutlakna 14.84. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405878.

                                               

3200 Phaethon

Hayu 3200 Phaethon atawa awal taun 1983 TB, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.890, salaku magnitudo mutlakna 14.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�400028.

                                               

3271 Ul

Hayu 3271 Ul atawa 1982 RB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 395026.

                                               

3288 Seleucus

Hayu 3288 Seleucus atawa 1982 DV nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 15.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 371000.

                                               

3352 McAuliffe

Ari 3352 McAuliffe atawa 1981 MASANG hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.369, salaku magnitudo mutlakna 15.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405880.

                                               

3360 Syrinx

Hayu 3360 Syrinx atawa 1981 VA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.746, salaku magnitudo mutlakna 15.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�395028.

                                               

3361 Orpheus

Hayu 3361 Orpheus atawa 1982 DILAPORKEUN ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 19.03. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

3551 Verenia

Hayu 3551 Verenia atawa L 1983 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 16.75. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384784.

                                               

3552 Don Quixote

Hayu 3552 Don Quixote atawa awal taun 1983 DI hiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.709, salaku magnitudo mutlakna 12.9. Ari nu jadi référénsina ...

                                               

3553 Mera

Hayu 3553 Mera atawa taun 1985, JA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.320, salaku magnitudo mutlakna 16.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 347550.

                                               

3671 Dionysus

Hayu 3671 Dionysus atawa ka taun 1984 KD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 16.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374890.

                                               

3691 Bede

Hayu 3691 Bede atawa 1982 sq FT, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.284, salaku magnitudo mutlakna 14.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405884.

                                               

(374267) 2005 LW

Poé nu di 2005 ka LW jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353275.

                                               

(374851) 2006 VV2

Poé 2006 VV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277090.

                                               

(374855) 2006 VQ13

Poé 2006 VQ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�281771.

                                               

(375054) 2007 PF6

Poé nu dina 2007 PF6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377342.

                                               

(375103) 2007 TD71

Poé nu dina 2007 TD71 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet magnitude tina 0.280, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�391901.

                                               

3752 Camillo

Hayu 3752 Camillo atawa ka 1985, nu DAD béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.302, salaku magnitudo mutlakna 15.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405885.

                                               

(375657) 2009 CP5

Kiwari taun 2009, nu CP5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277101.

                                               

3757 Anagolay

Hayu 3757 Anagolay atawa 1982 XB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 18.95. Ari nu jadi référénsina nu MPO 302085.

                                               

37655 Illapa

Hayu 37655 Illapa atawa 1994 SORE nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.752, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�344589.

                                               

(376707) 1995 OO

Hayu 1995 OO jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.778, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402523.

                                               

(376788) 2000 RV37

Hayu urang 2000 RV37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397374.

                                               

(377097) 2002 WQ4

Hayu 2002 WQ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�300522.

                                               

(377732) 2005 XJ8

Hayu 2005 XJ8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.621, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315090.

                                               

(378124) 2006 VT2

Poé 2006 VT2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.723, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397375.

                                               

(378358) 2007 LD

Poé nu dina 2007 LD téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386487.

                                               

(378842) 2008 TD4

Poé 2008 TD4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�274617.

                                               

(380128) 1997 WB21

Hayu urang 1997 WB21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.318, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377381.

                                               

(380455) 2003 UL3

Poé 2003 UL3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.798, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�300523.

                                               

(380476) 2003 YO1

Poé 2003 YO1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�321973.

                                               

38086 Beowulf

Hayu 38086 Beowulf atawa 1999 JB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�406234.

                                               

(380929) 2006 HU30

Poé 2006 HU30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294744.

                                               

(381181) 2007 LV19

Poé nu dina 2007 LV19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.321, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386502.

                                               

(382406) 1996 AJ1

Poé 1996 AJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.781, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402528.

                                               

(382758) 2003 GY

Poé 2003 GY téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397381.

                                               

(382825) 2003 XB22

Poé 2003 XB22 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.394, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397381.

                                               

3838 Epona

Hayu 3838 Epona atawa 1986 W nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.702, salaku magnitudo mutlakna 15.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�400034.

                                               

(385252) 2001 EB18

Poé nu di 2001 EB18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.184, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335024.

                                               

(385343) 2002 LV

Hayu 2002 L. béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 16.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�408681.

                                               

(385402) 2002 WZ2

Hayu 2002 WZ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.884, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�282047.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →