★ Free online encyclopedia. Did you know? page 319



                                               

2017 HZ48

Hayu 2017 HZ48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405826.

                                               

2017 HZ49

Hayu 2017 HZ49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.196, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J70.

                                               

2017 JA

Hayu 2017 JA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.616, salaku magnitudo mutlakna 29.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405830.

                                               

2017 JA2

Hayu 2017 JA2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.290, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J68.

                                               

2017 JB

Hayu 2017 JB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.298, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K09.

                                               

2017 JB2

Hayu 2017 JB2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.170, salaku magnitudo mutlakna 29.0. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J67.

                                               

2017 JC3

Hayu 2017 JC3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.793, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K09.

                                               

2017 JD3

Hayu 2017 JD3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.619, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K28.

                                               

2017 JE3

Hayu 2017 JE3, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K33.

                                               

2017 JG3

Hayu 2017 JG3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.666, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K28.

                                               

2017 JH3

Hayu 2017 JH3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.092, bari magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K09.

                                               

2017 JK2

Hayu 2017 JK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.854, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K33.

                                               

2017 JL2

Hayu 2017 JL2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K14.

                                               

2017 JL3

Hayu 2017 JL3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.367, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2017 JM2

Hayu 2017 JM2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.300, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K02.

                                               

2017 JN2

Hayu 2017 JN2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K15.

                                               

2017 JO2

Hayu 2017 JO2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J67.

                                               

2017 JP2

Hayu 2017 JP2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K32.

                                               

2017 JQ1

Hayu 2017 JQ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.340, salaku magnitudo mutlakna 29.3. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J53.

                                               

2017 JR1

Hayu 2017 JR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J68.

                                               

2017 JT1

Hayu 2017 JT1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.653, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K32.

                                               

2017 JT2

Hayu 2017 JT2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.784, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K32.

                                               

2017 JU1

Hayu 2017 JU1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J70.

                                               

2017 JU2

Hayu 2017 JU2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K09.

                                               

2017 JV1

Hayu 2017 JV1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J67.

                                               

2017 JV2

Hayu 2017 JV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.206, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2017 JW1

Hayu 2017 JW1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J75.

                                               

2017 JW2

Hayu 2017 JW2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K14.

                                               

2017 JX1

Hayu 2017 JX1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J68.

                                               

2017 JY1

Hayu 2017 JY1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J68.

                                               

2017 JZ1

Hayu 2017 JZ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K12.

                                               

2017 KA3

Hayu 2017 KA3 mah béntang a. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.709, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K28.

                                               

2017 KB3

Hayu 2017 KB3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.205, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K33.

                                               

2017 KC3

Hayu 2017 KC3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.652, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K33.

                                               

2017 KD3

Hayu 2017 KD3 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.335, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K32.

                                               

2017 KF3

Hayu 2017 KF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K32.

                                               

2017 KH3

Hayu 2017 KH3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K32.

                                               

2017 KJ3

Hayu 2017 KJ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K33.

                                               

2017 KK3

Hayu 2017 KK3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K33.

                                               

20460 Robwhiteley

Hayu 20460 Robwhiteley atawa 1999 LO28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 15.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 406066.

                                               

2059 Baboquivari

Hayu 2059 Baboquivari atawa 1963 U téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.530, salaku magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405863.

                                               

2061 Anza

Hayu 2061 Anza atawa 1960 nu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 16.56. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405863.

                                               

2063 Bacchus

Hayu 2063 Bacchus atawa 1977 HB nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381269.

                                               

2101 Adonis

Poé 2101 Adonis atawa 1936 SALAKU béntang a. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.765, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405863.

                                               

2102 Tantalus

Hayu 2102 Tantalus atawa 1975 oh MAH mangrupa hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 16.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�400015.

                                               

21088 Chelyabinsk

Hayu 21088 Chelyabinsk atawa 1992 BL2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.238, salaku magnitudo mutlakna 14.3. Ari nu jadi ré ...

                                               

2135 Aristaeus

Hayu 2135 Aristaeus atawa 1977 IMPLENGAN jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 17.94. Ari nu jadi référénsina nu MPO�381270.

                                               

217628 Lugh

Hayu 217628 Lugh atawa 1990 sacara IMPLENGAN jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.703, salaku magnitudo mutlakna 16.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�310521.

                                               

2201 Oljato

Hayu 2201 Oljato atawa 1947 XC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.713, salaku magnitudo mutlakna 15.25. Ari nu jadi référénsin ...

                                               

2202 Pele

Hayu 2202 Pele atawa BISA 1972, mangrupa hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 337265.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →