★ Free online encyclopedia. Did you know? page 318



                                               

2017 HG49

Hayu 2017 HG49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405827.

                                               

2017 HH

Hayu 2017 BIROKRAT jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.673, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K14.

                                               

2017 HH1

Hayu 2017 HH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.647, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405800.

                                               

2017 HH2

Hayu 2017 HH2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J70.

                                               

2017 HH49

Hayu 2017 HH49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K02.

                                               

2017 HJ

Hayu 2017 HJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J68.

                                               

2017 HJ1

Hayu 2017 HJ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K32.

                                               

2017 HJ2

Hayu 2017 HJ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405803.

                                               

2017 HJ49

Hayu 2017 HJ49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K33.

                                               

2017 HK2

Hayu 2017 HK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.148, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405803.

                                               

2017 HK49

Hayu 2017 HK49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.385, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2017 HL1

Hayu 2017 HL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.282, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405801.

                                               

2017 HL49

Hayu 2017 HL49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2017 HM49

Hayu 2017 HM49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.321, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J67.

                                               

2017 HN3

Hayu 2017 HN3, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K32.

                                               

2017 HN49

Hayu 2017 HN49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2017 HO3

Hayu 2017 HO3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405806.

                                               

2017 HO49

Hayu 2017 HO49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.603, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405828.

                                               

2017 HP3

Hayu 2017 HP3 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J68.

                                               

2017 HP49

Hayu 2017 HP49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K28.

                                               

2017 HQ3

Hayu 2017 HQ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.081, bari magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405806.

                                               

2017 HQ49

Hayu 2017 HQ49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K12.

                                               

2017 HR3

Hayu 2017 HR3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.201, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405806.

                                               

2017 HR49

Hayu 2017 HR49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2017 HS

Hayu 2017 KARTU anu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K33.

                                               

2017 HS3

Hayu 2017 HS3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.139, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405807.

                                               

2017 HS49

Hayu 2017 HS49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.285, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPCxxxxx.

                                               

2017 HT

Hayu 2017 WAWANCARA ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.752, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J68.

                                               

2017 HT2

Hayu 2017 HT2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K12.

                                               

2017 HT3

Hayu 2017 HT3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.282, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J68.

                                               

2017 HT49

Hayu 2017 HT49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.077, bari magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405829.

                                               

2017 HU

Poé 2017 GEUS jadi béntang a. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J68.

                                               

2017 HU3

Hayu 2017 HU3, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J68.

                                               

2017 HU4

Hayu 2017 HU4, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K02.

                                               

2017 HV

Hayu 2017 HV jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.189, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405798.

                                               

2017 HV2

Hayu 2017 HV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.336, salaku magnitudo mutlakna 29.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405804.

                                               

2017 HV3

Hayu 2017 HV3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.147, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2017 HV4

Hayu 2017 HV4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.296, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K02.

                                               

2017 HW

Hayu 2017 HW jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405798.

                                               

2017 HW1

Hayu 2017 HW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405802.

                                               

2017 HW2

Hayu 2017 HW2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405804.

                                               

2017 HW48

Hayu 2017 HW48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2017 HX3

Hayu 2017 HX3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K33.

                                               

2017 HX4

Hayu 2017 HX4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405809.

                                               

2017 HX49

Hayu 2017 HX49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405829.

                                               

2017 HY

Hayu 2017 HY téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405799.

                                               

2017 HY3

Hayu 2017 HY3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405808.

                                               

2017 HY4

Hayu 2017 HY4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.221, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405809.

                                               

2017 HY48

Hayu 2017 HY48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.667, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405825.

                                               

2017 HY49

Hayu 2017 HY49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J70.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →