★ Free online encyclopedia. Did you know? page 317



                                               

2017 GH4

Hayu 2017 GH4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405783.

                                               

2017 GJ4

Hayu 2017 GJ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.296, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405783.

                                               

2017 GK4

Hayu 2017 GK4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.386, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J67.

                                               

2017 GK6

Hayu 2017 GK6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405789.

                                               

2017 GK7

Hayu 2017 GK7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405792.

                                               

2017 GL4

Hayu 2017 GL4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405784.

                                               

2017 GL5

Hayu 2017 GL5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.322, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405786.

                                               

2017 GL6

Hayu 2017 GL6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405789.

                                               

2017 GL7

Hayu 2017 GL7, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405792.

                                               

2017 GM

Hayu 2017 GM nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.753, salaku magnitudo mutlakna 29.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405781.

                                               

2017 GM4

Hayu 2017 GM4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405784.

                                               

2017 GM5

Hayu 2017 GM5 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.265, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405786.

                                               

2017 GM6

Hayu 2017 GM6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.046, bari magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K12.

                                               

2017 GM7

Hayu 2017 GM7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K14.

                                               

2017 GN4

Hayu 2017 GN4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405784.

                                               

2017 GN5

Hayu 2017 GN5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.761, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405787.

                                               

2017 GN6

Hayu 2017 GN6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405789.

                                               

2017 GO6

Hayu 2017 GO6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPCxxxxx.

                                               

2017 GO7

Hayu 2017 GO7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405793.

                                               

2017 GP4

Hayu 2017 GP4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405785.

                                               

2017 GP5

Hayu 2017 GP5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.220, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405787.

                                               

2017 GP6

Hayu 2017 GP6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.653, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J68.

                                               

2017 GQ4

Hayu 2017 GQ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.321, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K02.

                                               

2017 GQ5

Hayu 2017 GQ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.754, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K15.

                                               

2017 GQ6

Hayu 2017 GQ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2017 GR5

Hayu GR5 2017 nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.229, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405787.

                                               

2017 GR6

Hayu 2017 GR6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.320, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405790.

                                               

2017 GS4

Poé 2017 ka GS4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405785.

                                               

2017 GS5

Hayu 2017 GS5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.338, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405788.

                                               

2017 GS6

Hayu 2017 GS6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.061, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405790.

                                               

2017 GT4

Hayu 2017 GT4 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405786.

                                               

2017 GT6

Hayu 2017 GT6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J68.

                                               

2017 GU5

Hayu 2017 GU5 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.674, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405788.

                                               

2017 GU6

Hayu 2017 GU6, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2017 GV6

Hayu 2017 GV6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.187, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405791.

                                               

2017 GW4

Hayu 2017 GW4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405786.

                                               

2017 GW6

Hayu 2017 GW6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.300, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K28.

                                               

2017 HA1

Hayu 2017 HA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.223, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K02.

                                               

2017 HA49

Hayu 2017 HA49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2017 HB1

Hayu 2017 HB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.286, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405799.

                                               

2017 HC1

Hayu 2017 HC1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.802, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J68.

                                               

2017 HD

Poé 2017 wallpaper HD nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405796.

                                               

2017 HD49

Hayu 2017 HD49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2017 HE

Poé 2017 MANÉHNA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405796.

                                               

2017 HE4

Hayu 2017 HE4 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.943, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J70.

                                               

2017 HE49

Hayu 2017 HE49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.127, bari magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405827.

                                               

2017 HF

Hayu 2017 HF nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405796.

                                               

2017 HF4

Hayu 2017 HF4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405808.

                                               

2017 HF49

Hayu 2017 HF49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.623, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405827.

                                               

2017 HG

Hayu 2017 HG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405797.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →