★ Free online encyclopedia. Did you know? page 316



                                               

2017 FR90

Hayu 2017 FR90 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.829, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405698.

                                               

2017 FS

Hayu 2017 FS mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.696, salaku magnitudo mutlakna 29.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405532.

                                               

2017 FS101

Hayu 2017 FS101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K02.

                                               

2017 FS102

Hayu 2017 FS102 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405728.

                                               

2017 FS128

Hayu 2017 FS128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.734, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405772.

                                               

2017 FS2

Hayu 2017 FS2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.164, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405539.

                                               

2017 FS64

Hayu 2017 FS64 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405654.

                                               

2017 FS90

Hayu 2017 FS90 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.320, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405699.

                                               

2017 FT

Hayu 2017 FT téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.125, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405532.

                                               

2017 FT102

Hayu 2017 FT102 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.059, salaku magnitudo mutlakna 29.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405728.

                                               

2017 FT128

Hayu 2017 FT128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405772.

                                               

2017 FT2

Hayu 2017 FT2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K02.

                                               

2017 FT64

Hayu 2017 FT64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.219, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405654.

                                               

2017 FT90

Hayu 2017 FT90 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.223, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405699.

                                               

2017 FU

Hayu 2017 FU nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405532.

                                               

2017 FU101

Hayu 2017 FU101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405724.

                                               

2017 FU102

Hayu 2017 FU102 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 28.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405728.

                                               

2017 FU128

Hayu 2017 FU128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405772.

                                               

2017 FU158

Hayu 2017 FU158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.667, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405781.

                                               

2017 FU2

Hayu 2017 FU2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405540.

                                               

2017 FU64

Hayu 2017 FU64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.707, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J68.

                                               

2017 FV

Hayu 2017 FV jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405532.

                                               

2017 FV101

Hayu 2017 FV101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.241, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405724.

                                               

2017 FV128

Hayu 2017 FV128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.402, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405772.

                                               

2017 FV2

Hayu 2017 FV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.747, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405540.

                                               

2017 FV64

Hayu 2017 FV64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.117, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405654.

                                               

2017 FV90

Hayu 2017 FV90 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.630, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405699.

                                               

2017 FW

Hayu 2017 FW nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405533.

                                               

2017 FW101

Hayu 2017 FW101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.294, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405724.

                                               

2017 FW128

Hayu 2017 FW128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.274, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405773.

                                               

2017 FW158

Hayu 2017 FW158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.663, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409615.

                                               

2017 FW64

Hayu 2017 FW64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2017 FW90

Hayu 2017 FW90 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.146, salaku magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J67.

                                               

2017 FX

Hayu 2017 FX nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.641, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPCxxxxx.

                                               

2017 FX158

Hayu 2017 FX158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 29.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409615.

                                               

2017 FX2

Hayu 2017 FX2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.234, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405540.

                                               

2017 FX64

Hayu 2017 FX64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J67.

                                               

2017 FX90

Hayu 2017 FX90 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.546, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405700.

                                               

2017 FY

Hayu FY 2017 pikeun jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405533.

                                               

2017 FY158

Hayu 2017 FY158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409615.

                                               

2017 FY2

Hayu 2017 FY2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.235, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405541.

                                               

2017 FY64

Hayu 2017 FY64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.826, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405655.

                                               

2017 FY90

Hayu 2017 FY90 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405700.

                                               

2017 FZ101

Hayu 2017 FZ101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.306, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405725.

                                               

2017 FZ2

Hayu 2017 FZ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405541.

                                               

2017 FZ64

Hayu 2017 FZ64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.497, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405655.

                                               

2017 GA8

Hayu 2017 GA8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.320, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405794.

                                               

2017 GB8

Hayu 2017 GB8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.703, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K33.

                                               

2017 GF8

Hayu 2017 GF8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409616.

                                               

2017 GG4

Hayu 2017 GG4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.685, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405783.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →