★ Free online encyclopedia. Did you know? page 315



                                               

2017 FM1

Hayu 2017 FM1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.330, salaku magnitudo mutlakna 29.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405536.

                                               

2017 FM101

Hayu 2017 FM101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.372, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405722.

                                               

2017 FM102

Hayu 2017 FM102 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.814, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405727.

                                               

2017 FM128

Hayu 2017 FM128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K33.

                                               

2017 FM63

Hayu 2017 FM63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405650.

                                               

2017 FM90

Hayu 2017 FM90 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405698.

                                               

2017 FM91

Hayu 2017 FM91 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405701.

                                               

2017 FN

Hayu 2017 FN téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405531.

                                               

2017 FN1

Hayu 2017 FN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 30.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405536.

                                               

2017 FN101

Hayu 2017 FN101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405722.

                                               

2017 FN102

Hayu 2017 FN102 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.345, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405727.

                                               

2017 FN128

Hayu 2017 FN128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J68.

                                               

2017 FN63

Hayu 2017 FN63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405650.

                                               

2017 FN64

Hayu 2017 FN64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.321, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405652.

                                               

2017 FN90

Hayu 2017 FN90 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.682, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405698.

                                               

2017 FN91

Hayu 2017 FN91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405701.

                                               

2017 FO

Hayu 2017 FO mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405531.

                                               

2017 FO101

Hayu 2017 FO101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405722.

                                               

2017 FO102

Hayu 2017 FO102 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405727.

                                               

2017 FO127

Hayu 2017 FO127 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.219, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405767.

                                               

2017 FO128

Hayu 2017 FO128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K09.

                                               

2017 FO2

Hayu 2017 FO2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K02.

                                               

2017 FO63

Hayu 2017 FO63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.846, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405650.

                                               

2017 FO64

Hayu 2017 FO64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.295, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405653.

                                               

2017 FO90

Hayu 2017 FO90 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405698.

                                               

2017 FO91

Hayu 2017 FO91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.116, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405701.

                                               

2017 FP

Hayu 2017 KAGIATAN téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405531.

                                               

2017 FP101

Hayu 2017 FP101 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.128, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405723.

                                               

2017 FP102

Hayu 2017 FP102 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.459, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405727.

                                               

2017 FP127

Hayu 2017 FP127 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.203, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405767.

                                               

2017 FP128

Hayu 2017 FP128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J68.

                                               

2017 FP2

Hayu 2017 FP2 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.372, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405539.

                                               

2017 FP63

Hayu 2017 FP63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.585, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405650.

                                               

2017 FP64

Hayu 2017 FP64 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K09.

                                               

2017 FP91

Hayu 2017 FP91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.274, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405701.

                                               

2017 FQ

Hayu 2017 FQ jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.179, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405531.

                                               

2017 FQ101

Hayu 2017 FQ101 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.448, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405723.

                                               

2017 FQ102

Hayu 2017 FQ102 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405727.

                                               

2017 FQ127

Hayu 2017 FQ127 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.351, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405768.

                                               

2017 FQ128

Hayu 2017 FQ128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405771.

                                               

2017 FQ2

Hayu FQ2 2017 nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.203, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405539.

                                               

2017 FQ63

Hayu 2017 FQ63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.263, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405651.

                                               

2017 FQ64

Hayu 2017 FQ64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K09.

                                               

2017 FQ90

Hayu 2017 FQ90 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.364, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405698.

                                               

2017 FQ91

Hayu 2017 FQ91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405702.

                                               

2017 FR

Poé 2017 IEU mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.221, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405531.

                                               

2017 FR101

Hayu 2017 FR101 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405723.

                                               

2017 FR102

Hayu 2017 FR102 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405727.

                                               

2017 FR128

Hayu 2017 FR128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405772.

                                               

2017 FR2

Hayu 2017 FR2 nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K12.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →