★ Free online encyclopedia. Did you know? page 312



                                               

2017 DS35

Hayu 2017 DS35 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.475, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K02.

                                               

2017 DS36

Hayu 2017 DS36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409584.

                                               

2017 DT15

Hayu 2017 DT15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409583.

                                               

2017 DT34

Hayu 2017 DT34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.438, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399918.

                                               

2017 DT35

Hayu 2017 DT35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.671, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409584.

                                               

2017 DT36

Hayu 2017 DT36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.265, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399925.

                                               

2017 DT37

Hayu 2017 DT37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.546, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-J68.

                                               

2017 DU15

Hayu 2017 DU15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.067, bari magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399898.

                                               

2017 DU36

Hayu 2017 DU36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.199, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399925.

                                               

2017 DU37

Hayu 2017 DU37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409584.

                                               

2017 DV15

Hayu 2017 DV15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409583.

                                               

2017 DV34

Hayu 2017 DV34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.146, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399919.

                                               

2017 DV36

Hayu 2017 DV36 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399926.

                                               

2017 DV37

Hayu 2017 DV37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.364, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409584.

                                               

2017 DW108

Hayu 2017 DW108 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.807, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399982.

                                               

2017 DW119

Hayu 2017 DW119 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409593.

                                               

2017 DW34

Hayu 2017 DW34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409584.

                                               

2017 DW37

Hayu 2017 DW37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399928.

                                               

2017 DX119

Hayu 2017 DX119 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 28.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409593.

                                               

2017 DX15

Hayu 2017 DX15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.400, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409583.

                                               

2017 DX34

Hayu 2017 DX34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409584.

                                               

2017 DX35

Hayu 2017 DX35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.283, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399922.

                                               

2017 DX37

Hayu 2017 DX37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399928.

                                               

2017 DY108

Hayu 2017 DY108 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.116, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409592.

                                               

2017 DY119

Hayu 2017 DY119 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409593.

                                               

2017 DY35

Hayu 2017 DY35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409584.

                                               

2017 DY37

Hayu 2017 DY37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409584.

                                               

2017 DZ108

Hayu 2017 DZ108 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409592.

                                               

2017 DZ35

Hayu 2017 DZ35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399922.

                                               

2017 DZ37

Hayu 2017 DZ37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 28.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399928.

                                               

2017 EA

Hayu 2017 EA nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 30.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399985.

                                               

2017 EA23

Hayu 2017 EA23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409597.

                                               

2017 EA3

Hayu 2017 éa3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.616, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405480.

                                               

2017 EB23

Hayu 2017 EB23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409597.

                                               

2017 EB3

Hayu 2017 EB3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.153, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405480.

                                               

2017 EC

Hayu 2017 EC téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409594.

                                               

2017 EC3

Hayu 2017 EC3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405480.

                                               

2017 ED

Poé 2017 SARTA mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.331, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409594.

                                               

2017 ED23

Hayu 2017 ED23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.772, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409597.

                                               

2017 ED4

Hayu 2017 ED4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2017 EE3

Hayu 2017 EE3, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.405, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405480.

                                               

2017 EE4

Hayu 2017 EE4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405483.

                                               

2017 EF

Hayu 2017 EF nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.645, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399985.

                                               

2017 EF3

Hayu 2017 EF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.613, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405481.

                                               

2017 EF4

Hayu 2017 EF4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 405483.

                                               

2017 EG

Hayu 2017 MIXALLNA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.115, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399986.

                                               

2017 EG1

Hayu 2017 EG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399988.

                                               

2017 EG3

Hayu 2017 EG3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405481.

                                               

2017 EG4

Hayu 2017 EG4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.701, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�405483.

                                               

2017 EH

Hayu 2017 UH jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J67.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →