★ Free online encyclopedia. Did you know? page 311



                                               

2017 DA36

Hayu 2017 DA36 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J67.

                                               

2017 DA38

Hayu 2017 DA38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409584.

                                               

2017 DB

Hayu 2017 DB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.257, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399871.

                                               

2017 DB109

Hayu 2017 DB109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.658, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2017 DB120

Hayu 2017 DB120 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409594.

                                               

2017 DB36

Hayu 2017 DB36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.256, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409584.

                                               

2017 DB38

Hayu 2017 DB38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.097, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409584.

                                               

2017 DC

Hayu 2017 DC nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.880, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399871.

                                               

2017 DC109

Hayu 2017 DC109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409592.

                                               

2017 DC120

Hayu 2017 DC120 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409594.

                                               

2017 DC38

Hayu 2017 DC38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409584.

                                               

2017 DD

Ayeuna di 2017, DD nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409580.

                                               

2017 DD36

Hayu 2017 DD36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399924.

                                               

2017 DD38

Hayu 2017 DD38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409584.

                                               

2017 DE

Poé 2017 SARTA mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.238, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399871.

                                               

2017 DE38

Hayu 2017 DE38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409584.

                                               

2017 DF

Poé 2017 bakal datang deui jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399872.

                                               

2017 DF38

Hayu 2017 DF38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.047, bari magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399930.

                                               

2017 DG16

Hayu 2017 DG16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.316, salaku magnitudo mutlakna 29.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399899.

                                               

2017 DH16

Hayu 2017 DH16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.366, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399899.

                                               

2017 DJ16

Hayu 2017 DJ16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.386, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409583.

                                               

2017 DJ34

Hayu 2017 DJ34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409584.

                                               

2017 DK109

Hayu 2017 DK109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.192, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409592.

                                               

2017 DK34

Hayu 2017 DK34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.321, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399917.

                                               

2017 DL109

Hayu 2017 DL109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.300, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399983.

                                               

2017 DL34

Hayu 2017 DL34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.246, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399917.

                                               

2017 DM109

Hayu 2017 DM109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409592.

                                               

2017 DM34

Hayu 2017 DM34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409584.

                                               

2017 DN109

Hayu 2017 DN109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.827, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409592.

                                               

2017 DN34

Hayu 2017 DN34, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399917.

                                               

2017 DO109

Hayu 2017 DO109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409592.

                                               

2017 DO34

Hayu 2017 DO34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409584.

                                               

2017 DO35

Hayu 2017 DO35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409584.

                                               

2017 DP109

Hayu 2017 DP109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399984.

                                               

2017 DP34

Hayu 2017 DP34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.070, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399918.

                                               

2017 DP35

Hayu 2017 DP35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.622, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409584.

                                               

2017 DP36

Hayu 2017 DP36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.291, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399925.

                                               

2017 DQ15

Hayu 2017 DQ15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.727, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409583.

                                               

2017 DQ34

Hayu 2017 DQ34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399918.

                                               

2017 DQ35

Hayu 2017 DQ35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409584.

                                               

2017 DQ36

Hayu 2017 DQ36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.792, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409584.

                                               

2017 DQ37

Hayu 2017 DQ37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2017 DR109

Hayu 2017 DR109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.241, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399984.

                                               

2017 DR15

Hayu 2017 DR15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409583.

                                               

2017 DR34

Hayu 2017 DR34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.392, salaku magnitudo mutlakna 29.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399918.

                                               

2017 DR35

Hayu 2017 DR35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.169, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399921.

                                               

2017 DR36

Hayu 2017 DR36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409584.

                                               

2017 DR37

Hayu 2017 DR37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.124, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409584.

                                               

2017 DS109

Hayu 2017 DS109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399984.

                                               

2017 DS15

Hayu 2017 DS15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.638, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399897.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →